Benimde transferin 5. Günü ve çok endişeliyim.banada 2 adet 3.gün embriyo transfer edildi.kendimi adet olcakmış gibi hissediyorum.duygularım karma karışık.kasıklarda arada ağrı oluyo sonra geçiyo sıcak basıyo göğüslerde şişlik var ama bunlar adet önceside oluyodu.ayın 8 ine kadar adet olmazsam tahlil yaptırcam endişeyle bekliyorum.Rabbim bize sabır versin çok meşakatli bir süreç
Benim sonuç pozitif canım 12 haftalik hamileyim inşallah sizinde olur belirtilerin aynisi bendede var adet beklerken şok oldum benim 5.gun embriyoduydu sizin kalitesi neydi embriyolariniz AA mi AB mi yoksa bb mi
Bende aynı durumdayım 3.gün çift embriyo 1 Ağustos transfer ama 2sinden beri ara ara gelen adet ağrılarım var hala devam ediyor bu durum beni de endişelendiriyor ama pozitif düşünmeye çalışıyorum inşallah olumlu sonuçlar alırız
Benim sonuç pozitif canım 12 haftalik hamileyim inşallah sizinde olur belirtilerin aynisi bendede var adet beklerken şok oldum benim 5.gun embriyoduydu sizin kalitesi neydi embriyolariniz AA mi AB mi yoksa bb mi