Transferimin 4. Günü Belirti Yok😭

Tamam arkadaşım vücudumu benden iyi tanıyorsun.6.hafta başlayacak diyede bir kural yok ben de olmadı.Kusmadım,bulanmadım,sık idrara çıkmadım,bayılıp uyumadım!!! Herkesin vücudu farklıdır.Herkeste belirti olacak diye bir kaide de yok zaten.Ben de oldu bütün gebeliklerimde de yaşadım.yerleşme kanaması ve sert kramplar hepsınde de gebeydim,olmayanlarda da değildim.Her vücut farklıdır.Herkeste belirti olacak diye bir kural da yok.ayrıca İlaç kullandığımı nerden çıkardınız hem?her gebeliğim tüp bebek değildi.Herkes kendi tecrübesini paylaşabilir.Herkesin düşüncesine de saygı duyarım.Herkes kendi deneyimini paylaşıyor.Evrensel kabul edilen birçok makale yazılan,birçok yerli yabancı kadının ortak yaşadıklarını siz yaşamadınız diye reddemezsiniz.Kadınların ortalama %40’ı yerleşme kanaması yaşar.

Son düzenleme:
Neden bu kadar sinirlendiniz ben anlamadım ? Size kötü bir şey demedim,hakaret etmedim. Her insan ve her gebelik farklıdır ,bunu bilmeyen zaten yoktur. Ben genelleme yaparak konuştum ki istisnalar kaideyi bozmaz. Ayrıca belirti olarak hafif kasık ağrısından ben de bahsettim,sanırım düzgün okumadınız yazdıklarımı. Bu konu da tüp bebek sayfasında transfer başlığı altında konuşulan bir konu olduğu için ilaç kullanımına bağlı yan etkiler yaşadığınızı düşünmem gayet normal. Yerleşme kanamasına gelince, bununla ilgili tek bir kelime bile etmedim ama siz sanki buna karşı çıkıyormuşum gibi tavır takınmışsınız. Bakın,ben de uzun yıllar çocuk sahibi olmaya çalıştım. Bu platformdaki hemcinslerimin de bu konuda neler hissettiğini çok iyi anlıyorum. Tek amacım onlara biraz olsun umut verip yanlış yönlendirmemek ya da yok yere umut vermemek.

İlk cevabınız sübjektif,ikinci cevabınız objektif.
Yeni yorumunuz kendinizi çok daha iyi ifade etmiş,sizi anlamam için daha güzel bir cevap.yanlış anladığım noktalar için kusura bakmayın.Evet belirtisiz gebelik yaşayan yüzdelik fazla olsada %40 lık belirti yaşayan bir kadın anatomiside var.Söylediğim sadece bu.Bunu da kendi vücudumdan bahsederek söylemedim zaten.Herkese sağlıklı ve güzel bebişler diliyorum.Bu konuyuda uzatmayalm artık

Merhaba merak ediyorum acaba bi sonuç aldınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…