transferimden sonra ilk günüm

hayırlı haberlerini bizede veer :) ben yüksek ihtimal yarın haberi alıcam bir gün erkene çektm Ramazan ayı olduğndan :)
Ben pozitifi gordum canım dün de 12. Gunumdu 2 ye katlamıs cok sukur bır daha vermene gerek yok 2 hafta sonra gelırsın dedı doktor ama sanırım ben haftaya gıdecegım . Insallah devamı gelir korkularım var Rabbım hepımıze anne olmayı nasıp etsin dogru zamanda . Sende ınsallah yarın pozitifi gorursun yaz olur mu

ayyyy okadar sevindim ki şaka gbi şuan gözlerim doldu ağlıyorum yaaaaa :) Rabbim inşAllaah banada nasip eder gerçekten çok sevindim sinirim bozuldu valla mutluluktan bi tuaf oldum

ayyyy okadar sevindim ki şaka gbi şuan gözlerim doldu ağlıyorum yaaaaa :) Rabbim inşAllaah banada nasip eder gerçekten çok sevindim sinirim bozuldu valla mutluluktan bi tuaf oldum
Allah razı olsun canım kıyamam benım ıcın gozlerını doldurdun Rabbım sana da nasıp etsin bu duyguyu. Bızler zor elde ettıgımız ıcın kalp atısını duyana kadar ıcım rahat etmeyecek o zaman kesınlesecek benım ıcın . Hadı ınsallah guzel haberler verelım bırbırımıze . Senın yarın kacıncı günün ? İdrar testide yapmadın dımı hıc ?

yarın 8. günüm 9 gününde test yapacaktı doktorum inan korkudan bakamıyorum idrar testine ya çıkmazsa diye kimseye söyleyemediğimden buraya yazdım artık kafam hiç bir bilgiyi almıyor

yarın 8. günüm 9 gününde test yapacaktı doktorum inan korkudan bakamıyorum idrar testine ya çıkmazsa diye kimseye söyleyemediğimden buraya yazdım artık kafam hiç bir bilgiyi almıyor
Yapma canım boşver . Bende hep yuku kendı omuzlarıma aldım idrar testi yaptım 6. Günden itibaren 6 7 8 de pozitifi gordum ama eşim de dahil kımseye soylemedım olurda umutlanmasınlar beklenı ıcıne gırmesınler diye . Aslında hep kendıme yük .. hala bıle aman sevınmeyın bır bakalım nasıl olacak gibilerinden . Yanı hep yük alıyorum bırakamıyorum akısına mutlulugu yasayamıyorum . Sen oyle yapma :) bugğnden sonra bende tadını cıkartmak ıstıyorum

ramazan bayramndan snra söylerim dedim kimseye zaten tüp bebk demedim ben bir kez 3 aylık 2 kez 7 , 8 haftalık kaybettim tekrar çevremden acırmış gbi bakmalarını istemediğimden söylememe kararı aldım tabi bu ilk eşimn fikriydi tüp bebek hem araştırlır hem sonuç olur dedi benmde kafama yattı snra asnlda korkma nedenim kendi içimde bir sıfır yenik olmam

Haklisin canim benim de ilk tup bebek deneyimimden kurtajim var bos gebelik bebegi hic goremedik benimde korkum bu yuzden . Bizde esimin ailesine soylemedik sadece benim ailem biliyor , Allah nasip ederde olursa direk hamileyim
Derim. Diye dusunduk . Sizde cok iyi yapmissiniz nedense bu surecte kendinden daha cok baskalarinin tepkisini ya da uzulmesini dusunuyor insan . Senin kayiplarinin sebebi belli mi? Sanirim ilk tup bebek deneyinimin ? Genetiklerine bakildi mi embriyolarin ?

artık kimsenin üzülmesi umrumda değil valla ben bıktım bu süreçten verdiğim paranın testlere haddi hesabı yok peki sonu koca bir sıfır ne diyorum ne çıktı var mı bir sorun yok diyor acıbadem hastaneesnden en iyi dedikleri biri vardı hatta ünlü ona bile gttm dökmediğim para kalmadı sonuç ne dedi biliyo musun normal benm işimde oldu dedi güleyim mi ağlayım mı bilemedim en sonunda bıktık tüp bebek yapalm dedi eşim ben karşydım oluyor benm çocuğum diyee snra kırdım inadımı gttim ilk defa bir doktor neden 3 bebeğimide kaybettimi araştırp 1 hafta içinde açıkladı inamiyomsn 20 30 bin para harcadım kimseden kesin bir cevap alamadım 50 60 liralık testte çıktı şoka grdim neden kimse bu testi yani doktarlar benden istemedi illa tüp bebek araştrmeasna mı gtmelydm yani anlayacağın psikolojim yerle birdi ama bahçeciye gidene kadar

benm guatırmn bir sevisiyesi yüksekmiş hangisi hatırlamıyorm şuan yine kan değerim yüksekti bunlar yüzünden vücüdum yabancı cisim diye algılayıp kabul etmiyomuş

benm guatırmn bir sevisiyesi yüksekmiş hangisi hatırlamıyorm şuan yine kan değerim yüksekti bunlar yüzünden vücüdum yabancı cisim diye algılayıp kabul etmiyomuş
Ah canim neler yasamissin , hepimizin hikayesi kendine gore bir film bunuda ilk defa duydum . Hayir hic tam sayiM kan testi istemediler mi ki cok ilginc .. Bende acibademde tedavi gordum . Neyse yasadigin olumsuzluklari hatirlattim sana ozur dilerim . İnsallah yarin guzel
Sonucunu alinca bunlari hic hatirlama bir daha . Sansin bol olsun canimm dualarimdasin

Progestan igne kullanan var mi arkadaslar?opu dan beri kullaniyorum ve simdiye kadar hep sag tarafimdan (kalca) vurdurdum.artik morardi agir bi igne ayni sekilde devam mi edeyim sol tarafa mi vurdurayim siz nasil kullandiniz

Allah razı olsun inşAllah güzel haberler veririm

Progestan igne kullanan var mi arkadaslar?opu dan beri kullaniyorum ve simdiye kadar hep sag tarafimdan (kalca) vurdurdum.artik morardi agir bi igne ayni sekilde devam mi edeyim sol tarafa mi vurdurayim siz nasil kullandiniz
Canm onuda kullanıyorm sol sağ farketmiyor hatta şimdi hastanedym onu yaptrdm soldan vurldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…