Transferımın 5.gunu ve hıc belırtım yok!!! Lutfen deneyımlerınızı yazın

Sugarbaby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
245
2
46
Diğer
arkadaslar merhaba,benim bugun transferimin 5.gunu 2 tane 3 gun embriyosu konuldu ama hic bi belirtim yok,ne kasik batmasi,ne adet agrisi gibi agri,ne goguste hassasiyet yok yok yok...biraz sari akintim var oda kullandigim fitilden olmali,ilaclar bile bende bi hassasiyet yaratmadi ya..))
belirti aramam gerektigini bildigim halde caresizce ve sabirsizca arayip duruyorum,cunki bu benim son sansim

ne olur hamis arkadaslar belirti olmadan hamile kaldinizmi ,lutfen deneyimlerinizi paylasirmisiniz?
simdiden allah razi olsun sizlerden

Slm cnm inşallah rabbimin izniyle hayırlı haberler alırsın duacıyım.ben kendimden söliyim hamile kalmadan önce sanki hastalanacam gibi belirtlilerim oldu ama hamile oldumu öğrenmişdim hayırlı haberlerde size inşallahhh hayırlı evlatlar dilekleriyle sonucu paylaşırsanız sevinirim

canim cok saol..dogum yaptinmi bilmiyorum ama egerki hala hamissen saglikla kucagina almak nsip olsun,dogum yaptiysanda gule gule buyut cnm..

benim sadece fitili koyduktan 15 dakika sonra falan cok az kasikmi desem karin agrisimi desem bisey oluyor hemen geciyor tabi..fitilden kesinlikle

nezor beklemek ya..yarabbim sabir ver

baska kimse yokmu belirtisiz hamis kalan arkadaslar,hadi yanliz birakmayin beni,umut olun su sayili gunlerde:18:

bazi arkadaslar bana kizabilirlerde belirti ariyorum diye,ama genelde agrisi olanlar kasik batmasi gibi bu durumlar genelde positifle sonuclanmis,bendede olmayinca bi panik oldum

baska kimse yokmu belirtisiz hamis kalan arkadaslar,hadi yanliz birakmayin beni,umut olun su sayili gunlerde:18:

slm bende senin gibiydim hic belirtim yoktu kesin 2 kinci kez olmadi demistim ama oldu sukur sana tavsiyem sitres yapma dua et her sey rabbimden devamli oturma evin icinde dolas sevdiyin seyleri yap ben disarida cikip gezdim sevdiyim seyleri yaptim badem ceviz yedim bol ddu ic 1 hafta dus amadim evi supurme isallah olur

cnm 5. gün belirtiler için çok erken. boşuna üzme kendini. kasık batmaları falan 8. günden sonra başlar ama herkeste olacak diye bi kaidede yok tabi.
ben ilk 2 gün dışında hiç dinlenemedim hatta koştur koştur iş yaptım ve çokta yoruldum. hatta sonucum pozitif olursa mucize olur demiştim.
beslenme konusuna dikkat ettim hergün 2 adet köy yumurtası, peynir, enaz 1 kase yoğurt, 3-4 adet ceviz, kuru kayısı, kabak çekirdeği yedim.
acı, ekşi, turşu ve hertür baharattan kesinlikle uzak durdum (bu doktorumun isteğiydi)
şu anda 6 haftalık hamileyim :)
darısı başına

canim allah razi olsun,bende geziyorum zaten,bol findik, camfistigi,ceviz yiyorum
dualarinizi eksik etmeyin,allahim sizinde duanizi kabul etsin
sevgiler

allahim saglikla kucagina almayida nasip etsin canim.masallah

haklisin erken gibi ama okuduklarimda cogu kisi 3.gunden baslamis belirtileri ve guzel sonuclar almislar..
senin 8.gunmu baslamisti kasik batman? ayy ne heyecanlisindir simdi allahim isteyen herkeze nasip etsin

hergun kahvaltida yumurta,peynir,ve ceviz yiyorum..allah sukur kabiz olmadim
4 gun evde yattim ama ilk 2 gun cok stresliydim esimle kavga bile ettik..cok agladim ozel sorunlardan dolayi
insallah bunlar etkilememistir..
acaba kac gun icinde tutunuyorki emriyolar:26:
necok soru sordum dimi:26:

ama benim telasimi anlayanlarda sizsiniz

bizim velet dört aylık oldu cnm darısıda size inşallahh hayırlısıyla tabiki bide bünyeden bünyeye değişir rahat olun bakarsınız belitrisiz hamile kaldınız bakarsınız bi kaç gün sonra belirti olur belli olmaz dört gözle sizin haberleri bekliyoruz.rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.sonucunuz ne zaman belli oluyo bide kaç yaşındasınız.bol bol dua et lütfen:)

masallah kuzuna canim,allahim gule gule buyutmeyi nasip etsin herdaim..
cok haklisin bu bekleme sureci suprizlerle dolu bi surec

sonucum bu persembe insallah.yasimda 34 oldum

esimi zor ikna ettim bu tedavi icin onun icin son sansim,allahim yardim et
sonucumu yazarim size.

bu kadar tup bebekten hamis arkadasimiz var,ama yazmiyolarrrr..
beni sizler anlarsiniz,cok tedirginim ya offf offf
belirti olsa bi dert,olmasa bi dert ne zor sey ya

YAzınızı şimdi gördüm kusura bakmayın. Ben hep adet olucam sandım yani hep adet belirtileri vardı. Sadece rahmimde ağrı yoktu

herkeste aynı belirtiler olacak diye birşey yok benim belirtilerim şunlardı,

adet olacakmışım gibi sancım vardı, arada böyle bıçak saplanması gibi sancı giriyordu (çok şiddetli bayılacak gibi oluyodum) göğüslerimde çok fazla olmasada hassasiyet vardı. hee bide çok fazla ağız kuruluğu olmuştu. belki o ilaçlardan da olabilir onu bilemiyorum. ama yine söylüyorum herkeste aynı olmaz belki senin bebiş belirti olmadan tutunacak ki inşallah tutunur.

canım belirti aramak stresten başka birşey yapmıyor bende hiç bir belirti olmadı yine tutmadı dedim şuan 20 haftalık hamileyim. kasık batması gögüs ağrısı belağrısı vs.gibi birsürü belirtisi olup negatif sonuç alan var unutma Rabbim ol derse olur vaktiniz dolduğunda bebeğin gelecektir.

slm bende geldim.benimde bugün transferin 9. günü. transferden beri kısık agrılarım var yanma var.gögsümde hassasiyet var.bugün dayanamadım evde gebelik testi yaptım ama çıkmadı bişey:2::2::2:

Saglikla kucaginiza almanizi dilerim canim
Insallah sizinki gibi belirtisiz hamis olurm fT

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…