Transferimin 9.günündeyim

aly0403

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2025
6
1
1
26
Kızlar merhaba 22 ocak 2025 te 6.gün bb kalite embriyo transferi yapıldı, betam;
27 ocakta 16,63
28 ocakta 29,62
29 ocakta 38,61
Sanırım biraz fazla hergün hergün yaptım ama biliyosunuz çok zor bir dönem sizce değer yükselişlerinde bir sıkıntı var mı

Kızlar merhaba 22 ocak 2025 te 6.gün bb kalite embriyo transferi yapıldı, betam;
27 ocakta 16,63
28 ocakta 29,62
29 ocakta 38,61
Sanırım biraz fazla hergün hergün yaptım ama biliyosunuz çok zor bir dönem sizce değer yükselişlerinde bir sıkıntı var mıger

iki günde bir iki takı artış brklenir canım

27 ocakta 16,63
28 ocakta 29,62
29 ocakta 38,61
Sanırım biraz fazla hergün hergün yaptım ama biliyosunuz çok zor bir dönem sizce değer yükselişlerinde bir sıkıntı var mı
Bir sey söylemek icin erken ama iyi artmis gibi. Transfer gunu dahil mi saydiniz?

2 günde min. %60 olmalı. Sizin %100den fazla. Ama daha çok erken. Bu kadar sık kan vermeyin psikolojik olarak çok kötü etkilenirsiniz ben synı hatayı yaprım. 24. Saatte %15 artmıştı sacece kalan 24 saatte ne kadar artacakki düştü bebeğim diye kendimi bitirmiştim kalan 24 saatte neredeyse %90 artmıştı. Birdaha da kan vermedim

Güncellleme yapacak olursam 3 şubat doktor randevum vardı betam 175 çıktı 10 gün sonra için gebelik randevusu almamı söylediler,hâlâ emin olamıyorum sanırım psikolojik olarak çok etkilendim 😔

Güncellleme yapacak olursam 3 şubat doktor randevum vardı betam 175 çıktı 10 gün sonra için gebelik randevusu almamı söylediler,hâlâ emin olamıyorum sanırım psikolojik olarak çok etkilendim 😔
Canım kaçıncı gününde beta baktılar ? Şimdi 10 gün sakince dualarla bekleme zamanı keseye çağırmış demek 10 gün sonra rahatla biraz maşallah 🧿 herşey yolunda

Bence değeri gayet iyi benim 12. Gün 143 tü geçen sene şubatta oldu transferim ve oğlum doğdu çok şükür 😊
Fena değil degerin bir tık yavaş gibi ama 6. Gun embriyosu oldugu icindir belki. Allah'ım guzel haberlerin devamini getirsin insallah. Hep pozitif düşün. Cok erken basladin kan bakmaya stres ustune stres ekliyorsun boyle de

Bence değeri gayet iyi benim 12. Gün 143 tü geçen sene şubatta oldu transferim ve oğlum doğdu çok şükür 😊
Benimde gecen sene 1 subatta 5.gun embriyosu oldu 646 cikti degerim. Baska bir arkadasin 11. Gün 300 kusurlerdeydi. Tabiki kisiden kisiye degisiyor ama kacinci gun embriyosu olduğuna gore de değişiyor illa ki. 5. Gun emb. icin beklenen deger biraz daha üstte oluyor.6 olanlar bir tik yavas ilerliyo sanirim. Duzenli artisi gormek önemli :)
Allah saglikli uzun ömür versin,benimkide oglan 😀

Back