Transferimin 9. Günü silik çizgi

elfida39

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2024
523
375
32
Kizlar merhabalar 9 eylülde 4. Gün embriyo taze transferi yapildi 7 eyluld3 ovitrelle catlatma ignesi kullandım şuanda kan civiltici ve progestan dex devam ediyorum 25 inde kan testi vericem ama tabiki dayanamadım sizlerinde yorumunu merak ediyorum erken gebelik testlerinden yaptim rica etsem yorumlarmisiniz 🥰

Eklentiler

• 20240919_105014.jpg
    20240919_105014.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 195
  • 20240919_105012.jpg
    20240919_105012.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 186
  • 20240919_105004.jpg
    20240919_105004.jpg
    73,7 KB · Görüntüleme: 196
Kizlar merhabalar 9 eylülde 4. Gün embriyo taze transferi yapildi 7 eyluld3 ovitrelle catlatma ignesi kullandım şuanda kan civiltici ve progestan dex devam ediyorum 25 inde kan testi vericem ama tabiki dayanamadım sizlerinde yorumunu merak ediyorum erken gebelik testlerinden yaptim rica etsem yorumlarmisiniz 🥰
Merhabalar benimde bugün 9. Günüm böyle silik çıktı yarım saat sonra koyulaştı inşALLAH siz bende bekleyen herkeste sağlıklı hayırlı sonuçlar alır 🤲🏻 inşallah vardır canım 🤲🏻

Benimde aynı şekilde silikti biraz daha koyulaştı 9.günüm 25 inde kan testi vericem emin olamadım tabiki kesin sonucu kan testinde görücez

Canim.merhabalar kan testimde once 12 iki gun sonra 28 cikti yarin tekrar vericem sanki cok dusuk gbi geliyor bana ama artista var eminde olamiyorum tabiki sen nasilsin nedir durumlar hersey yolundami netlestimi gebelik😍🤩

Canim.merhabalar kan testimde once 12 iki gun sonra 28 cikti yarin tekrar vericem sanki cok dusuk gbi geliyor bana ama artista var eminde olamiyorum tabiki sen nasilsin nedir durumlar hersey yolundami netlestimi gebelik😍🤩
Yaaa çok sevindim inşallah güzel ilerler 🤲🏻Ben dün kan verdim sonucun çıkmasını bekliyorum sisteme düşmedi daha bende çok heyecanlıyım 🤭bakalım çıkacak mı daha doğrusu yükselecekmi 🙏🏻hepimizin hakkında hayırlısın olsun

Yaaa çok sevindim inşallah güzel ilerler 🤲🏻Ben dün kan verdim sonucun çıkmasını bekliyorum sisteme düşmedi daha bende çok heyecanlıyım 🤭bakalım çıkacak mı daha doğrusu yükselecekmi 🙏🏻hepimizin hakkında hayırlısın olsun
Insallah guzel guzel ilerler kuzum kacinci gunundu dun 🥰

Dun sabah bende verdim ama saglik ocagi sagolsun hala sisteme sonucu dusmedi 😁😁

X