Transferimin 4. Günü Belirti Yok😭

Tamam arkadaşım vücudumu benden iyi tanıyorsun.6.hafta başlayacak diyede bir kural yok ben de olmadı.Kusmadım,bulanmadım,sık idrara çıkmadım,bayılıp uyumadım!!! Herkesin vücudu farklıdır.Herkeste belirti olacak diye bir kaide de yok zaten.Ben de oldu bütün gebeliklerimde de yaşadım.yerleşme kanaması ve sert kramplar hepsınde de gebeydim,olmayanlarda da değildim.Her vücut farklıdır.Herkeste belirti olacak diye bir kural da yok.ayrıca İlaç kullandığımı nerden çıkardınız hem?her gebeliğim tüp bebek değildi.Herkes kendi tecrübesini paylaşabilir.Herkesin düşüncesine de saygı duyarım.Herkes kendi deneyimini paylaşıyor.Evrensel kabul edilen birçok makale yazılan,birçok yerli yabancı kadının ortak yaşadıklarını siz yaşamadınız diye reddemezsiniz.Kadınların ortalama %40’ı yerleşme kanaması yaşar.

Son düzenleme:
Neden bu kadar sinirlendiniz ben anlamadım ? Size kötü bir şey demedim,hakaret etmedim. Her insan ve her gebelik farklıdır ,bunu bilmeyen zaten yoktur. Ben genelleme yaparak konuştum ki istisnalar kaideyi bozmaz. Ayrıca belirti olarak hafif kasık ağrısından ben de bahsettim,sanırım düzgün okumadınız yazdıklarımı. Bu konu da tüp bebek sayfasında transfer başlığı altında konuşulan bir konu olduğu için ilaç kullanımına bağlı yan etkiler yaşadığınızı düşünmem gayet normal. Yerleşme kanamasına gelince, bununla ilgili tek bir kelime bile etmedim ama siz sanki buna karşı çıkıyormuşum gibi tavır takınmışsınız. Bakın,ben de uzun yıllar çocuk sahibi olmaya çalıştım. Bu platformdaki hemcinslerimin de bu konuda neler hissettiğini çok iyi anlıyorum. Tek amacım onlara biraz olsun umut verip yanlış yönlendirmemek ya da yok yere umut vermemek.

İlk cevabınız sübjektif,ikinci cevabınız objektif.
Yeni yorumunuz kendinizi çok daha iyi ifade etmiş,sizi anlamam için daha güzel bir cevap.yanlış anladığım noktalar için kusura bakmayın.Evet belirtisiz gebelik yaşayan yüzdelik fazla olsada %40 lık belirti yaşayan bir kadın anatomiside var.Söylediğim sadece bu.Bunu da kendi vücudumdan bahsederek söylemedim zaten.Herkese sağlıklı ve güzel bebişler diliyorum.Bu konuyuda uzatmayalm artık

Merhaba merak ediyorum acaba bi sonuç aldınız mı?

Merhaba. Aynen düşündüğüm gibi tutmadı yani bende sizin gibiyim üç defa tuttu kasıkta batma oldu tutanlarda resmen zıpladım o batmayla ve regl ağrısı oldu. Ama bunda hiç ağrı olmayınca anlıyorum tutmadığını. Tutanları kaybettiğim maalesef sonucunda. Ama sonucunda tutup tutmadığı benim vücutta belli oluyor. Sizin batma hissi transferinizin kaçıncı günü olmuştu acaba. Ben yine transfer oldum. Tranafer gününü sayarsak bugün 5. Gün ve yine hiç belirti yok bomboş hissediyorum

Lütfen ümitsiz olma:/10 yıl sonunda okdr tedavi kayıp transfer kötü şeyler yaşadım.Ama vazgeçmedim.Sen de ümidini kırma.Benim 5 ve 7.gün oldu kramplar.8.gün de lekelenme olmustu.Arkadaşımında 9.gün oldu kramp henüz çok erken biraz sabırlı ol üzülme lütfen.Olumlu ve güzel düşün

Bende dört senedir aralıksız tedavi gördüm bir defa tuttu 6 aylıkken kaybettim. İki tane kimyasal oldu. Ama bebeğimi kaybettikten sonra hep direkt negatif aldım artık kimyasal bile yaşamdım anlamadım. Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum. SiZ kaç yaşında gebe kaldınız. Benim yaş 35 acaba yaşla alakalı mı

Kaybınız için çok üzüldüm.Benzer bi acıyı 2020 de ben de yaşadım.Sonra boş gebelik oldu sonra tutmadı derken bu sene kısmet oldu.39 yaşındayım 2 ay sonra 40.Ben 35te baslamıstm tedavilere.Yaş değil inan nasip.Ümidini kaybetme.Ben de yıllardır hiç ara vermeden 4 tedavi 6 transfer,8-9 iptal transfer çok zor çok iyi anlıyorum.Ama Allah ol diyince olur.Ve illa belirti olacak diyede şartlanma her gebelikte farklı olur.Sakin kalmalısın

Bende 35 yaşındayım. Çok naif ve bilinçli konuşuyorsunuz teşekkür ederim. Umarım bende hamile kalırım

Bende 35 yaşındayım. Çok naif ve bilinçli konuşuyorsunuz teşekkür ederim. Umarım bende hamile kalırım
Amin inşallah yazdıklarınızı okudum çok zor zamanlar geçirmişsiniz üzüldüm sizin adınıza dilerim bu sefer bebeginiz size sıkı sıkı tutunur güzel sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz tüm yaşadıklarınızı unutursunuz inşallah güzel pozitif sonuçlar alırsınız pozitif düşünün pozitif olsun inşallah

Teşekkür ederim ne güzel gönülden konuştunuz Allahım duysun sesimizi bugün 6. Gün evde test yapmamak için kendimi zor tutuyorum

Teşekkür ederim ne güzel gönülden konuştunuz Allahım duysun sesimizi bugün 6. Gün evde test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Amin Amin rica ederim her zaman dualarımda olacaksın hiç test yapıp moralinizi bozmayın lütfen test gününüzü bekleyim kaçıncı gün embriyosuydu kan testi sizi doğru sonuca götürür inşallah rabbim emeklerini boşa çıkarmasın dilerim bu sefer bebeğin seninledir

5.gün. Cumartesi günü kan vericem hala belirti 0

5.gün. Cumartesi günü kan vericem hala belirti 0
İyi az kalmış hiç test edip moral motivasyonunuzu düşürmeyin pozitif düşünün çok ağır işler yapmayın bol bol uzanın badem kabak çekirdeği ceviz kayısı bol su tüketin dilerim cumartesi günü güzel sonuçlar alırsınız bizde sizinle o heyecanı yaşarız Amin

Amin canım inşallah. Ay şu dünya da en çok anne olmayı istediğim ya biz aiiagım nasip mis kokulu bebelerimiz koklayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…