• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 11.günü beta 133 hamilemiyim

enda6161

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2023
9
1
1
30
Merhaba 22 şubatta Saat 16:00 da 5. Gün embriyosu transfer oldum. 3 martta beta hcg 33.9 5 martta beta hcg 133.02 gördüm acaba gebelik var mı yardımcı olurmusunuz. Değerim düşük mü normal mi

Kan degerleriniz gayet normal zaten onemli olan kacla öğrendiğiniz degil duzenli artmis olmasi. Benim İlk kan degerim 18 ikinci kan degerim 56 idi. Şuan kucağımda darısı başınıza. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Kan degerleriniz gayet normal zaten onemli olan kacla öğrendiğiniz degil duzenli artmis olmasi. Benim İlk kan degerim 18 ikinci kan degerim 56 idi. Şuan kucağımda darısı başınıza. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Çok teşekkür ederim çok sağ olun uzun süredir bekliyoruz çok heveslenmek istemıyorum ama bir yandan da çok mutluyum kımseye de söyleyemedim ya yoksa diye Allah razı olsun cok teşekkür ederim 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Gozun aydin canm cok guzel yukselmis doktorun betayi bir iki defa daha tekrarlar buyuk ihtimalle. Bi dahaki gorusmeye keseyi gormek icin cagiracak :)))

Gozun aydin canm cok guzel yukselmis doktorun betayi bir iki defa daha tekrarlar buyuk ihtimalle. Bi dahaki gorusmeye keseyi gormek icin cagiracak :)))
Çok sağolun çok teşekkür ederım dün yaptırmıştım en son testı dünkü değerim 133 tü dedim gayet iyi dedi problem yok dedi. Çarşamba günü birdaha yap test dedi çok şükür Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın kımseyı bekletmesin aratmasın çok Mutluyum Allah bu güzel gecede sizlere de güzel haberler aşmayı nasıb etsin 🥰🥰🥰😂

Çok sağolun çok teşekkür ederım dün yaptırmıştım en son testı dünkü değerim 133 tü dedim gayet iyi dedi problem yok dedi. Çarşamba günü birdaha yap test dedi çok şükür Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın kımseyı bekletmesin aratmasın çok Mutluyum Allah bu güzel gecede sizlere de güzel haberler aşmayı nasıb etsin 🥰🥰🥰😂
133 ten sonraki beta değeriniz kaç çıktı? Ve şimdi durum nedir? Umarım güzel haberleriniz vardır😇

Malesef 6. Haftada kalp atışını duymuştum 8. Haftada bebegın kalp atışını duyduktan bırkac gün sonra kalp atışının durduğunu söyledi doktorum.

Back