Transferden sonra 10. günüm

ne kadar çok emek harcayarak başladığımız umuda yolculukta hedefe ulaşmayınca ne yöne gidecegini bilemeyen teknelere benzetiyorum kendimi...üzülmemek eldemi!!! canım inan çoook derinden paylaşıyorum üzüntünü ..ağla ,üzül ama hemen toparlan... sakın unutma maç bitmedi.) umut hep var
teşekkürler arkadaşım... beklemeiyordum tabi sonuç beni yıktı herşey çok güzeldi ama olmadı bundan sonraki denememde hiç kimsenin yorumuna kendimi kaptırmicam sonra herşey daha da zor oluyor aşılamada bu kadar kötü olmamıştım....:nazar:

sonuç malesef negatif ve bugun adet oldum.

canım çok üzüldüm...okuyunca gerçekten içim acıdı...Rabbim kucaklarımızı boş bırakma ve bu duruma dayanma gücü ver!!!büyük bi sınav hemde çok büyük!!!canım inşallah bidahiki denemende bebişin senle olur...üzülme diyemiorum bile çünkü saçma...üzülmemek elde değil biliorum..ama en azından çabuk toparlanıp moral bulmak lazım...dualarım seninle ...

selam arkadaşlar günlerdir bu siteden ayrılamıyorum tüm yazıları okudum neredeyse ve bende size kendi hikayemi anlatmak istedim.ben pkos hastasıyım.ve ilk tüp bebek denemem inş son olur.ben genelde kendiliğimden zor adet oluyorum o yüzden ilk doktora başladığımda bana farlutal verdi ve kullanmaya başladıktan sonra 9 şubatta adet oldum.işte ilaçlara başlandı 10 gün sürdü kontroller ve ayın 19 da yumurtalarım toplandı.yumurta toplama işlem korktuğum gibi olmadı uyandığımda yatagımdaydım.ve hiç bir agrı sızı hissetmedim sadece 1 saat dinlendikten sonra ayaga kalkmakta biraz zorlandım baş dönmesi yüzünden...bana 5 gün sonra transfer yapılcagı söylendi.bu beş günde benim karnımda acayip bir şişlik oldu ve bu şişlik transferden sonra 3 veya 4. gün indi.neyse benden 36 tane yumurta toplandı.22 tanesine işlem yapıldı 16 tanesi döllendi 5.gün 1 tane 1. kalite embriyologların deyimiyle mükemmel bir tane embriyo ayın 24 ünde transfer edildi.ve tüp bebek aşamasının en zor dönemine girmiş oldum beklemek...bu arada 5 tanede donduruldu onlarda blast seviyesindeler.ilk üç gün yattım hastanedede ilk 2 saaat yattım.agır işler yapmadım ama günlük evimin işlerini yavaş hareketlerle gördüm.neyse 2.ve 4. günler ben genelde adet olucagım zaman karnımla beraber bacagımda bir çekme olur,onları yaşadım nasıl ama adet olucakmışım gibi kasığım ve bacagımda çekmeler oldu.bunlar geçti.kısa sürdü ama biliyormusunuz hiç endişelenmedim korkmadım adet olucam diye.4. ve 5. günler sırtımda inanılmaz bir agrı oldu ama oda geçti.belim hiç agrımadı desem yeridir ama yinede hafif agrılar oldu diye hatırlıyorum.gögüslerimden bahsetmiyim dedim ama onlarda ilaç kullanmaya başladığımdan beri acıyor.bu süre içinde halada devam eden belirti sol tarafımdaki hassasiyet resmen sol tarafıma yatınca nasıl sancıyor sagda hiç bir şey yok.sanırım sol tarafıma yerleşiyor.inşallah allah söyletti. :) 6.gün baş agrısı duygusal kargaşa 7. günde devam etti bir kaç kez saçma sapan sebeblerden agladım bile.ilaç kullanmadıgım için baş agrısını sonuna kadar çektim ama sevgili eşim beni süprizleriyle gevşetti.bu arada hiç bir zaman kabız olmadım ama yinede kayısı ve kuru incir her sabah yedim onlar dışında yiyeceklerime dikkat etmedim.hatta çok fazla yememe ragmen 1-2 kilo kadar verdim şişliğin inmesi dışında tabi...neyse 8.gün sabah erken kalkmıştım midem çok bulandı.ama kusmadım sanırım baş agrısından kaynaklanan bişeydi.neyse 8-9 derken 10 günüme geldim bugün de sag kasıgım ve göbek deliğimin 2 parmak sagına arada kramp gibi bişiler oluyor ve geçiyor anlamadım ne oldugunu.aslında test günüm bugün ama pazara denk geldiği için pazartesiyi beklemek zorundayım idrar testti yapmadım.çünkü şehire uzak oturuyoruz ve şehre inmedim kimsede bana test almadı malesef...bugüne kadar çok meraklıydım tuttumu diye ama şimdi pazartesi olmasın istiyorum durdurmaya çalışıyorum zamanı bu tadı biraz daha yaşamak istiyorum sanki.negatif sonucumu alırsam üzülmicem ama biliyorum ki bebegim içimde.neyse bu arada hiç kanamam olmadı ama acayip bir akıntı vardı.nasıl ama hem beyaz hem şeffaf sanırım jelden kaynaklanıyor beyaz olanlar.çok sık idrara çıkıyorum günde 50 defa tuvalete gidiyorum abartısız hiçte boş çıkmıyorum neyse çok konuştum...İşte bu belirtiler hamilelik belirtilerimi ilaç yan etkilerimi yoksa psikolojik mi bilmiyorum ama bu yaşadıklarım rüya değiller hepsi gerçekler.çok huzurluyum ve sizinle paylaşmak istedim.benim gibi tüp bebek hastalerına destek olsun diye yazdım inş pozitif sonucumuda burada sizinle paylaşırım....:KK62:muzur kız...
severek heyecanla okudum canım

