P Pnr Akr Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2024 59 7 1 25 Perşembe 17:01 Konu Sahibi Konu Sahibi Pnr Akr #1 Kızlar dün transfer oldum bugün namaz kılarken oturarak kılıyorum bacağımı kastım bir şey olur mu yanlışlıkla oldu ya sağ bacağım kasıldı yani
Kızlar dün transfer oldum bugün namaz kılarken oturarak kılıyorum bacağımı kastım bir şey olur mu yanlışlıkla oldu ya sağ bacağım kasıldı yani
M Misafirsekeri Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Ekim 2021 2.574 1.324 83 Perşembe 17:07 Konu Sahibi Konu Sahibi Pnr Akr #2 Pnr Akr .!.: Kızlar dün transfer oldum bugün namaz kılarken oturarak kılıyorum bacağımı kastım bir şey olur mu yanlışlıkla oldu ya sağ bacağım kasıldı yani Genişletmek için tıkla... Bir sey olmaz. Saglikli bir embriyo ise tutunacaksa her turlu tutunuyor.
Pnr Akr .!.: Kızlar dün transfer oldum bugün namaz kılarken oturarak kılıyorum bacağımı kastım bir şey olur mu yanlışlıkla oldu ya sağ bacağım kasıldı yani Genişletmek için tıkla... Bir sey olmaz. Saglikli bir embriyo ise tutunacaksa her turlu tutunuyor.