Slm cnm inşallah rabbimin izniyle hayırlı haberler alırsın duacıyım.ben kendimden söliyim hamile kalmadan önce sanki hastalanacam gibi belirtlilerim oldu ama hamile oldumu öğrenmişdim hayırlı haberlerde size inşallahhh hayırlı evlatlar dilekleriyle sonucu paylaşırsanız sevinirim
İnşallah olumlu sonuç alırsınız
İnşallah olumlu sonuç alırsınız
baska kimse yokmu belirtisiz hamis kalan arkadaslar,hadi yanliz birakmayin beni,umut olun su sayili gunlerde:18:
slm bende senin gibiydim hic belirtim yoktu kesin 2 kinci kez olmadi demistim ama oldu sukur sana tavsiyem sitres yapma dua et her sey rabbimden devamli oturma evin icinde dolas sevdiyin seyleri yap ben disarida cikip gezdim sevdiyim seyleri yaptim badem ceviz yedim bol ddu ic 1 hafta dus amadim evi supurme isallah olur
cnm 5. gün belirtiler için çok erken. boşuna üzme kendini. kasık batmaları falan 8. günden sonra başlar ama herkeste olacak diye bi kaidede yok tabi.
ben ilk 2 gün dışında hiç dinlenemedim hatta koştur koştur iş yaptım ve çokta yoruldum. hatta sonucum pozitif olursa mucize olur demiştim.
beslenme konusuna dikkat ettim hergün 2 adet köy yumurtası, peynir, enaz 1 kase yoğurt, 3-4 adet ceviz, kuru kayısı, kabak çekirdeği yedim.
acı, ekşi, turşu ve hertür baharattan kesinlikle uzak durdum (bu doktorumun isteğiydi)
şu anda 6 haftalık hamileyim:)
darısı başına
bizim velet dört aylık oldu cnm darısıda size inşallahh hayırlısıyla tabiki bide bünyeden bünyeye değişir rahat olun bakarsınız belitrisiz hamile kaldınız bakarsınız bi kaç gün sonra belirti olur belli olmaz dört gözle sizin haberleri bekliyoruz.rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.sonucunuz ne zaman belli oluyo bide kaç yaşındasınız.bol bol dua et lütfen:)
Saglikla kucaginiza almanizi dilerim canimcanım belirti aramak stresten başka birşey yapmıyor bende hiç bir belirti olmadı yine tutmadı dedim şuan 20 haftalık hamileyim. kasık batması gögüs ağrısı belağrısı vs.gibi birsürü belirtisi olup negatif sonuç alan var unutma Rabbim ol derse olur vaktiniz dolduğunda bebeğin gelecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?