- 3 Ocak 2024
- 97
- 51
- 8
- 28
- Konu Sahibi zzzeyzeyyy
-
Demek heyecanlı kız ne yapsın bazı insanlar gerçekten yazılanları neden görmezden gelir emin olmak istemişzzzeyzeyyy buraya konu açıp başka topiklere yorumlar yazıyor olmanıza rağmen size cumadan beri yazmış insanları neden görmezden geliyorsunuz
Hepiniz heyecanlısınız birbirinize destek için burdasınız Insallah pozitif sonuçlar alırsınızDemek heyecanlı kız ne yapsın bazı insanlar gerçekten yazılanları neden görmezden gelir emin olmak istemiş
İnşallah bu yoldaki kim varsa herkes pozitif görsünHepiniz heyecanlısınız birbirinize destek için burdasınız Insallah pozitif sonuçlar alırsınız
Transferden sonra ilaçlara ek olarak bir de rahime tutunmaya çalışan bir embriyo var. O yüzden hissedilir.Belirti değil de göğüs hassasiyeti ve kasik ağrısı var. Bi de bisey sormak istiyorum, hep diyolar ya göğüs hassasiyeti ilaclardandir diye. E bu ilaçları 20 gündür kullanıyoruz zaten , niye transferden sonra oluyor o göğüs hassasiyeti ben onu anlamadim
Morla bozukluğuna gerek yok bu normal bir süreç. Ben hamile kaldım ve hala göğüs hassasiyetim devam ediyor. İlk baştan beri vardı. Hatta regl ağrıları bile ara ara devam ediyor.Bu 4.transferim. hepsinde de aynı şey oldu. Ben regl öncesi göğüs hassasiyetine benzettigim içinhep moral bozukluğu yaşadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?