Merhaba kızlar bizim ilk tup bebek denememiz 2 yıllık evliyiz bir kez aşılama yapıldı daha önce aylarca yumurta takibi ve büyütme yapıldı ama olmadı asilamada olmadı maalesef daha sonra istanbulda medikal parka gittik doktorla görüştük muayene etti şuan sadece 7 yumurtan var çok az dedi bir dünya ilaca ve igneye başladık 2 günde bir takibe gittik ilk gittik 9 a çıktı yumurtlar son gittiğimizde 12 taneydi bunlardan 3 tanesi 22 mm diğerleri 15.16.17 falandı tekrar ignelere devam ve yumurta toplama günü geldi işlem bitti doktor sadece 7 yumurta toplayabildigini söyledi 2. Gun aradılar 7 embriyonun devam ettiğini ve iyi olduğunu söylediler 3. Gün 1 tanesinin kalitesinin 7 olduğunu söylediler diğerleri 8 hucreliydi son güne kadar böyleydi transfer günü masaya yattım embriyalog girdi ve sadece 2 embriyonun kaldığını ve çok kaliteli olduklarını söyledi 5 AA ve 5 AB mis kalitesi normalde biz 2 tane kalırsa havuz sistemi istemiştik ama doktorumuz emri vaki yapti ve transfer oldu 2 embriyo transferi yapıldı yani bugün 4.gun belde ağrı ve kasıkta batmalar var yakın zamanda transferi olan arkadaşlar var mıdır acaba
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Transferimin 4. Günü
- Konu Sahibi Mrvesrn
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #tüpbebek #bebek #transfer #embriyo
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kizlar yok mu 2023 transferleri ??Merhaba kızlar bizim ilk tup bebek denememiz 2 yıllık evliyiz bir kez aşılama yapıldı daha önce aylarca yumurta takibi ve büyütme yapıldı ama olmadı asilamada olmadı maalesef daha sonra istanbulda medikal parka gittik doktorla görüştük muayene etti şuan sadece 7 yumurtan var çok az dedi bir dünya ilaca ve igneye başladık 2 günde bir takibe gittik ilk gittik 9 a çıktı yumurtlar son gittiğimizde 12 taneydi bunlardan 3 tanesi 22 mm diğerleri 15.16.17 falandı tekrar ignelere devam ve yumurta toplama günü geldi işlem bitti doktor sadece 7 yumurta toplayabildigini söyledi 2. Gun aradılar 7 embriyonun devam ettiğini ve iyi olduğunu söylediler 3. Gün 1 tanesinin kalitesinin 7 olduğunu söylediler diğerleri 8 hucreliydi son güne kadar böyleydi transfer günü masaya yattım embriyalog girdi ve sadece 2 embriyonun kaldığını ve çok kaliteli olduklarını söyledi 5 AA ve 5 AB mis kalitesi normalde biz 2 tane kalırsa havuz sistemi istemiştik ama doktorumuz emri vaki yapti ve transfer oldu 2 embriyo transferi yapıldı yani bugün 4.gun belde ağrı ve kasıkta batmalar var yakın zamanda transferi olan arkadaşlar var mıdır acaba
Canım hayırlı olsun transferin evet drlar bazen böyle yapabiliyor belirti arama olurmu son güne kadar belirti yalayan biri olarak gördüm ki belirti de olsa olmadımı olmuyor rahat ol bol su iç kabız olma sabah aç karna kayısı ye üzerine su iç güzel haberlerini alalım inş..Merhaba kızlar bizim ilk tup bebek denememiz 2 yıllık evliyiz bir kez aşılama yapıldı daha önce aylarca yumurta takibi ve büyütme yapıldı ama olmadı asilamada olmadı maalesef daha sonra istanbulda medikal parka gittik doktorla görüştük muayene etti şuan sadece 7 yumurtan var çok az dedi bir dünya ilaca ve igneye başladık 2 günde bir takibe gittik ilk gittik 9 a çıktı yumurtlar son gittiğimizde 12 taneydi bunlardan 3 tanesi 22 mm diğerleri 15.16.17 falandı tekrar ignelere devam ve yumurta toplama günü geldi işlem bitti doktor sadece 7 yumurta toplayabildigini söyledi 2. Gun aradılar 7 embriyonun devam ettiğini ve iyi olduğunu söylediler 3. Gün 1 tanesinin kalitesinin 7 olduğunu söylediler diğerleri 8 hucreliydi son güne kadar böyleydi transfer günü masaya yattım embriyalog girdi ve sadece 2 embriyonun kaldığını ve çok kaliteli olduklarını söyledi 5 AA ve 5 AB mis kalitesi normalde biz 2 tane kalırsa havuz sistemi istemiştik ama doktorumuz emri vaki yapti ve transfer oldu 2 embriyo transferi yapıldı yani bugün 4.gun belde ağrı ve kasıkta batmalar var yakın zamanda transferi olan arkadaşlar var mıdır acaba
