Aynen koymadım canım. Başka belirtin var mıydıSıcak su torbası koymayın. Doktorum tavsiye etmemişti bana. Bendede vardı pozitifti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen koymadım canım. Başka belirtin var mıydıSıcak su torbası koymayın. Doktorum tavsiye etmemişti bana. Bendede vardı pozitifti.
Sabah yapmadim ilk testimSabah yaptığınız test aynı marka mıydı var gibi duruyor inşallah öyledir
Bence pozitif hadi gözün aydın güzel haberler ver inşallahKızlar test yaptım şimdi şöyle çıktı ayy var gibi gözüküyor inşallah yanılmıyordur
Tebrik ederim canım. Gözün aydınKuzum sonucum çıktı. 539.
Bende aynı çarşamba transfer oldum 4 Ekim test günüm25 eylül çarşamba transfer oldum. Transfer gününü sayarsak 7. Günüm saymazsak 6. günüm canım
Insallah senden de guzel haberler alalimBence pozitif hadi gözün aydın güzel haberler ver inşallah
Bugun ilk kez var ben de biraz ama ilaclarin yan etkisi oluyo diye dusunuyorumTesti pozitif olan canlarım uyku hali oluyor mu sızler de bazendw kafam denge de değil gıbı oluyor transfer günü harıc bugün 6.günüm
İnsanın herseyı gebelıge yorası gelıyoBugun ilk kez var ben de biraz ama ilaclarin yan etkisi oluyo diye dusunuyorum
Sağol canım. Darısı sizlere inşaallah. Dualarım sizinle.Tebrik ederim canım. Gözün aydın
Benim bugün çok uykum geldi. Gündüzleri asla uyuyamayan ben gözlerimi açamadım. Koltukta uyumuşum zaten. Tabi gebelikten midir bilemiyorum.Testi pozitif olan canlarım uyku hali oluyor mu sızler de bazendw kafam denge de değil gıbı oluyor transfer günü harıc bugün 6.günüm
Amin canım benimSağol canım. Darısı sizlere inşaallah. Dualarım sizinle.
5.gün embriyosuysa garanti olsun yarın ilk idrarla yapınSelam kızlar bugün benim trasferimin 6. günü kaset test yapsam çıkar mı ?
Sanırım benim 4. gün embriyosu oluyor, pazar günü yumurta toplamam oldu, perşembe günü akşam üzeri taze transfer oldum.5.gün embriyosuysa garanti olsun yarın ilk idrarla yapın
Eğer 4.günse 8.gün test yapmanı tavsiye ederim. İlaçlardan dolayı hormonlarımız çok değişti. İster istemez ilaçların etkisi çok olur. Bende yerleşme lekelenmesi oldu. Kesin belirtim o diyebilirim. Diğer kasık ağrılarım batmalar felan ilaçlardan da kaynaklanabilir. Göğüslerimde de adet öncesi gibi bir değişiklik yok çünkü.Sanırım benim 4. gün embriyosu oluyor, pazar günü yumurta toplamam oldu, perşembe günü akşam üzeri taze transfer oldum.
İçimde bir kısıntı sürekli ağlayasım geliyor ve çok sinirliyim, yumurtalıklarım da ağrıyor gibi...
Anaaam sen ikinciyi mi doğuracaksın Hayırlı olsun, tebrik ederim. Allah sağlıkla tamamına erdirsin Püü kayboldun gittin ulaşamadık da... Şubat bebesi olan kızın nasıl? Sen nasılsın?Kızlar test yaptım şimdi şöyle çıktı ayy var gibi gözüküyor inşallah yanılmıyordur
Yaptınız mı testSelam kızlar bugün benim trasferimin 6. günü kaset test yapsam çıkar mı ?
Canim benimm iyiyim sen nasilsinn oglusun nasil sagligi iyi mi biz evet ikinciyi yapalim dedik Allah izin verirse iste bakalim kizim da iyi cok sukur sendromlar sinir harpleri oyle geciyor zaman cok sevindlm yazmana tesekkur ederim sen ne yapiosun buralarda ikinci plani mi var sizindeAnaaam sen ikinciyi mi doğuracaksın Hayırlı olsun, tebrik ederim. Allah sağlıkla tamamına erdirsin Püü kayboldun gittin ulaşamadık da... Şubat bebesi olan kızın nasıl? Sen nasılsın?