canLarıım kötü süprizle karşılaştımKANAMAM 0LDU ACİLE GİTTİM TEST SONUCUM : 1.20 NEGATİF ALMAK ÇOKKKK ACI ÇOKKKK İÇİM ACIYOR KIZLAR
yarın test günüm,eşimin yüzünden son güne kadar bekledim( çok gerginim baklım nolcak,11.günüm,çok heyecanlıyım,korkuyorum,kalbm yernden çıkacak sanıyorum...dua edin bana lütfen,inşllh hayrlı haberi alırım...
kızlar sanırım hamileyimmmmm:))))) 103.95 değerim nasıl sizce 12.gün:) inanamıyorum hala hiç umudum yoktu,çok şükür rabbime...
inşallah canım hamiesindir inşallah.bizlere dönmezsin.ilk pozitif alıpta sonra negatife dönen ne çok olduk şaşkınım hala
inşallah canım hamiesindir inşallah.bizlere dönmezsin.ilk pozitif alıpta sonra negatife dönen ne çok olduk şaşkınım hala
2 oncesine ne kadar mutluydum,havalarda ucuyordum anne olacaktim,yavrumu kollarima alacaktim
sabah fena bi karin agrisi ve koyu kivamli bi agriyla hasteneye acile gittik
ugs ile bakti bisey goremiyorum dedi,yani adet kanamasina benziyor dedi
ne hamilesin,ne dedilsin dedi
4+2 haftalik olmam gerekiyor, bu kadarlik gebelikte gorukmezmi arkasalar
bittimi umudum yani
hic iyi degilim lutfen biseyler yazin
canım korkma hiç bence henüz çok erken herşey için benim transfer dsonrasında sadece yarım saat hatta daha az yattım ama nasip oldu çok şükür..önceki denemelerimde hep yatmışım ama olmamıştı, kotü düşünme bence.. sabret inşallah iyi sonuç alırsın..
.............
inşllh cnm,size ne oldu ki?kaçtı değerin,sonra düüştümü?allh yardımcımız olsn valla hpimizin
ilk pozitif aldım ve 2 gün sonra degerm düştü :2::2::2: kısmette yokmuş bu sefer.:2::2:
Benim 10.gunum ve hasta olacakmis gibi karin agrim var butun umitleim tukenmeye basladi surekli hastalandim mi diye bakmaya gidiyorum
Herseyin hayirlisi olsun ve uzme kendini emeklerimizin karsiligini bi gun alacagimiza inaniyorum
bendede aynı olmuştu canım her an adet oldum gibi oluyodu ama olmamıştım.kısık agrılarım çoktu ara ara giriyodu bazen uzun sürüyordu.ilk pozitif aldım sonucumu.ama sonucu aldıktan sonra ertesi gün akşama yakın alt karnımda agrı olmaya başladı.her an olacakmışım gibi oldu ve sonunda leke gelmeye başladı az azdikkat et fazla ayakta kalma yatmazsanda otur ama dikkat et kendine.ani hareket etme egilip bişeyler almamaya dikkat et.
Dikkat etmeye calisiyorum ilk 2 gun yattim sonra yavas hareket ettim 6.gunde ise basladim.simdi de dusunmekten calisamiyorum su iki gun bi gecse baska bisey istemyorum
inşallah güzel heberler verirsin bizlere canım degerin çok çok güzel olur ve kat kat katlanır inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?