Transferde sonra baş ağrılarınız oldumu? Belirtiler nelereı

gunesh9

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2023
727
435
36
Selam 29 maysda transfer oldum , dün geceden başım çok ağrıyor sizlerde oldumu normalımı. Bugun 2 cı gunum ve hiç bir belirti falan yok

Selam 29 maysda transfer oldum , dün geceden başım çok ağrıyor sizlerde oldumu normalımı. Bugun 2 cı gunum ve hiç bir belirti falan yok
Benim daha önce hiç olmamıştı, ama son transferimden sonra inanılmaz baş ağrısı çektim migren gibi. Parol fayda etmedi, novalgin içmemi söyledi doktorum, bizde sürekli soğuk kompress yaptım başıma.. 2.günde belirti olmaz zaten endişe etme.. umarım pozitif olur

Bende dünden ağrı tutdu , geçmıyor ilaçlardamı , amın ınshAllah , sonucunuz çıkdımı?

Benim de ağrıdı baya.
Parol içmek zorunda kaldım.
Pozitifti benim.
Ama kimyasal oldu sağlıklı ilerlemedi.

Benimde ağrıdı birkaç gün araştırdım progestanın yan etkisiymiş. Bugün tarnsferimin 10.günü iki gündür olmuyor baş ağrısı.

Ne anlamda değerlerim ?
En sonda erleri anlamadım
Beta hormonuna baktiriyorsunuz ya hamilelikte.
2 değer arası belirli bir artış sağlaması gerekiyor gebeliğin sağlıklı ilerlemesi için.
Artış oranı daha az olursa kimyasal oluyor ya.
Bende bu degerlerinizi soruyorum

İlk kımyasaldamı ? 22 çıkdı 11 cı gunde az çukdı doktor ilaçlari yarıya saldı 2 gun sora verdım 6. Durudu ialçlqrı 4-5 gun sonra regl oldum, aralıkda olmuşdu bu, bun2 cı transferım 29 maysda odlu şimdi 9 zunda bercem test

Merhaba. Transferin ikinci günü şiddetli baş ağrım başladı ve geçmiyor sebebini araştırırken mesajınızı gördüm. Sizin nasıl geçti neler yaptınız yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…