Transferden bir gün sonra yolculuk

Anneolmayolundayim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2023
1.036
668
43
31
Merhaba kızlar. Benim nasipse yarın transferim olacakmış aradılar. Yarın pt. Salı günü de finallerim var. Üç ders aynı gün. Hocalar açık açık büte kalmayın kalırsanız geçemezsiniz diyorlar. Transferden bir gün sonra okula eşim beni arabayla götürse yol bir saat sürüyor bu arada, üç ders üç saat demek üç saat oturur vaziyette dursam stres vs de olur illaki sizce bebeğim tutmaz mı? Napıcağımı şaşırdım ders çalışamıyorum düşünmekten hem bebek için çok emek verdim hem okul için ama bebek benim için elbette daha önemli nolur akıl verin kalsın mı sınavlar? Eşim ben seni sakin sakin götürürüm diyor

Merhaba Dr lar günlük rutininize dönebilirsiniz diyorlar. Ama haklı olarak korkuyoruz. Ne yaptınız transfer oldunuz mu?

YouTube da Dr ları dinlesene bu konu da için rahat eder kısa kısa bir sürü video var. Normal hayata dönün ağır işler yapmayın diyorlar hep. Spora giden bile var transfer sonrası. Zaten normal yolla olsa bilmeyeceksin ve normla hareket edecektin. Rahim öyle düşürecek bir pozisyonda değil yürürken bile kapalı ve eğimli. Sınavlarından da kurtul bir an evvel bence. Arabayı hoplatmadan yavaş götürür yavaş yürür oturursun.

Evet girdim sınavlara ve geçtim çok şükür. Girmesem daha çok gerilecektim sürekli ağlayarak bütünlemelere hazırlanacaktım iyi ki de girdim kurtuldum inşallah tuttuysa bebiş de tadından yenmez olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…