TRANSFERİN 11. günü beta hcg yüksek olanlar

Kızlar transferin 11.günü 1140 çıktı. 5.gün tek embriyo transferi benim gibi yüksek olan varmıııı :)
Tebrikler çok güzel çıkmış değerin.Genelde yüksek olunca ikiz gebelik olabilir diyorlar ama olmayadabiliyor.Hayirlisi insallah.Benimde 5.gün tek embriyo.Bugün 6.günüm.Idrarda pozitif gördüm.Sen kan testinden önce bakmış miydin idrarda?

Merhaba benimde dün transferim oldu umarım sizin gibi mutlu haberi alırım sizin adınıza çok sevindim ❤️❤️🌹🌹

Amin inşallah hep kendinizi hamile gibi pozitif düşünün enerji çok önemli 💝 Hayırlı sonuçlar alorsınız inşallah 🙏🏻

Geçen hafta kalp atışlarını duyduk 7 haftatigiz inşallah sağlıkla devam eder
Çok şükür dualarım sizinle bende çok defa coookkk fazla şeyler yaptım tüp bebekler de buna dahil şimdi hamileyim ama beta az artıyor normal adet tarihimden sayarsak 9.gun kan verdim 385 çıktı doktor diş gebelik olabile dedi Allah korusun çok endişeliyim

Çok şükür dualarım sizinle bende çok defa coookkk fazla şeyler yaptım tüp bebekler de buna dahil şimdi hamileyim ama beta az artıyor normal adet tarihimden sayarsak 9.gun kan verdim 385 çıktı doktor diş gebelik olabile dedi Allah korusun çok endişeliyim
Çok teşekkür ederim, inşallah normal gebeliktir içinizi ferah tutmaya çalışın elimizden gelen birşey yok malesef 🤲🤲

X