- 11 Şubat 2020
- 2.253
- 4.181
- 83
Merhaba canım bugün 8.gunum herkeste okumuştum bu günlerde yapanlarda kesin sonuç almışlar erken gebelik testi yaptim ve anında cift cizgi cikti normalde bende önce ilk çizgi çıkardı ikinci silik olurdu ve test gününe yakın kayboluyordu çok şükür bugün önce ikinci cizgi belirdi sonra ilk çıktı ve anında belirginlesti aslında anlamıştım sol kasikta sürekli pit pit bisey atiyodu ama iki gündür ne ağrı var ne bisey var çok üzülmüştüm tutmadı sandım test yaptım şok oldum iki gün sonrada kan vericem yarın yine bi erken gebelik yaparım bakalım inşallah kanda bir aksilik çıkmaz rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..Canım hayırlı olsun transferin evet drlar bazen böyle yapabiliyor belirti arama olurmu son güne kadar belirti yalayan biri olarak gördüm ki belirti de olsa olmadımı olmuyor rahat ol bol su iç kabız olma sabah aç karna kayısı ye üzerine su iç güzel haberlerini alalım inş..
Öncelikle bunda yaş önemli benim avantajım 26 yaşında olmam ..Bendede 8 yumurta görünüyordu 4 boş çıktı. 4 kaldı az mı sizce bu sayı ben üzüldüm
Benim bu gününe kadar iki yıldır sürekli sol yumurtalikta 1 yumurta olması yani vardı ama çok miniklerdi doktor bize sürekli oo ne güzel yumurta büyümüş diyodu bir gün eşim dayanamadı sordu 1 yumurta olması mı lazım biz duyuyoruz 5 veya 6 yumurta diye falan dedi yok 1 tane yeterli dedi taki tup bebek merkezine gidene kadar hep böyle düşündük..
Tüp bebek merkezine gittik adetin 3.gunu doktor muayene etti yüzü düştü senin şuan sadece 7 yumurtan var çok az bunun en az 5 veya 6 katı olması lazım dahada fazla bile olabilir dedi yumurtalama dönemi başlayınca 7 yumurtanın çoğalması başka 40 yumurtanın çoğalması başka dedi bize hemen gonalf verdi onun yanında 3 iğne ve 4 vitamin verdi resmen beni ilaca boğdular ilaçlar çok ağır geldi bayağı bir kilo verdim sonra dedim kesin bir sürü olmuştur bunlar bir gittik 9 olmuş en son 12 oldu ama 3 tanesi boş dedi 7 tane toplandı ve elimizde sadece 2 yumurta kaldı 5.gun embriyosu ve biri 5aa kalite biri 5ab kalite ama embriyalog çok kesin konuştu bize veeee test yaptım pozitif normalde benim yaşımda tup bebek bile yapmıyor doktorlar ama benim yumurtalarım azalır diye büyük ihtimalle başladı ve doktor pek umutlu bile konusmamisti senin yaşın nedir bilmiyorum ama bence kötü değil ya sadece dondurmak için yedek yumurtamiz olsun her seferinde tekrardan başlamak gerekir tabi herseyi Allah bilir ... belkide yorulmamiz gerekti belkide o paraları harcamamiz gerekti buda bizim sınavımız isyan etme sakın benim hiç umudum yoktu bana heyecanlısin dimi dediler transfer günü bende hayır bisey hissetmiyorum dedim umutsuz girdim yani
- 11 Şubat 2020
- 2.253
- 4.181
- 83
M mrvsrcn aynı sorunu yaşamışız ben 31 yaşındayım amh testim 1.76 çıkmıştı geçen sene sorunumuz benzermiş bendede her gittğim doktor belki bu ay azdır diye diye 3 yıl geçti meğer hep azmış gonolf 900 225 mg rağmen 8 yumurta oldu 4 boş demekki bugne kdr hiç yumurta olmamış bende bugn opu 5. Gündü embriyolog aradı 4 tanesininde iyi ilerlediğini yarın öğledn snra donduracagz dedi sevndm çok ya hiç olmasaydı çok şükür umut var diyorum. Sizin adınız çok çok sevndm sağlkla kucağınıza almak nasip olsun. Çok fedakarlık yaptık bu yolda Allah isteyen uğraşan hepimize nasip etsin anneliği inşallah
