• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferden sonra aşerme

Iremmcneytt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2020
38
42
3
25
Kızlar transferim 4.cü günü ve bgn sabahtan beri ekşi ve tuzlu biseyler yiyesim var ve limonu tuzlayıp yemeye bayılırım limonun bi zararı varmı tuzlasam yesem kan sulandırır derler ya o yüzden soruyorum cnkü hem kan sulandırıcı iğne hemde hap kullanıyorum da merak ettim

Kızlar transferim 4.cü günü ve bgn sabahtan beri ekşi ve tuzlu biseyler yiyesim var ve limonu tuzlayıp yemeye bayılırım limonun bi zararı varmı tuzlasam yesem kan sulandırır derler ya o yüzden soruyorum cnkü hem kan sulandırıcı iğne hemde hap kullanıyorum da merak ettim
MErhaba sonucunuz ne oldu😊

Merhaba, öncelikle umarım pozitifi görmüşsünüzdür🙏🧿 benim de transferimin 4 günü ve biraz önce bir limonu tuzlayıp hepsini yedim. Şimdi yazdığınızı görünce tedirgin oldum. Zararlı olduğunu bilmiyordum;(

Back