severek heyecanla okudum canım

bende heyecanla yazmıştım canm ama malesef sonucu negatifti belirti falan arama tatlım ama son transferimde inan bu belirtilerin hiç birini aramadım başlarkende olcak dedim inandım ve transfer sonrasıda hep oldu diye baktım ve dediğim gibi 4.günümde o görünmeyen çizgiyi gördüm 5.gün görünür hale gelmişti tabi...yani onunda sonu kötü bitti ama sanki insan hissedior yanaklarım yanıyodu ateş fışkırıyodu bütün vücudumdan bi de 2 sabah karın boşlugumda sanki kelebeker kanat çırpıyordu bi tek bunları hissettim ve işte benimleler hissediyorum demiştim üzülme benimleler de elini karnına koy ve onları sev annesi...

bende heyecanla yazmıştım canm ama malesef sonucu negatifti belirti falan arama tatlım ama son transferimde inan bu belirtilerin hiç birini aramadım başlarkende olcak dedim inandım ve transfer sonrasıda hep oldu diye baktım ve dediğim gibi 4.günümde o görünmeyen çizgiyi gördüm 5.gün görünür hale gelmişti tabi...yani onunda sonu kötü bitti ama sanki insan hissedior yanaklarım yanıyodu ateş fışkırıyodu bütün vücudumdan bi de 2 sabah karın boşlugumda sanki kelebeker kanat çırpıyordu bi tek bunları hissettim ve işte benimleler hissediyorum demiştim üzülme benimleler de elini karnına koy ve onları sev annesi...

canım keşke son transferini de anlatsaydın
merak ettik :KK34:

Kızlar dayanamadım test yaptım çift çizgi silik çıktı pazar test günüm eşim pazartesi yi bekleriz dedi ama yaptım hamileyim değil mi .ay çok heyecanlıyım

Eklentiler

• 20171201_111725.jpg
    20171201_111725.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 785
huhu kızlar kimse yokmu bu belirtilere benzer şeyler yaşayıp gebe kalanlar cok merak ediyorum.bırde bu konuda bılgısı olan arkadaşlar kanamam olmadı bu ıyı bişeymi.herkes tutunma kanaması yaşarmı acil cevap lütfen.:nazar:
Valla bende pazartesi günü transfer oldum. 5.gün embriyosu 2 tane koydular. Her ikiside blast. Anlattıklarının hemen hemen aynısı bende de var sol kasığım da ağrım oluyor ve bacağımda çekme oluyor. 2 gündür benimde başım ağrıyor. Bende çok sık tuvalete çıkıyorum.Leke hiç gelmedi ama bu yerleşme yada tutunmaya mı işaret bilemiyorum. Benim daha günüm var 23.05.2019 da tahlil yaptırıcam. Allahım hayırlı sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah

X