Transferden sonra olanlar lütfen yardımcı olun

Mucmerbet98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2021
110
32
26
Merhaba ben 25 mayısta 3. Gün embriyosu transfer oldum doktorum kaliteli dedi bol bol dinlenmemi istedi ve ayın 28 inde gonapeptly vurulmamı ve 30 unda ise ovitrelle yarım doz vurulup progesteron ve E2 baktırmamızı istedi dediklerini yaptık progesteron 60üstü E2 1167 çıktı bugün transferimin 6.günü ve çok minik lekelenme oldu diğer belirtiler de bel ağrısı ve kaşık sancısı oluyor ama be ilaçlara yoruyorum çünkü lutinus fitil kullanıyorum bu süreçte sadece karnım çok fazla şiş endişe ediyorum aynı durumu yaşayan var mı ve sizce bu kanları neden istiyorlar

Tedaviniz cok ilginc geldi. Hic duymadim yaşamadım da. Tek diyebileceğim bu süreçte sakın evde test yapmayın. Ovitrelle vurulduğunuz için test pozitif çıkacaktır. Sizi aldatmasın. Test gününüzü bekleyip direk kan verin.

Bu dediklerinizde yanlışınız yok değil mi ? O ilaçlar transfer öncesi kullanılıyor bana da farklı geldi bu

Transfer öncesi kullanılıyor o ilaçlar banada ilginc geldi tedavi

Bende anlayamıyorum ama doktorumuz istedi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…