- 18 Aralık 2016
- 729
- 239
- 103
- 27
Erken gebelik diye belirttimErken gebelik testi mi negatif çıktı
Normal kaset test mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken gebelik diye belirttimErken gebelik testi mi negatif çıktı
Normal kaset test mi
Kusura bakma fark etmemişimErken gebelik diye belirttim
Ben ikisindende yaptım pozitif ama kan tahlilini bekliyorum ben doktorun ağzından duymak istiyorum doktorum erken diye tsiest yaptırmadı ama nasıl yapmadan durucam ki aklım fikrim orda 5 senedir bekliyorum sürekli aklım oraya gidiyorErken gebelik testi mi negatif çıktı
Normal kaset test mi
Ben ikisindende yaptım pozitif ama kan tahlilini bekliyorum ben doktorun ağzından duymak istiyorum doktorum erken diye tsiest yaptırmadı ama nasıl yapmadan durucam ki aklım fikrim orda 5 senedir bekliyorum sürekli aklım oraya gidiyor
Ben ikisindende yaptım pozitif ama kan tahlilini bekliyorum ben doktorun ağzından duymak istiyorum doktorum erken diye tsiest yaptırmadı ama nasıl yapmadan durucam ki aklım fikrim orda 5 senedir bekliyorum sürekli aklım oraya gidiyo
Kaçıncı gün test yaptınızBen ikisindende yaptım pozitif ama kan tahlilini bekliyorum ben doktorun ağzından duymak istiyorum doktorum erken diye tsiest yaptırmadı ama nasıl yapmadan durucam ki aklım fikrim orda 5 senedir bekliyorum sürekli aklım oraya gidiyor
5. Gün yaptım erken gebelik testi çok silik çıktı sonra 7 gün yaptım tam kırmızı görmeye başladım dünde yaptığım kaset testti oda pozitif ama dediği gibi sürekli negatif gördüğümden bu zaman a kadar içimde şüphe var doktorum eve gizem hamilesin dediğinde içim rahatlayacakKaçıncı gün test yaptınız
İnsallah pozitiftir asla güvenmiyorum artık testlereKusura bakma fark etmemişim
Benimde bugün 7.gündü erken gebelik testi yaptım çıkmadı
Yoruluyor artık insan benim ne korkularım geçti nede heveslenebiliyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim emeklerimizin karşısı bize sağlıklı sıhhatli evlatlar versin imanla büyütmeyi hepimize nasip etsin inşallahİnsallah pozitiftir asla güvenmiyorum artık testlere
Ben suan hamileyim. İlk transferim de cok sevinmiştim sonra kimyasal gebelik oldu. İkinci transferim bu ama doğru düzgün sevinemiyorum bile içimde hep bir korku var ilkteki o heyecanı yasayamıyorumYoruluyor artık insan benim ne korkularım geçti nede heveslenebiliyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim emeklerimizin karşısı bize sağlıklı sıhhatli evlatlar versin imanla büyütmeyi hepimize nasip etsin inşallah
Merhaba öncelikle gebeliğin hayırlı olsun. Bu şekilde duyunca yüzümde gülücükler açıyor7. Gün erken gebelik yaptım negatifti. 8. Gün kanda pozitifti
Tesekkür ederim ankara bahçeci berfu demirde tedavi gördük. Mayıs ayında basladık tedavimize esimin ileri hareket hızında ve sayısında düşüklük vardı. 28 adet yumurtadan 2 saglıklı embriyo kalmıstı. Onları transfer ettik ikiside tuttu şükür birisi kimyasal gebelik oldu. Bir diğeri simdi benimle süreç benim için zorlu olmadı sadece bekleme kısımları biraz beni yordu onun dısında olabildiğince keyif almaya calıstım. İlk denememizdi tabiki onunda etkisi vardır muhakkak bu süreçteki herkese rabbim psikolojik olarak güç kuvvet versinMerhaba öncelikle gebeliğin hayırlı olsun. Bu şekilde duyunca yüzümde gülücükler açıyor
Darısı bizlere inşallah. Tam olarak süreciniz nasıl geçti. Ne problem vardı da tüp bebek yaptırdınız. Hangi doktorda yaptırdınız. Bende bu sürece bugün gireceğim bana da umut olsun inşallah
allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBen suan hamileyim. İlk transferim de cok sevinmiştim sonra kimyasal gebelik oldu. İkinci transferim bu ama doğru düzgün sevinemiyorum bile içimde hep bir korku var ilkteki o heyecanı yasayamıyorum
amin hepimize sabırlar ve sağlıklı psikolojilerTesekkür ederim ankara bahçeci berfu demirde tedavi gördük. Mayıs ayında basladık tedavimize esimin ileri hareket hızında ve sayısında düşüklük vardı. 28 adet yumurtadan 2 saglıklı embriyo kalmıstı. Onları transfer ettik ikiside tuttu şükür birisi kimyasal gebelik oldu. Bir diğeri simdi benimle süreç benim için zorlu olmadı sadece bekleme kısımları biraz beni yordu onun dısında olabildiğince keyif almaya calıstım. İlk denememizdi tabiki onunda etkisi vardır muhakkak bu süreçteki herkese rabbim psikolojik olarak güç kuvvet versin
Ne cikti Peki evde yaptığınız tahlil?Ben dayanamadım yaptım ama Oda tatmin etmedi kan tahlilini bekliyorum sabırla
Pozitif çıktıNe cikti Peki evde yaptığınız tahlil?
PozitifNe cikti Peki evde yaptığınız tahlil?
9. gün kan testi yaptım
Nasıl bi alerji oldunuz vardır inşallah bide erken yaptmışsınızMerhabalar bende 16 sında transfer oldum 6. Gün alerji sebebiyle kan testi yapmak durumunda kaldık değer 8.03 çıktı ve iki tane normal kaset testim pozitif sizce bu değer devam eder mi çok heyecanlıyım ilk transferim hamilelik var mıdır
Pozitif
Alerji hangi bölgenizde gelişti benimde ellerimde alerji çıktı doktora gitttim ama ilaçlardanndeğildir yemeklere dikkat et dedi
Merhabalar bende 16 sında transfer oldum 6. Gün alerji sebebiyle kan testi yapmak durumunda kaldık değer 8.03 çıktı ve iki tane normal kaset testim pozitif sizce bu değer devam eder mi çok heyecanlıyım ilk transferim hamilelik var mıdır
Bilemiyoruz ki ikimi değil mi insan merak ediyor yapmamak çok zor4. gün normal kaset testte çıkmıştı. 5. Gün dondurulmuş çift embriyo ama bence yapmayın , ikiz olduğu için belki de o kadar erken çıktı bendi