Transferimin 4. Günü Belirti Yok😭

melisaamelisaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2021
1.797
699
Kızlar en iyi kalite 5. Gün ve genetik taramalı embriyo transferi oldu. İlk günü saymazsam bugün 4.günüm. Hiç belirtim olmadı. Yani minicik kaşık ağrısı ve ya batması bile.
Daha önce 3 tane tüp bebek tuttu ve batma ve adet ağrısı hissetmiştim ama kimyasal oldu tabi. Bir öncekinde hiç belirti olmadı ve tutmadı. Şimdi ki denemem de de hiç belirti yok sanırım tutmadı. Benim gibi olup olumlu sonuç alan var mı? Doktor tutmaması için bir sebebi yok dedi ama hiç belirti olmaması saçma gibi. Kan pıhtılaşma eğilimin var fakat kan sulandırıcı vermediler belki de bu yüzden tutmamış olabilir mi gerek duyup vermediler ilaç daha öncekilerde vermişlerdi kafam çok karışık

Benim de ayni sekilde 5.gun genetik taramali yapildi, 8 saat yolculuk yaptim hic belirtim olmadi, hatta ilaclari birakayim bari kanda baktirip diye 6.gun kan verdim. 25 ile ogrendim, megerse tutunmus yavrucum suan 10 aylik oldu, insallah size dr nasip olur

Benim tutmayan transferimde kasık ağrım fazlaydı, ikinci transferimde hiçbir belirtim olmadı 7 aylık hamileyim şu anda. Hissettiklerinizin hiçbiri gebelik belirtisi değil, tüm belirtiler 6.hafta gibi başlıyor. 5 günlük bir embriyonun belirti vermesi çok mantıklı değil ilaçlardan dolayı hissediyoruz yan etkileri. Umarım alırsınız güzel haberi :)

Hayırlısı olsun cnm benim Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah benim de 2 adet 3. Gün embriyosu transfer edildi. Bugün transfer hariç 9. Gün. Tek belirtim ayaklarım hiç ısınmıyor ne yesem.midem yanıyor arada bel.agrisi gibi hafif vuruyor geçiyor idrar testi yapmaya korkuyorum

Aslında öyle değil.Bu kişiden kişiye değişir.Kiminde belirti olmaz kiminde olur.Her gebelikte de farklı semptom olur.4 pozitifimde de kasık krampları yaşadım(ağrı değil)ciddi batmalar hoplattı yani.ve birinde kanama yokken üçünde yerleşme kanaması yaşadım(lekelenme). tutmayan 3 transferimde de hiçbir semptom yoktu.Bu kişiye göre değişir.Kimisinde de hiç belirti olmaz.Her gebelik kendine has aslında.

Ben doktorumun yalancısıyım :) gebelik belirtileri en erken 5-6.haftalarda başlar, yerleşme kanaması dışında net bir şey olmaz hissettikleriniz ilaçlardan demişti. Ki kanama olabilir, transferin negatif veya pozitif olduğuna dair net bulgu değildir dedi. Ben transfer öncesi progestana başladığımda da kramplarım oluyordu. 15 günlük embriyonun belirtisi olmayacağını, kendimi dinlememem gerektiğini söylemişti. Transferi pozitif olan birçok arkadaşın benim gibi 5.haftadan sonra gümbür gümbür başlamıştı gebelik belirtileri :) elbette gebelik kişisel bir şey ama ilk 1 hafta yaşananların pozitif veya negatife delalet olduğunu düşünmüyorum ben, normal gebelik olsa ilk haftadan hissetmek mümkün değil çünkü, benim mantığıma yatmıyor

tabi her doktorun görüşü farklıdır.Her vücutta farklı reaksiyon verebilir.istisnasız pozitif ve negatif gebeliklerde aynı şeyi yaşayınca bu da pek gözardı edilemiyor.yerli ve yabancı birçok forum ve makalede ortak kabul edilmiş belirtiler bunlar.O zaman yüzlerde dr yanıltıcı makale yazmış demeliyiz sizin dr.a göre.Her dr’un ve kişinin farklı görüşleri olabilir olağan bir durum:))) sizin ve dr.unuzun görüşününe de saygı duyarım .

Hiç belirtisi olmayıp pozitif gören çok kişi var burada hiç canınızı sıkmayın. Şimdiden umutsuzluğa kapılmayın. Önerim evde gebelik testi yapmayın. Direk kanda baktırın. Beklemesi zor evet ama direnin

Yani benim görüştüğüm her doktor transferden sonra kramp, kanama, kasık ağrısı, kabızlık gibi semptomların olabileceğini bunların negatif veya pozitif anlama gelmediğini söylemişti. Yakın arkadaşlarımdan da tüp bebek yapan var onlarda da süreç aynıydı. Sizinkini ilk defa duyuyorum :) olabilir tabi. Teşekkürler

benm çevremdeki süreçte benm yazdıgım gibi çoğunluktaydı.Öyle denk gelmiş demek 5 yılda.Size de teşekkürler sağlıcakla kalın.

Test günü gelmeden herhangi bir belirti yaşamayı beklemek insanı sadece strese sokar. Aslında yaşadığınız ya da yaşamadığım dediğiniz tüm belirtiler ilaçların yan etkileri. Ben de tüp bebekle hamileyim,belirtilerim 6.haftadan itibaren başladı. En erken belirti sayılabilecek şeyi sorarsanız o da transfer sonraki birkaç gün kasıklarımda çok ufak ağrı olmasaydı. Ama buna da belirti denemez çünkü bu süreçte bir sürü hormon ilacı kullanıyoruz ve düşük önleyici iğne vuruluyoruz. Ben de forumda yorumları okudukça kendimde belirti göremediğim için hep olumsuz düşünüyordum,hatta sonucumu öğrendiğimde inanamadım bile. Çok şükür şuan 7 aylık hamileyim Allah'ım emek veren isteyen herkesi ödüllendirsin

Belirti arama canım. Üçüncü gün embriyosu sıfır belirti ile hamile olduğunu öğrendim. Kendini üzme durduk yere.

İnşallah benim de böyle olur ya. Hala belirti yok hiç. Çok korkuyorum. Bu 6.denemem

İlaç kullanmıyoruz doğal siklus yapıldı bana canım. Sıfır belirti de ne bileyim. İnsanı çok umutsuzluğa çekiyor

Kan versen net çıkar. Benim doktorum 9. Gün bebeklik testi istedi benden

Evet evde test olmasına rağmen kendimi tutuyorum. İçim içimi yiyor pazar günü kan versem belki çıkar 8. Gün olmuş olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…