transferde 8. günüm hiç belirti yok canım sıkkın

malesef ben daha 3 gün bekleyecegim benim doktor 14. günden önce test yapmiyor ama test sonucunu ayni gün veriyor buda güzel yani
insallah bebisin sana siki siki tutunmustur canim rabbim kimsenin dualarini geri cervirmesin insallah

Özlemmmciğim herkezde belirti olacak diye bir şey yok, güzel şeyler düşün,nisan çok bereketli oldu inanıyorum sende hamişsin,lütfen hemen bildir,dualarımız seninle,darısı herkeze inşallah...

Canım Benim.
Hayırlısı ile güzel haberler alırız inşallah senden. Beklemek ne kadar zor değilmi. Seni çok iyi anlıyorum. Ama öyle belirtiye falan takılmamak lazım, söylemesi kolay değil mi. Bunların hepsini yaşayacaz. Her evresinden geçecez bu işin çare yok. Ama şuna inan hergeste aynı belirtiler olmayabilir. Bunlara takılmamaya çalışalım güzel. Nolur biraz sabır.Kendimede aynı şeyleri söylüyorum canım. Sabır sabır sabır.

slm kızlar dayanamadım test aldım ve evde kendim denedim

sonuç 1 çizgi net diğer cizgi silik ama var yani bet değil ya galiba tuttu yarın gidip kan testi yapıcam şimdiden hetecan bastı offff

slm kızlar dayanamadım test aldım ve evde kendim denedim

sonuç 1 çizgi net diğer cizgi silik ama var yani bet değil ya galiba tuttu yarın gidip kan testi yapıcam şimdiden hetecan bastı offff
hadi hayırlı olsun canım.idrarda çıktıysa kan testinde kesin çıkar.ilk tebrik eden ben olayım.nisanın bereketinden sende nasibini almışsındır inşallah.
yarın sonucun da iyi olur inşallah.
inşallah bebişin seninledir.a.s.

kızlar ne yaptınız... kan sonuçları nedir... özlem,zaza,aysen.... imşallah bebişleriniz sımsıkı tutunmuştur....

bu arada kızlar sizler transferden sonra hemen işemi başladınız... ben en az 1 hafta evde olurum dinlenirim diyordum....

günaydın canım

transferden sonra 1 hafta rapor aldım sonra işe başladım doğruyu söylemek gerekirsede ilk 3 gün cok dikkat ettim ama sonralarda belirti olmayınca b,i sinirlendim evi temizledim balkon malkon yıkadım ( kovalarla su taşıyarak ) yani kendime eziyet ettim

dünde test yaptın evde yapılanlardan 2 cizgi cıktı ama biri cok silik kan testini bugün yaptırıcam yazarım sonucunu

aferin sana ne güzel kovalarla su taşımış birde....

canım idrarda öyle çıkması şimdilik iyi haber çok şükür..şimdi kan sonucun çok önemli oda yüksek çıkarsa inşallah hep beraber seviniriz... sonucu sabırsızlıkla bekliyorum.... :dance: :dance:

kan testini verdim öğlenden sonra 13:30 da verecekler sonucunu

ne macera ama bu tüp bebek işinin her anı ayrı bi sabır ayrı bir metanet gerektiriyor benim gibi tez kanlı biri için beklemek ölüm ama bi yönden de hoşuma gidiyor ekşınlı olması :)))))

özlemcim mrb
transferden sonra kaçıncı günü idrarda çıktı
benim pazar günü 10.gün

11. GÜN YAPTIM

AMA YAZMIŞTIM ÖYLE TAM Bİ NET CIKMADI 1. CİZGİ COK BELİRGİN 2. ÇİZGİ PENBE SİLİK CİZGİ HALİNDE AMA DAHA ÖNCEDE BİR KAÇ DEFA YAPMIŞTIM BU TESTİ TEK ÇİZGİ CIKMIŞTI BU SEFER BARİZ İKİNCİ ÇİZGİ VAR AMA HAYIRLISI

BENCE 12. GÜNÜ BEKLE BEN TEST YAPTIKTAN SONRA HAFİF Bİ KAN GELDİ GÖRÜNCE BAYILACAKTIM VE BÜTÜN GECE UYUYAMADIM HA BİRE KALKIP LAVABOYA GİDİP KONTROL ETTİM KAN VAR MI YOKMU DİYE VE KARNIM COK AĞIRDI :)

YAN,İ KISSADAN HİSSE KAN TESTİ GÜNÜNE KADAR BEKLE

canım çok dikkat et doktoruna söyledinmi kan geldiğini bi tehlike olmasın

sevgili zaza seni merak ettim sonuç ne zaman ( ben altı defa mikro yaptıranım belki hatırlamazsın diye yazıyorum )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…