Amin canım benim son gün 2 tane kaldı embriyo taze transfer yapalım dedi doktor yani stok yapamadık ama olsun Allah herkesin gönlüne versinM mrvsrcn aynı sorunu yaşamışız ben 31 yaşındayım amh testim 1.76 çıkmıştı geçen sene sorunumuz benzermiş bendede her gittğim doktor belki bu ay azdır diye diye 3 yıl geçti meğer hep azmış gonolf 900 225 mg rağmen 8 yumurta oldu 4 boş demekki bugne kdr hiç yumurta olmamış bende bugn opu 5. Gündü embriyolog aradı 4 tanesininde iyi ilerlediğini yarın öğledn snra donduracagz dedi sevndm çok ya hiç olmasaydı çok şükür umut var diyorum. Sizin adınız çok çok sevndm sağlkla kucağınıza almak nasip olsun. Çok fedakarlık yaptık bu yolda Allah isteyen uğraşan hepimize nasip etsin anneliği inşallah
Tutunma belirtisi canım ilaclari bırakmadan adet olamiyosun zaten ayrıca ben test yaptım iki defa pozitif cikti yarında kan vericem bakalımMerhaba bunlar tutunma belirtisi de olabilir adet belirtisi de çok benziyor malesef
Merhaba sizde de mi var kasık ağrısı bende de oluyor ara ara ama istemiyorum ağrıyo geçenkilerde olmuştu ağrı negatif oldumTutunma belirtisi canım ilaclari bırakmadan adet olamiyosun zaten ayrıca ben test yaptım iki defa pozitif cikti yarında kan vericem bakalım
- 5 Nisan 2019
- 2.009
- 1.803
- 133
Hadi inşallahTutunma belirtisi canım ilaclari bırakmadan adet olamiyosun zaten ayrıca ben test yaptım iki defa pozitif cikti yarında kan vericem bakalım
Canım sende ne gibi oldu belirtiler benim ayağa kalkınca oluyor ağrı bide arada sağlı sollu kasık ağrıları onun haricinde meme hassasiyetim hiç yokMerhaba bunlar tutunma belirtisi de olabilir adet belirtisi de çok benziyor malesef
- 5 Nisan 2019
- 2.009
- 1.803
- 133
Göğüs hassasiyeti çokk sonra başladı bende,aynı şekilde kasık ağrım çok olduCanım sende ne gibi oldu belirtiler benim ayağa kalkınca oluyor ağrı bide arada sağlı sollu kasık ağrıları onun haricinde meme hassasiyetim hiç yok
- 5 Nisan 2019
- 2.009
- 1.803
- 133
Sizin transferin kaçıncı günüCanım sende ne gibi oldu belirtiler benim ayağa kalkınca oluyor ağrı bide arada sağlı sollu kasık ağrıları onun haricinde meme hassasiyetim hiç yok
- 16 Kasım 2020
- 54
- 29
- 18
- 32
Bu süreçten geçen biri olarak sizlerle deneyimleri paylaşmak istiyorum. 7 yıllık evliyiz aktif olarak 4 yıldır bu sürecin içindeyim polikistik over sendromum var ama hormon değerlerim hep çok iyiydi. 4 aşılama ardından tüp bebek tedavisine başladık. Eylül ayında yumurtaların toplandı 18 yumurta toplandı doktorum miktar ve büyüklük olarak fazla olduğu için ciğerlerimi su toplamasından şüphelenirken Bn iç kanama geçirdim ertesi günün gecesi acil ameliyata alındım. Transfer olmayı beklerken doktorum hazır olmadığımı söyledi çok kan kaybetmiştim. Kasım ayında ilk transferimi oldum. Negatifle sonuçlandı ilk üçüncü gününden itibaren bıçak saplanır gibi ağrılarım oluyordu fakat az süren ağrıları bende ümitlenmiştim kısa kısa süren ağrılarımdan dolayı ama nrgstifle sonuçlandı. İkinci transferimin 29 mayıs tarihinde oldum. Transferimin 9. Gününe kadar hiçbir belirtim olmadı 9. Günü pembe kaçık kahve Bi leke geldi tamam dedim bu sefer de olmadı çünkü adet öncesi belirti olarak hep yaşardım bunu doktorumu aradım 14. Günü olan test günümü iki gün önceye aldı 12. Gün test verdim ve pozitif fakat belirti aramadım bu sefer daha sakin kaldım evde asla tesyapmadım kendimi strese sokmamak adına. Adet olacak gibi kasıklarımda ağrı oldu ama dinlenince geçiyordu hala var ama çok hafif birde kasıkta bacağa geçen bölümde baskı hissettim ayaklarıma vuran bir ağrıydı tabi bunları adet öncesi yaşadığım için hiç gebelik gibi gelmedi. Göğüs hassasiyetim hiç olmadı nrgstifle sonuçlanan transferimde de olmamıştı zaten. Hepiniz dualarımdasınız bu güzel haberi bekleyen herkes alsın
