Transferimin 4. Günü

Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı olsun canım.

Tutunma belirtisi canım ilaclari bırakmadan adet olamiyosun zaten ayrıca ben test yaptım iki defa pozitif cikti yarında kan vericem bakalım
Maşallah inşAllah sağlıklı ilerler ve sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi , transferden sonra kaçıncı gün test yaptınız? Erken gebelik testi mi normalkaset mi

Ne mutlu Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende PCOS hastasıyım korku var içimde çoğu Pcos hastalarının ilk transferi olumsuz gibi okudum
Benim için de dua eder misiniz Temmuz ortası gibi transferim olacak sanırım ismim Merve Allah razı olsun şimdiden

Bu gece dua edeceğim sizin için. Hiç olumsuz düşünme ilk transferdede olabilir bnm için zmssnı değilmiş şimdi daha iyi anlıyorum ard arda kayıplar yaşadım. İlaçlarınızı çok düzenli kullanın ve su içmeye çok dikkat edin paketli hiç birşey yemeyin Bn ilk transferimde çikolata canım çok çekti az da olsa her gün yedim ama bunda ağzıma sürmedim doktorunuzu dinleyip sakin kalın gerçekten sabır çokça emek biraz da sakinlik herşey gönlünüzce olsun.

Allah razı olsun sizden inşAllah Rabbime tam teslimim içimde korku da olsa ne gelirse ondan

Maşallah inşAllah sağlıklı ilerler ve sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi , transferden sonra kaçıncı gün test yaptınız? Erken gebelik testi mi normalkaset mi
Transferden 7 ve 8 gün sonra erken gebelik yaptım pozitif 9.gun kaset test yaptım pozitif 10.gun kan verdim değer 330 yani çok yüksek sanırım ikiz

Hayır canım tam tersi pcoslar tüp bebekde çok şanslı

Transferden 7 ve 8 gün sonra erken gebelik yaptım pozitif 9.gun kaset test yaptım pozitif 10.gun kan verdim değer 330 yani çok yüksek sanırım ikiz
Hayırlı olsun çok güzel sonuç. İkiz olabilir olmaya da bilir.

Hayır canım tam tersi pcoslar tüp bebekde çok şanslı
Aynen bende pcos sayılırım değer 3.41 doktor nisey demedi ama normali 1 ile 3 üstü ve altı pcos benim tuttu bu arada ikiz büyük ihtimalle değer çok yüksek çünkü sizede kısmet olur inşallah

Aynen bende pcos sayılırım değer 3.41 doktor nisey demedi ama normali 1 ile 3 üstü ve altı pcos benim tuttu bu arada ikiz büyük ihtimalle değer çok yüksek çünkü sizede kısmet olur inşallah
Bende pcosum. 13 haftalık hamileyim. Tüp bebek gebesiyim ama tek tuttu benim iki transfer edildi. 11. Gün 337 ile öğrenmiştim.

Ayyy çifte mutluluk MaşAllah SubhanAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı başımıza bana da dua edin ismim Merve

Benim 10.gun 330 12.gun 615 sonuc sizin 2.kan testinde kan kaç çıkmıştı
Ben bir daha test vermemiştim doktorum yeterli görmüştü. İkiz olsaydı daha çok artması gerekirdi bence. Kesede anlaşılır yakında kese randevusuna gidersiniz.

İkiz değil 10. Gün 330 ile öğrenmiştim tek embriyoydu. Arkadaşım 1000 ni geçik öğrenmişti 11. Gün onun ikizdi

Hiç kafanıza takmayın çok rahat olun bende pcos hastasıyım ve iki denemem de tuttu

Benimde 2. Transferim 15 haziranda oldum bugün transfer gününüde sayarsak 7. Günüm erken gebelik testi yaptım sonuç tek çizgi. ilk transferim 5. Gün dondurulmuş tek embriyoydu iyi kalite. Bu seferkide 5. Gün embriyosu iyi kalite 2 embriyo umarım idrar testi yanlıştır

Hiç mi
Çıkmadı silik falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…