Transferden Sonra Yatmak Yada Yatmamak Gebeliğin Oluşmasini Etkiliyormu ?

esinesinti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2007
165
1
41
Kızlar merak ettiğim Transferden sonra yatmak embriyonun tutunması etkiliyormu?Tüp bebek ile hamile kalanlar transferden sonra yattınızmı? yada yatmadan gebe kalanınız oldumu ? Gerçekten çok mrak ediyorum galiba 3 günden fazla yatamıycağım da

Canım bence 3 gün yaman yeter ama sonrasındada minimum hareketlerle hayatına devam et.

Arkadaşım 15 gün yatmıştı yine de tutmamıştı.

Ama çok çok dikkat et.Hiçbişey kaldırma,yukarıya uzanma,sıcak tut kendini, öksürme,hapşırma :))

Bencede yatmayla pek alakalı değil....

Rabbim dilemişse hoplasanda zıplasanda düşmüyor....

Transfer ertesi işe giden arkadaşlarımız var biçoğuda hamile....

Bende iki üç gün sürekli yattım ondan sonrada dikkat ettim ama ara ara yattım....

Sen bol bol dua et canım rabbim bebeğime can ver diye....

İnşallah herşey gönlünce olur güzel haberlerini bekliyoruz canım sevgiler.....

kesinlikle yatmakla alaaakası yok arkadaşlar.3 kez oldu.üçündede tam 15 gün inanın bi fiil yattım ve hepsinde de bu yatmadan dolayı en az 5 er kilo aldım.ama asla olmaz denen bi zaman da kendiliğinden gebe kaldım.o zaman zehirlenip hastaneye bile yatmıştım.otobüs yolculuğu,ağır taşıma....herşey vardı yani.ama ilk günler tamam da sonradan yatmanın hiiiiç anlamı yok.zaten dr.larda günlük hayatınıza dönün diyorlar...

Benim transfer işlemimde 28 Şubatta yapıldı. Yarın kan testine gidicem ve çok heyecanlıyım. Ama bende ESİNESİNTİ senin gibi merak ediyorum yatmakmı gerekliydi diye. Ama ben ilk 2 gün yattım daha sonrada işe gelmeye başladım. Günlük hayatıma devam ettim. Ağır kaldırmamak kaydıyla. Bazıları 12 gün yatman gerekli yoksa tutmaz falan dediler. Ama ben kimseyi dinlemedim, doktorumu dinledim. Çünkü o yatmanın sazçma olduğunu söylüyordu. Bakalım ben yatmadım, sonuç yarın belli olacak.

bende aralıkta 1. denemede 12 gün mümkün olduğunca yatmaya çalıştım. sonuç negatif bu haftasonu 2. denemem olucak inşallah benimde dr um 3 gün yatılması gerektiğini sonradanda kendini yormadan alkabileceğimi ama yinede tedbir olarak hemen işe başlamamaı söylüyor. bende kararsızım. bende ne yapacağımı bilmiyorum ama kalkıncada çok suçluluk duyuyorum sanki o yüzden olmuyormuş gibi.

Hadi canım hayırlısı umarım bebişin tutunmuştur.Sonucunu mutlaka yaz bekliyorum hayırlı haberini.

bende 3 gün yatıp ertesi sabah kendi memleketime dönmeyi düşünüyorum.kısmet tabii allah can verecekse tutar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…