10. Gun yaptim ve 10. Gunden once yapilan testlerin dogru sonuc vermeyecegini dusunuyorum.Transferden sonra kaçıncı günde test yaptınız hanımlar benim daha 3.günüm ve başka bişi düşünemez oldum
7. Gün erken gebelik yaptım negatifti. 8. Gün kanda pozitiftiTransferden sonra kaçıncı günde test yaptınız hanımlar benim daha 3.günüm ve başka bişi düşünemez oldum
10. Gun yaptim ve 10. Gunden once yapilan testlerin dogru sonuc vermeyecegini dusunuyorum
İdrar testimi yaptırdınız bende aynı düşüncedeyim ama aklımdan çıkartamıyorum10. Gun yaptim ve 10. Gunden once yapilan testlerin dogru sonuc vermeyecegini dusunuyorum.
Çok sevindim sizin adınıza bizlere de dua edin :)7. Gün erken gebelik yaptım negatifti. 8. Gün kanda pozitifti
Ben erken gebelik testi yaptim ama bu sefer oldugunu hissetmistim .. disari cikmistim test aldim onceki transferlerimden erkenden test yapmaya tovbeliydim aslinda ama hissettim oldu bu sefer dedim. Bu sizin ilk transferinizmi ?İdrar testimi yaptırdınız bende aynı düşüncedeyim ama aklımdan çıkartamıyorum
İlk transferim bende olumlu hissediyorum sürekli olumlu düşünüyorumBen erken gebelik testi yaptim ama bu sefer oldugunu hissetmistim .. disari cikmistim test aldim onceki transferlerimden erkenden test yapmaya tovbeliydim aslinda ama hissettim oldu bu sefer dedim. Bu sizin ilk transferinizmi ?
Hayirlisi olsun lutfen erkenden yapmayin en azindan 10. Gunu bekleyin ben 10. Gun cok cok silik bi cizgiyle ogrendim degerim 259du erken gebelik testi.. 12. Gun kanda degerim 500lerdeydi hatira diye normal kaset test aldik esimle cizgi falan cikmadi düşünün 12. Gündü... o yuzden ben evde yapilan testlerin guvenilir oldugunu dusunmuyorumİlk transferim bende olumlu hissediyorum sürekli olumlu düşünüyorum
Ben ilk günden beri hep olucak diye baktım transferden sonra da oldu dedim
Sabırsızlıkla 10. Günü bekliyoruz heyecanla
Haklısınız sabır diliyorum kendime o zaman teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içinHayirlisi olsun lutfen erkenden yapmayin en azindan 10. Gunu bekleyin ben 10. Gun cok cok silik bi cizgiyle ogrendim degerim 259du erken gebelik testi.. 12. Gun kanda degerim 500lerdeydi hatira diye normal kaset test aldik esimle cizgi falan cikmadi düşünün 12. Gündü... o yuzden ben evde yapilan testlerin guvenilir oldugunu dusunmuyorum
InsaAllah miniğiniz size sımsıkı tutunurHaklısınız sabır diliyorum kendime o zaman teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
İnşallahInsaAllah miniğiniz size sımsıkı tutunur
Merhaba, sanırım transferlerimiz aynı gün gerçekleşti. 15 kasımda mi transfer oldu?Transferden sonra kaçıncı günde test yaptınız hanımlar benim daha 3.günüm ve başka bişi düşünemez oldum
Evet 15 kasımda transfer oldumMerhaba, sanırım transferlerimiz aynı gün gerçekleşti. 15 kasımda mi transfer oldu?
Elimden geldikçe yapıyorum zaten düşünmemek için ama işte sizinde başınızdan geçmiş mümkün olmuyor ben zaten gece ye kadar hiç test yapmadım düşünmedim de ama bu sefer bi rüya ile kalktım ve o şekilde yaptım silik çizgi çıktı ama işte daha günümüz var sabır edip bekliyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınTransferden 5 gün sonra kaset yapmıştım çıkmıştı hemen erken testte de baktım vardı 10. Güne kadar her gün yaptım çatmatma iğnesi olmamıştım taze transferdi 10.güne kadar belki 15 test yapmışımdır erken 4 tane diğerleri kastetti evet tutmuştu ama 5 haftalık kanamayla düşük yaptım bol şanslar size Rabbim sıkı sıkı tutundursunkafanızı başka şeye verin Bi uğraş bulun yatmayın yemeğinizi yapın ama ağır olmamak şartıyla temizlik yapmayın ev işi asla yapmayın günlük hayatınıza dönün kabak çekirdeği yiyin bol su için..
Ayni gun transfer olmusuz 27 kasimda guzel haberler veririz inşallahEvet 15 kasımda transfer oldum
İnşallah o günü iple çekiyorum siz hiç test yaptınız mıAyni gun transfer olmusuz 27 kasimda guzel haberler veririz inşallah
Yok yapmadim inatla test gününü bekliyorumİnşallah o günü iple çekiyorum siz hiç test yaptınız mı
Ben dayanamadım yaptım ama Oda tatmin etmedi kan tahlilini bekliyorum sabırlaYok yapmadim inatla test gününü bekliyorumsiz?
Erken gebelik testi mi negatif çıktı7. Gün erken gebelik yaptım negatifti. 8. Gün kanda pozitifti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?