- 21 Haziran 2023
- 2
- 0
- 1
- 33
Hayır silik bile değilHiç mi
Çıkmadı silik falan
Herşey Allahtan hayırlısı olsun benimde 5. Günüm bu gün cumartesi oldum ama test 12 gün vericemHayır silik bile değildoktorum yarın için beta hcg baktırmamı söyledi yarın kan testi vericem inşallah bi mucize olur
Bazılarıda 10.gun 250 yle üçüz olduğunu ogrendi sanırım değişiyorİkiz değil 10. Gün 330 ile öğrenmiştim tek embriyoydu. Arkadaşım 1000 ni geçik öğrenmişti 11. Gün onun ikizdi
12.gün kan testiniz kaç çıktı acabaTransferden 7 ve 8 gün sonra erken gebelik yaptım pozitif 9.gun kaset test yaptım pozitif 10.gun kan verdim değer 330 yani çok yüksek sanırım ikiz
615 çıktı canım12.gün kan testiniz kaç çıktı acaba
İkiz mi peki615 çıktı canım
Tek kese göründü ama kese çok büyük dedi doktor bir sonraki gelişinizde belli olacak tek mi cift mi dedi bu kan sonucuyla ucuz hamile olanda var tek gebelik yaşayanda o degisebiliyomusİkiz mi peki
Benimde 12.gün 719 du o yüzden sormak istedim.Tek kese göründü ama kese çok büyük dedi doktor bir sonraki gelişinizde belli olacak tek mi cift mi dedi bu kan sonucuyla ucuz hamile olanda var tek gebelik yaşayanda o degisebiliyomus
Sizin tek gebelik mi peki bugün kontrole gittik biz kese yine çok büyük ama tek bebek var değerler herkeste farklı oluyor 360 degerle ucuz gebelik yaşayan var bizim sonuçlarımız mesela tekil gebeliğe göre çok yüksek sizin kesede büyük mü çokBenimde 12.gün 719 du o yüzden sormak istedim.
Benim iki kese göründü biri normal büyüklükte diğeri daha Küçük doktor küçük olan için umutlanmayalım dedi ama ben umutluyumSizin tek gebelik mi peki bugün kontrole gittik biz kese yine çok büyük ama tek bebek var değerler herkeste farklı oluyor 360 degerle ucuz gebelik yaşayan var bizim sonuçlarımız mesela tekil gebeliğe göre çok yüksek sizin kesede büyük mü çok
Benimde ekranda kese bölük duruyodu sanki küçük kese büyük keseyle çok yakın gibi uzaktan bakınca tek kese gibi o yüzden ben hiç umutlanmadim 8.haftaya kadar belli oluyomus zaten ikizse sonrasi biraz imkansız gibi siz kaçıncı haftadasinizBenim iki kese göründü biri normal büyüklükte diğeri daha Küçük doktor küçük olan için umutlanmayalım dedi ama ben umutluyum
6Benimde ekranda kese bölük duruyodu sanki küçük kese büyük keseyle çok yakın gibi uzaktan bakınca tek kese gibi o yüzden ben hiç umutlanmadim 8.haftaya kadar belli oluyomus zaten ikizse sonrasi biraz imkansız gibi siz kaçıncı haftadasiniz
Ben 8.haftamdayim inşallah sağlıkla guzellikle kucağımıza alırız miniklerimizi
Kalp atışını duydunuz o zamanBen 8.haftamdayim inşallah sağlıkla guzellikle kucağımıza alırız miniklerimizi
Tek canım doktor kalp atışını gördü ama daha çok küçük dedi haftaya hatırlat dinleteyim sana dediMavi_rella canın ne yaptın? Kalp atışı duydun mu? Tek mi ikiz mi?
Kaç haftalık şuan? Hayırlı olsun çok sevindim. Allah kucağınıza almayı nasip etsinTek canım doktor kalp atışını gördü ama daha çok küçük dedi haftaya hatırlat dinleteyim sana dedi
6+2 haftalık sağol canım benim Rabbim sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinKaç haftalık şuan? Hayırlı olsun çok sevindim. Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Benimde transferin 5. Günü ve çok endişeliyim.banada 2 adet 3.gün embriyo transfer edildi.kendimi adet olcakmış gibi hissediyorum.duygularım karma karışık.kasıklarda arada ağrı oluyo sonra geçiyo sıcak basıyo göğüslerde şişlik var ama bunlar adet önceside oluyodu.ayın 8 ine kadar adet olmazsam tahlil yaptırcam endişeyle bekliyorum.Rabbim bize sabır versin çok meşakatli bir süreçMerhaba kızlar bizim ilk tup bebek denememiz 2 yıllık evliyiz bir kez aşılama yapıldı daha önce aylarca yumurta takibi ve büyütme yapıldı ama olmadı asilamada olmadı maalesef daha sonra istanbulda medikal parka gittik doktorla görüştük muayene etti şuan sadece 7 yumurtan var çok az dedi bir dünya ilaca ve igneye başladık 2 günde bir takibe gittik ilk gittik 9 a çıktı yumurtlar son gittiğimizde 12 taneydi bunlardan 3 tanesi 22 mm diğerleri 15.16.17 falandı tekrar ignelere devam ve yumurta toplama günü geldi işlem bitti doktor sadece 7 yumurta toplayabildigini söyledi 2. Gun aradılar 7 embriyonun devam ettiğini ve iyi olduğunu söylediler 3. Gün 1 tanesinin kalitesinin 7 olduğunu söylediler diğerleri 8 hucreliydi son güne kadar böyleydi transfer günü masaya yattım embriyalog girdi ve sadece 2 embriyonun kaldığını ve çok kaliteli olduklarını söyledi 5 AA ve 5 AB mis kalitesi normalde biz 2 tane kalırsa havuz sistemi istemiştik ama doktorumuz emri vaki yapti ve transfer oldu 2 embriyo transferi yapıldı yani bugün 4.gun belde ağrı ve kasıkta batmalar var yakın zamanda transferi olan arkadaşlar var mıdır acaba
Bende aynı durumdayım 3.gün çift embriyo 1 Ağustos transfer ama 2sinden beri ara ara gelen adet ağrılarım var hala devam ediyor bu durum beni de endişelendiriyor ama pozitif düşünmeye çalışıyorum inşallah olumlu sonuçlar alırızBenimde transferin 5. Günü ve çok endişeliyim.banada 2 adet 3.gün embriyo transfer edildi.kendimi adet olcakmış gibi hissediyorum.duygularım karma karışık.kasıklarda arada ağrı oluyo sonra geçiyo sıcak basıyo göğüslerde şişlik var ama bunlar adet önceside oluyodu.ayın 8 ine kadar adet olmazsam tahlil yaptırcam endişeyle bekliyorum.Rabbim bize sabır versin çok meşakatli bir süreç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?