Transferimin 4. Günü

Hayır silik bile değil doktorum yarın için beta hcg baktırmamı söyledi yarın kan testi vericem inşallah bi mucize olur
Herşey Allahtan hayırlısı olsun benimde 5. Günüm bu gün cumartesi oldum ama test 12 gün vericem

Tek kese göründü ama kese çok büyük dedi doktor bir sonraki gelişinizde belli olacak tek mi cift mi dedi bu kan sonucuyla ucuz hamile olanda var tek gebelik yaşayanda o degisebiliyomus
Benimde 12.gün 719 du o yüzden sormak istedim.

Benimde 12.gün 719 du o yüzden sormak istedim.
Sizin tek gebelik mi peki bugün kontrole gittik biz kese yine çok büyük ama tek bebek var değerler herkeste farklı oluyor 360 degerle ucuz gebelik yaşayan var bizim sonuçlarımız mesela tekil gebeliğe göre çok yüksek sizin kesede büyük mü çok

Benim iki kese göründü biri normal büyüklükte diğeri daha Küçük doktor küçük olan için umutlanmayalım dedi ama ben umutluyum

Benim iki kese göründü biri normal büyüklükte diğeri daha Küçük doktor küçük olan için umutlanmayalım dedi ama ben umutluyum
Benimde ekranda kese bölük duruyodu sanki küçük kese büyük keseyle çok yakın gibi uzaktan bakınca tek kese gibi o yüzden ben hiç umutlanmadim 8.haftaya kadar belli oluyomus zaten ikizse sonrasi biraz imkansız gibi siz kaçıncı haftadasiniz

6 siz

Mavi_rella canın ne yaptın? Kalp atışı duydun mu? Tek mi ikiz mi?

Tek canım doktor kalp atışını gördü ama daha çok küçük dedi haftaya hatırlat dinleteyim sana dedi
Kaç haftalık şuan? Hayırlı olsun çok sevindim. Allah kucağınıza almayı nasip etsin

Benimde transferin 5. Günü ve çok endişeliyim.banada 2 adet 3.gün embriyo transfer edildi.kendimi adet olcakmış gibi hissediyorum.duygularım karma karışık.kasıklarda arada ağrı oluyo sonra geçiyo sıcak basıyo göğüslerde şişlik var ama bunlar adet önceside oluyodu.ayın 8 ine kadar adet olmazsam tahlil yaptırcam endişeyle bekliyorum.Rabbim bize sabır versin çok meşakatli bir süreç

Bende aynı durumdayım 3.gün çift embriyo 1 Ağustos transfer ama 2sinden beri ara ara gelen adet ağrılarım var hala devam ediyor bu durum beni de endişelendiriyor ama pozitif düşünmeye çalışıyorum inşallah olumlu sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…