Transferden sonra 8.gün kahverengi lekelenme

HarleyQuinn-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2024
35
15
28
Arkadaşlar merhaba 27.11.2024 tarihinde transferim yapıldı. 7. Günümde erken gebelik testi yaptım 2 çizgi çıktı. Bugün 8. Günüm adet agrisi gibi kasiklarim ağrıyor ve kahverengi bir lekelenmem geldi iç camasirima doktorumu aradım progestan iğneyi 2.ye cikardi ve kan sulandiriciyi kesmemi söyledi pazartesi günü kan vereceğim ama benimle birlikte bu durumu yaşayıp pozitif gören var mı ben çok korkuyorum sanki adet olacakmışım gibi acaba erken gebelik testi böyle iki çizgi çıkıp kanda negatif sonuç alan var mı ya da pozitif gören? 🥹🥹

1000408889.jpg

Ben biraz hareket ettim dün normal hayatına dön dedikleri için biraz fazla ayakta kaldım ister istemez eğildim kalktim birsey olmamıştır değil mi 🥺
Ay ben de sizin gibi hareket ettim, karşı sokaktaki eczaneye gittim geldim yürüyerek. Eğildim kalktım yavaş yavaş, iş güç yapmadım ama insan oturup kalkarken de eğilmek zorunda kalıyor. Transferin 3. Günü bugün ben de bir korktum bir şey olur mu diye. Bir de 25 dk araba kullandım mecburen 😷 kocamı havaalanından almam gerekiyordu 🤷🏻‍♀️ inşallah bir şey olmamıştır 🫠

Ay ben de sizin gibi hareket ettim, karşı sokaktaki eczaneye gittim geldim yürüyerek. Eğildim kalktım yavaş yavaş, iş güç yapmadım ama insan oturup kalkarken de eğilmek zorunda kalıyor. Transferin 3. Günü bugün ben de bir korktum bir şey olur mu diye. Bir de 25 dk araba kullandım mecburen 😷 kocamı havaalanından almam gerekiyordu 🤷🏻‍♀️ inşallah bir şey olmamıştır 🫠
Yaaaa insallah İnşallah olmamıştır ben çok bilinçsiz hareket ettim 🥺 o kadar tedavi o kadar sıkıntıya rağmen 10 gün yatamadım diye kendime çok kızdım, ne olur yatalım bol bol artık bebeklerimize bir şey olmasın inşallah sağlıkla kucağımıza alalım. Güzel haberlerinizi bekliyorummmm

Yaaaa insallah İnşallah olmamıştır ben çok bilinçsiz hareket ettim 🥺 o kadar tedavi o kadar sıkıntıya rağmen 10 gün yatamadım diye kendime çok kızdım, ne olur yatalım bol bol artık bebeklerimize bir şey olmasın inşallah sağlıkla kucağımıza alalım. Güzel haberlerinizi bekliyorummmm
Aslında çok yatmak da iyi değil diyor doktorum hareket rahimdeki kan akışına iyi geliyormuş, çok yatmanın tutunma oranlarını arttırdığı gibi bir bilgi yok. O yüzden içim rahat çünkü hem yattım hem de ufak ufak yavaş yavaş hareket ettim. Siz de kendinize kızmayın olacağı varsa crossfit de yapsanız olur🥰

Çok haklısınız ama işte o kadar uğraşıp sonuca varmadan biraz bilinçsiz davrandığım için kendime kızdım sadece ama Allahin izniyle inşallah bir şey olmamıştır bebislerimize sağlıkla kucağımıza alalim 🥹

X