Sonucunuz ne acabaMerhaba bayanlar ben burayı ilk defa yazıyorum yazdiklariniz olsun soyledikleriniz olsun ve birbirinize olan desteğiniz beni o kadar motife ve moral oldu ki gerçekten buradan herkese teşekkür ediyorum tek tek
Bana gelirsek ben 4 Kasım 2022 de başladım tüp bebek surecimi iki yumurtam sağlıklı ama fallop tüplerin hep tıkalı hem şekil bozuklugu vardı heyet raporu çıkartıp bu güne kadar gelebildik şükür ki
Geçtiğimiz 29 Mayıs ta transferim oldu bu süreç zorluydu ama onu rahmimde hissettim resmen ayın 12 sini vekliyoruz benim endişem önümüzdeki Perşembe test yapsam mı yapmasam mi diye düşünüyorum sadece bundan endişeliyim ama merak ta ediyorum
Kullandığım ilaçlar ne sorunum olmasi neden tüp bebek istediğimi bana kalsın çünkü herkes gibi bende zorluk çekerek bu günlere geliyoruz yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim size
Cok Şükür Rabbime jelibonum benimleSonucunuz ne acaba
Hadi hayırlısı olsun rabbim ikimizinde kucağına sağlıkla almayı nasip etsinCok Şükür Rabbime jelibonum benimle
Amin canım çok dikkatli olunHadi hayırlısı olsun rabbim ikimizinde kucağına sağlıkla almayı nasip etsin
Belirtin neydiMerhaba bayanlar ben burayı ilk defa yazıyorum yazdiklariniz olsun soyledikleriniz olsun ve birbirinize olan desteğiniz beni o kadar motife ve moral oldu ki gerçekten buradan herkese teşekkür ediyorum tek tek
Bana gelirsek ben 4 Kasım 2022 de başladım tüp bebek surecimi iki yumurtam sağlıklı ama fallop tüplerin hep tıkalı hem şekil bozuklugu vardı heyet raporu çıkartıp bu güne kadar gelebildik şükür ki
Geçtiğimiz 29 Mayıs ta transferim oldu bu süreç zorluydu ama onu rahmimde hissettim resmen ayın 12 sini vekliyoruz benim endişem önümüzdeki Perşembe test yapsam mı yapmasam mi diye düşünüyorum sadece bundan endişeliyim ama merak ta ediyorum
Kullandığım ilaçlar ne sorunum olmasi neden tüp bebek istediğimi bana kalsın çünkü herkes gibi bende zorluk çekerek bu günlere geliyoruz yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim size
Transferin 2 gübü göğüxlerim çok ağrıdı acıdı şimdi acısı hafiflediBel ve sırt ağrısı çok fazla 9lmadi ama kasık ağrım çok fazlaydı
Benim göğüs ağrım 5 gün sonra başlamıştı inşallah rabbim kucağına almayı nasip ederTransferin 2 gübü göğüxlerim çok ağrıdı acıdı şimdi acısı hafifledi
Dokunamayacak kadar bir ağrımıydı yoksa elleyince hafif acıma gibimiBenim göğüs ağrım 5 gün sonra başlamıştı inşallah rabbim kucağına almayı nasip eder
Sen lütfen gönlünü ferah tut gerçekten bazen stres yaptığında bunu miniğin hissediyor sonuçta seninle olduğu zaman 1 buçuk aylık oluyor ogrendiginde ben bol bol dua ve Ayetel Kürsi okudum 10 gün boyunca yattım ara ara yürüyüş yaptım bahçede kasık ağrım başladığında ise direk yattım ilaçlarınızı gününde ve saatinde kullan ve en önemli olanı ise bolca su iç meyve suyu da icmeni tavsiye ederim ki zaten artk bunları yapıyorsan ki sen bu tedaviye basladiysan kendi hamile olarak görmen gerekiyorDokunamayacak kadar bir ağrımıydı yoksa elleyince hafif acıma gibimi
Sonucun belli oldu mu acaba?Dokunamayacak kadar bir ağrımıydı yoksa elleyince hafif acıma gibimi