Transferin 10.günü idrar testi negatif dertleşme beni tedavi olanlar tedavi içinde olanlar anlar💔🥹😔

Ben gitmedim ya aradılar beni işte tüp bebek doktorum tüpler açık ama sol tüp şiş duruyor diye şüphelendi laparoskopi önerdi. Ama ben başka görüş istedim başka doktora gittim o da tekrar hsg istedi açık sorun yok dedi tüplerde transferini olabilirsin demişti. Arayınca yine laparoskopi ile bakmam lazım dedi tüplere. Benim zaten amh düşük yumurtalıklara zarar gelir diye istemedim en nihayetinde ameliyat sonuçta bilmiyorum valla hangi hocanın dediği doğru ikiside tüp bebek yapan doktorlar.
Transferden önce rahim filmi çekilmemiş miydiniz orada gözüküyor çünkü tüplerin durumu , banada rahime çizik atmayı önerdi doktor kanıtlanmış birşey değil ama yapmazsam aklımda kalır daha sonra da Lucrin iğnesiyle menapoza sokacakmış beni bir ay mayısta da ikinci transferim olacak 🙏

Transferden önce rahim filmi çekilmemiş miydiniz orada gözüküyor çünkü tüplerin durumu , banada rahime çizik atmayı önerdi doktor kanıtlanmış birşey değil ama yapmazsam aklımda kalır daha sonra da Lucrin iğnesiyle menapoza sokacakmış beni bir ay mayısta da ikinci transferim olacak 🙏
Çekildim 2 defa birisi tüp bebek merkezi birisi devlet. Devlette olan sıkıntı yok dedi. Tüp bebek doktoru tüpler açık ama birisi şiş duruyor dedi

Hayırlı olsun hakkınızda umarım olumlu olur 2.denene benim kalan embriyo da yok.

Ben d dün gittim doktora. Adet olunca yine başkayacak süreç. Rahim filmi çekilmedi bana ama doktorum rahimde sorun yok Her şey iyi diyor. 5ab kalite de embriyo niye tutmadı o zaman düşünmeden edemiyorum. :(

Şahin beyde mi 2 negatif aldınız
Evet sahin beyde iki negatifim var ve sıfır öyle 4,5 de değil blast embriyoydu güya benimkiler hayatımın hatasıydı gerçi nasip olsa olurdu da elbette yer önemli bu yüzden şimdi çok arastiriyorum

Evet sahin beyde iki negatifim var ve sıfır öyle 4,5 de değil blast embriyoydu güya benimkiler hayatımın hatasıydı gerçi nasip olsa olurdu da elbette yer önemli bu yüzden şimdi çok arastiriyorum
Arkaşım ordan pozitif aldı çok memnun ısrar ediyor gelmem için

Bende sizin gibiyim zaten herkes Mehmet reşit asoğlınu övüyor benim 2 negatif ne yapacağım bilmiyorum yorgunum
Aa öyle mi evet çok övülen doktorlardan hatta aklımda o da vardı benim..işte elbette önemli doktor hastane vs ama her şeyin başı nasip Allah yazdıysa oluyor aydında kendi halinde bir hastane ve doktor ama o kadar cokki orda da pozitif alan ama cesaret edemiyorum

Aa öyle mi evet çok övülen doktorlardan hatta aklımda o da vardı benim..işte elbette önemli doktor hastane vs ama her şeyin başı nasip Allah yazdıysa oluyor aydında kendi halinde bir hastane ve doktor ama o kadar cokki orda da pozitif alan ama cesaret edemiyorum
Doktor hasta ilişkisi yok asistanlar sürekli ne kadar iyi olsada ben doktorun ağzından duymak istiyorum biraz dinleneceğim düşüneceğim cesaretim yok şimdi

Doktor hasta ilişkisi yok asistanlar sürekli ne kadar iyi olsada ben doktorun ağzından duymak istiyorum biraz dinleneceğim düşüneceğim cesaretim yok şimdi
Tabiki o çok önemli bende ilgisizlik ve suratsizliktan dolayı zaten çok pişmanım ozellikle calisanlarbembriyolog hemsire..aslinda sahin hoca ikincide ilgiliydi çok ama bilmiyorum çok profesyonel gelmedi bana bazı şeyleri benim soylememle istedi yaptı falan..ben de esasında çok yorgunum her anlamda ama yasdan dolayı acele ediyorum

Tabiki o çok önemli bende ilgisizlik ve suratsizliktan dolayı zaten çok pişmanım ozellikle calisanlarbembriyolog hemsire..aslinda sahin hoca ikincide ilgiliydi çok ama bilmiyorum çok profesyonel gelmedi bana bazı şeyleri benim soylememle istedi yaptı falan..ben de esasında çok yorgunum her anlamda ama yasdan dolayı acele ediyorum

Bende anlamadım her iki doktordan çoğu memnun bu halleri bize mi denk geldi neyse yok sevemedim belki pozitif olsaydı böyle düşünmezdik ama şuan olan bu

Bende anlamadım her iki doktordan çoğu memnun bu halleri bize mi denk geldi neyse yok sevemedim belki pozitif olsaydı böyle düşünmezdik ama şuan olan bu
Benim gibi düşünen de çok denk geldim birçok yerde neyse geçmişi kapatıp hayirli güzel bir sayfa açacağız insAllah ve hiç hatırlamayacagiz bu kötü günleri insAllah🤲🥰

Back
X