Transferimin 6. Günü hadi konuşalım kızlar

Belirti değil de göğüs hassasiyeti ve kasik ağrısı var. Bi de bisey sormak istiyorum, hep diyolar ya göğüs hassasiyeti ilaclardandir diye. E bu ilaçları 20 gündür kullanıyoruz zaten , niye transferden sonra oluyor o göğüs hassasiyeti ben onu anlamadim

Transferden sonra ilaçlara ek olarak bir de rahime tutunmaya çalışan bir embriyo var. O yüzden hissedilir.

Bu 4.transferim. hepsinde de aynı şey oldu. Ben regl öncesi göğüs hassasiyetine benzettigim içinhep moral bozukluğu yaşadım.

Bu 4.transferim. hepsinde de aynı şey oldu. Ben regl öncesi göğüs hassasiyetine benzettigim içinhep moral bozukluğu yaşadım.
Morla bozukluğuna gerek yok bu normal bir süreç. Ben hamile kaldım ve hala göğüs hassasiyetim devam ediyor. İlk baştan beri vardı. Hatta regl ağrıları bile ara ara devam ediyor.

Yaaaa Ayni regl ağrısı gibi aşağılarda değil mi? Sizin de mi tüp bebekti? Kan vermeden önce idrar testi yaptınız mı acaba evde? Kaçıncı günde öğrendiniz? Allah saglikla kucağınıza almak nasip etsin

Merhaba kızlar bende 6 şubat transfer oldum 5.gün embriyosu cok heyecanlıyım bu ikinci denemem ilki kimyasal sonuçlandı sizin deneyimlerinizi ve belirtilerinin nelerdi daha cok mu erken belirtisi için

Vala gebelik belirtisi için çok erken evet ama her transfer sonrasi yaşadığım şeyler aynı. Biraz bacak ağrısı, göğüs hassasiyeti ve kasik ağrısı. Bunlar aynı regl öncesi de yaşadığım şeyler. O yüzden belirti saymıyorum. Sadece bu transferden sonra aşırı gazim oldu yani öyle böyle değil. Daha önce evde erken test yaptım, takmicam kafama merakımdan yapiyorum dedim ama hepsi yıkım oldu. Cok ağladım.. o yüzden bu sefer kan testimi beklicem. Size de tek tavsiyem odur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…