- 4 Ocak 2022
- 49
- 28
- 29
-
- Konu Sahibi pofudukterlik95
çok gecmıs olsun canım, ınsallah yarın hayırlı haberler alırsın ya,Merhaba kızlar 14 şubatta tüp bebek tedavisi oldum 24 unde kan verdim yani 10 sonra 180.6 çıktı doktorum bana kan ver demedi ama ben 28ınde 14 gün sonra tekrar kan verdim 1250 çıktı 1 gün sonra verdim 3906 çıktı şimdi iki üç gündür sağ kasığımda geçmeyen bir yanma var bacağımada ağrı vuruyor gibi arada bel ağrısıda yaşıyorum yarın kese görmeye gidicez ama içim içimi yiyor acaba dış gebelik mi diye birde gaz ve ishal de yaşıyorum
2 hafta sonrası için çağırdı herhalde net olsun diye sizin nasıl anlaşıldı dış gebelik olduğuçok gecmıs olsun canım, ınsallah yarın hayırlı haberler alırsın ya,
dıs gebelık mayısta gecırmıstım ben,ama kasık agrım vs hıc yoktu ..
3906 ıle kese gorunurdu zaten keske baksalardı
benım kese kontrolune gıttıgımde anlaşıldı,2 hafta sonrası için çağırdı herhalde net olsun diye sizin nasıl anlaşıldı dış gebelik olduğu
İnşallah valla çok korkuyorum rabbim ümitsizlikle karşılaştırmasın inşallahbenım kese kontrolune gıttıgımde anlaşıldı,
kese gorunmedi, kan verdım betam olması gerektıtıgnden dusuk cıktı..
sonra detaylı ulturasına vs gırdım orda tamamen netlestı..
1500 uzerı kese gorunuyor normalde .
ınsallah belkıde degıldır canım sen ıcını ferah tut
dıs gebelıgı doktorun mu soyledı nerden cıktı canım?İnşallah valla çok korkuyorum rabbim ümitsizlikle karşılaştırmasın inşallah
Yok söylemedi ben yarın gidicem kese görmeye 2 3 gündür kasıktan başlayıp bacağa vuran bir ağrım var yanma gibi böyle o beni korkuttudıs gebelıgı doktorun mu soyledı nerden cıktı canım?
o zaman hıc kendı kendıne bunları dusunme ,Yok söylemedi ben yarın gidicem kese görmeye 2 3 gündür kasıktan başlayıp bacağa vuran bir ağrım var yanma gibi böyle o beni korkuttu
Amin ammiin inşallah rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallaho zaman hıc kendı kendıne bunları dusunme ,
bende doktor bısey soyledı sandım ya..
benım dıs gebelıkte hıc belırtım bıle olmamıştı ..
ınsallah saglıkla gelsın yavrun
amiinnnn canım ınsallaaahhhAmin ammiin inşallah rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah
Cnm oncelikle cok gecmis olsun dis gebelik te tek taraf yumurtalk tup bolgende agri oldumu acabao zaman hıc kendı kendıne bunları dusunme ,
bende doktor bısey soyledı sandım ya..
benım dıs gebelıkte hıc belırtım bıle olmamıştı ..
ınsallah saglıkla gelsın yavrun
Sağol canım, benim dış gebelikte hiç ağrım yoktu.Cnm oncelikle cok gecmis olsun dis gebelik te tek taraf yumurtalk tup bolgende agri oldumu acaba
Bnde henuz keseyi gormedim ama bu agri bni cok endişelendiriyor dr a gittik henuz kese goreblmek icin kucuk betan dedi o bolgeye bakti bir sıkıntı yok dedi nden agriyor anlamadık ins oyle bir durum deildir sizde varmiydi bole bir belirti
Bnm kasık şiş ve agriyor ust bacak bolgemin basinda alt karnimin yaniSağol canım, benim dış gebelikte hiç ağrım yoktu.
Hatta doktor şok olmuştu ..
Çünkü bastırınca falan kasıkta ağrı olması lazımmış şiddetli ama
İnşallah canım ya,Bnm kasık şiş ve agriyor ust bacak bolgemin basinda alt karnimin yani
ins dis gebelik deilimdir ama icimden bir ses oyle diyor. Cok tsk ederm.
Kesem göründü tek bir kese var doktora ikinci yok mu diyince bazen şey oluyor diyip genişletti açıyı ama tek kese gördü hala kasığımda ağrı var normal dedi ama acaba mı diyorum hala ahh bu endişelerrCnm oncelikle cok gecmis olsun dis gebelik te tek taraf yumurtalk tup bolgende agri oldumu acaba
Bnde henuz keseyi gormedim ama bu agri bni cok endişelendiriyor dr a gittik henuz kese goreblmek icin kucuk betan dedi o bolgeye bakti bir sıkıntı yok dedi nden agriyor anlamadık ins oyle bir durum deildir sizde varmiydi bole bir belirti
Ama benim kasıkta şişlik yok sadece bacağım ve direk kasıkla bacağımın birleştiği yerde ağrı varBnm kasık şiş ve agriyor ust bacak bolgemin basinda alt karnimin yani
ins dis gebelik deilimdir ama icimden bir ses oyle diyor. Cok tsk ederm.
Gittim suan kese gozukck bir betam yok carsmba cagirdi tsk ederm cnm bilgi icinİnşallah canım ya,
Doktora git bence ultrason baktır.mutlaka
bu nornal zaten her hamileligimde yasadigim bisyAma benim kasıkta şişlik yok sadece bacağım ve direk kasıkla bacağımın birleştiği yerde ağrı var
inşallah güzel hayırl haberlerini bekliyorumGittim suan kese gozukck bir betam yok carsmba cagirdi tsk ederm cnm bilgi icin