Transferden sonra belirtilerimiz neler ???

Benim 2013te ikizlerime kavustugum tedavimde gogus hassasiyeti kasik ve karin agrisi yasadim adet olucam sandim ama hamileymisim 12 gun degerim 222di
Belirti günlüğüm

07.11.2021
Bugün transferin ikinci günü. Kasıklarımda iğne batması gibi garip bir ağrı var. Sanki adet olacakmışım gibi bir his var. Adet ağrısı değil ama hissi var. Başım dönüyor çoğunlukla.

08.11.2021
Dün olan belirtilerim devam ediyor.

09.11.2021
Bugün transferin dördüncü günü. Baş dönmelerim azaldı. Kasıklarımda ara ara iğne batması gibi garip bir ağrı oluyor. Göğüs uçlarım çok hassas ve büyümüş. Karnımdaki çizginin rengi bir tık koyulaşmış.

11.11.2021
Bugün transferin 6. günü. Aşırı gaz, kasıklarımda ağrı ve göğüs uçlarımın fazla hassas olmasından dolayı test yapmaya karar verdim. Evde kaset testlerden bir tane vardı. Onu kullandım ve sonuç pozitif

Cok sevindim saglikla devamini dilerimmm❤

Benim 2013te ikizlerime kavustugum tedavimde gogus hassasiyeti kasik ve karin agrisi yasadim adet olucam sandim ama hamileymisim 12 gun degerim 222di
Merhaba canim cok mutlu oldum Allah kucagina almayida nasip etsin benim de 1 kasimda adet oldum simdi ne zmaan olurum bilmiyorum karin agrim gogus hasasoyetim kasik agrim siskinlik var test yaptim cikmadi dogum kontrol hapi kullandim diye bu ay bilmiyom bu ayi senin yasadijlarini yasiyorum sanki oldum olacam gibi ama bilmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…