- 15 Nisan 2007
- 4.692
- 2.344
-
- Konu Sahibi xoxzlemkrts
anlıyorum seni sende ben gibi bütün gün kendini dinliyorsundur kesin fisfisfis
sana kötü haberim var 1 günde sonucu bekleyecekmişiz biliyormuydun şimdi bir kaç hastaneyi aradım öğrendim cok üzüldüm beklemek zoooor
mutlaka sonucunu yaz olurmu
biliyorum ki aynı gün farklı farklı yerlerde farklı zamanlarda ya dünyanın en güzel duygusunu yaşayacaz yada hayal kırıklığı içinde 2 deneme için güç toplayacaz her şeye rağmen hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
hadi hayırlı olsun canım.idrarda çıktıysa kan testinde kesin çıkar.ilk tebrik eden ben olayım.nisanın bereketinden sende nasibini almışsındır inşallah.slm kızlar dayanamadım test aldım ve evde kendim denedim
sonuç 1 çizgi net diğer cizgi silik ama var yani bet değil ya galiba tuttu yarın gidip kan testi yapıcam şimdiden hetecan bastı offff
kızlar ne yaptınız... kan sonuçları nedir... özlem,zaza,aysen.... imşallah bebişleriniz sımsıkı tutunmuştur....
bu arada kızlar sizler transferden sonra hemen işemi başladınız... ben en az 1 hafta evde olurum dinlenirim diyordum....
günaydın canım
transferden sonra 1 hafta rapor aldım sonra işe başladım doğruyu söylemek gerekirsede ilk 3 gün cok dikkat ettim ama sonralarda belirti olmayınca b,i sinirlendim evi temizledim balkon malkon yıkadım ( kovalarla su taşıyarak ) yani kendime eziyet ettim
dünde test yaptın evde yapılanlardan 2 cizgi cıktı ama biri cok silik kan testini bugün yaptırıcam yazarım sonucunu
özlemcim mrb
transferden sonra kaçıncı günü idrarda çıktı
benim pazar günü 10.gün
11. GÜN YAPTIM
AMA YAZMIŞTIM ÖYLE TAM Bİ NET CIKMADI 1. CİZGİ COK BELİRGİN 2. ÇİZGİ PENBE SİLİK CİZGİ HALİNDE AMA DAHA ÖNCEDE BİR KAÇ DEFA YAPMIŞTIM BU TESTİ TEK ÇİZGİ CIKMIŞTI BU SEFER BARİZ İKİNCİ ÇİZGİ VAR AMA HAYIRLISI
BENCE 12. GÜNÜ BEKLE BEN TEST YAPTIKTAN SONRA HAFİF Bİ KAN GELDİ GÖRÜNCE BAYILACAKTIM VE BÜTÜN GECE UYUYAMADIM HA BİRE KALKIP LAVABOYA GİDİP KONTROL ETTİM KAN VAR MI YOKMU DİYE VE KARNIM COK AĞIRDI :)
YAN,İ KISSADAN HİSSE KAN TESTİ GÜNÜNE KADAR BEKLE
eeeeeeeee sonucu aldinmi saat gelmis ay merak ettim simdi catliycam
aldım aldım hamileyim :teytey::teytey:
sonucum 111 cıktı iyiymiş tek miş
seninde bugün belli olacaktı ne oldu sende varmı bi gelişme
Canım hayırlı olsun bende sabah beri sonucunu merak ediyordum, Allah tamamına erdirsina.s.a.s.a.s.
aldım aldım hamileyim :teytey::teytey:
sonucum 111 cıktı iyiymiş tek miş
seninde bugün belli olacaktı ne oldu sende varmı bi gelişme