- 16 Kasım 2020
- 54
- 29
- 18
- 32
İkinci transferimde dikkat ettiğim şeylere şunlar oldu kasımda negatif haberini aldıktan sonra inofolic isimli ilaca başladım dışı mavi olan kutu hap formu ve adetlerim çok düzenli ağrısız oldu 5 ay kullandım bu ilacı önceki transferimde çikolata az da olsa yedim ama bunda ağzıma sürmedim yasaktı zaten. Bol su içtim günde üç çay içtim. Sadece iki kez kahve içtim bu 12 günlük süreçte. Yemek sınırsız yedim ve kortizon kullanmama rağmen 2 hafta içinde 5 kilo verdim transfer sürecinde daha sakin ve daha stressizdim dayanamaz test yapardım ama iyi de olsa kötü de olsa sonucu doktorumdan duyacağım dedim kendimce totemdi belki lekelenmem de sadece 9. Ve 10. Gün oldu devamı gelmedi
4. GünüSizin transferin kaçıncı günü
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin evet ara ara ağrılar oluyor bende ama ağrıları sevmiyorum bende de yok göğüs hassasiyeti hiçde olmadı öncekilerden de bende lekelenme de olmadı hiç birinde ağrı bekleyen bayanlar ağrı iyi bişey değil adet öncesi benimde hep ağrır diyorlar burda aaa benim neden ağrım yok ağrı iyi bişey değil olmaması pozitif yönden daha iyi..Bu süreçten geçen biri olarak sizlerle deneyimleri paylaşmak istiyorum. 7 yıllık evliyiz aktif olarak 4 yıldır bu sürecin içindeyim polikistik over sendromum var ama hormon değerlerim hep çok iyiydi. 4 aşılama ardından tüp bebek tedavisine başladık. Eylül ayında yumurtaların toplandı 18 yumurta toplandı doktorum miktar ve büyüklük olarak fazla olduğu için ciğerlerimi su toplamasından şüphelenirken Bn iç kanama geçirdim ertesi günün gecesi acil ameliyata alındım. Transfer olmayı beklerken doktorum hazır olmadığımı söyledi çok kan kaybetmiştim. Kasım ayında ilk transferimi oldum. Negatifle sonuçlandı ilk üçüncü gününden itibaren bıçak saplanır gibi ağrılarım oluyordu fakat az süren ağrıları bende ümitlenmiştim kısa kısa süren ağrılarımdan dolayı ama nrgstifle sonuçlandı. İkinci transferimin 29 mayıs tarihinde oldum. Transferimin 9. Gününe kadar hiçbir belirtim olmadı 9. Günü pembe kaçık kahve Bi leke geldi tamam dedim bu sefer de olmadı çünkü adet öncesi belirti olarak hep yaşardım bunu doktorumu aradım 14. Günü olan test günümü iki gün önceye aldı 12. Gün test verdim ve pozitif fakat belirti aramadım bu sefer daha sakin kaldım evde asla tesyapmadım kendimi strese sokmamak adına. Adet olacak gibi kasıklarımda ağrı oldu ama dinlenince geçiyordu hala var ama çok hafif birde kasıkta bacağa geçen bölümde baskı hissettim ayaklarıma vuran bir ağrıydı tabi bunları adet öncesi yaşadığım için hiç gebelik gibi gelmedi. Göğüs hassasiyetim hiç olmadı nrgstifle sonuçlanan transferimde de olmamıştı zaten. Hepiniz dualarımdasınız bu güzel haberi bekleyen herkes alsın
Benim transferden hemen sonra goğüslerim taş gibi oldu kasık ağrimda var karin agrimda bugün 10.gunum bacak agrimda bugün siddetli ben iki gündür erken gebelik testi yapıyorum pozitif bugünde normal gebelik testi yaptim oda pozitif yarın kan vericem bakalım ama adet belirtileriyle aynı evet fakat yinede farklı olduğunu anliyosunuz yani mesela uyku düzenim bozuldu benim karnım hiç acikmiyor iştah yok ve aşırı yoruluyorumMerhaba sizde de mi var kasık ağrısı bende de oluyor ara ara ama istemiyorum ağrıyo geçenkilerde olmuştu ağrı negatif oldum