Merhaba hanımlar dün transfer oldum bugün 1.gunum ne kadar düşünmemeye çalışsamda sonucu merak ediyorum rabbim bu süreçte bekleyen tüm anne adaylarının yüzünü güldürür umarım bu süreçte nasıl ilerliyoruz ben oldukça sebze ağırlıklı şeyler tüketiyorum sabahları avakado ve yumurta ve yeşillik tüketiyorum şuan için bi şikayetim yok bol bol dinleniyorum arada kalkıp ufak işlerine bakıyorum kendimi zorlamamak çalışıyorum sizlerde durumlar nedir
3 kez transfer oldum iki pozitif bir negatifim var hepsinde aynı belirtileri yaşadım. O yüzden pek kendinizi dinlemeyin ilaçların etkileri hep. Düşünmeyin diyemicem günler geçmiyor sonucu öğrenene kadar. Ama bol dua edin stres yapmayın hersey olacagina varıyor. Sağlıkla nasip etsin Rabbım müjdeli haberleriniz olsun
3 kez transfer oldum iki pozitif bir negatifim var hepsinde aynı belirtileri yaşadım. O yüzden pek kendinizi dinlemeyin ilaçların etkileri hep. Düşünmeyin diyemicem günler geçmiyor sonucu öğrenene kadar. Ama bol dua edin stres yapmayın hersey olacagina varıyor. Sağlıkla nasip etsin Rabbım müjdeli haberleriniz olsun