Transferden sonra test

Benimde ellerimde çıktı ellerimin üstünde ara ara ayaklarımın üstünde hangi ilaca bağlı olduğu tespit edilemedi yerleşme sürecini etkileyeceği için herhangi bir test de uygulanmadı sadece iki tane krem verdi ama ilk günlere göre çok daha iyi durumda alerjim

Benimde aynı ayaklarımda yok ama ellerimde var

Bende pazartesi kana baktiracam rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmasın
İdrar da pozitif görünüyor ama önemli olan kan değerin doğru orantı da artması inşallah aynı anda birbirimize güzel haberler veririz

İnşallah güzel haberlerimizi duyalım inşallah

Ayni gun transfer olmusuz 27 kasimda guzel haberler veririz inşallah
Bende 24 kasımda transfer oldum kızlar 5 aralık test günü heycanla bekliyorum. Test yapmadım kendimi üzmek istemiyorum. Ara ara kramplar giriyor ve gögüste şişkinlik var kendimi çok sevindirmek istemiyorum raabim kucaklarımızı boş bırakmasın olumlu sonuçlarınızı paylaşırsanız bizede ümit olur

Kızlar ben dün kanda baktırdım çok şükür pozitifi gördük sıra keseyi görmeye geldi rabbim Umutlarımızı boşa çıkartmasın Allah hepimizin yardımcısı olsun
hepimize pozitif olduğumuz günleri görmeyi ve evlatlarımıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin birimizin dualarından hiç eksik olmayalım

Siz ne yaptınız kan testini verdiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…