• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PRENSESS1

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
135
45
13
25
Bugün transferde 8 günüm aşırı şekilde bel ve kasık ağrısı yaşamaya başladım benim gibi olanlar varmı acaba biraz korktum normal bir durummu ???

Kişiden kişiye değişiyor canım.genelde iğne ilaclardan dolayı o ağrılar oluyor diyorlar

Kişiden kişiye değişiyor canım.genelde iğne ilaclardan dolayı o ağrılar oluyor diyorlar
Hm anladım inşallah öyledir son günler ya korkmaya başladım eğer tuttuda bebek bir sıkıntı falan olursa die aklıma geldi cumartsi kan testi günüm biran önce sonuçlansaydı son günler daha stresli olmaya başladı 🥹

Eklentiler

• IMG_7457.jpeg
    IMG_7457.jpeg
    158 KB · Görüntüleme: 30
Bak koyulasarak gitmis var var git kan ver cikar bu kirmiziliga 😍
Yaa inşallah 🥰🙏🏻 biraz silik ya tam çizgi göremeyince korktum yarın sabah yine test yapcam 😂
Birde çok araştırıyorum testler pozitif çıkıp sonrasında kimyasal gebelik durumu yaşayanlar falan varya korkutuyor beni biraz

Yaa inşallah 🥰🙏🏻 biraz silik ya tam çizgi göremeyince korktum yarın sabah yine test yapcam 😂
Birde çok araştırıyorum testler pozitif çıkıp sonrasında kimyasal gebelik durumu yaşayanlar falan varya korkutuyor beni biraz
Ben kimyasal gebelik yaşadım tüp bebekle 10 cu gün yatgmda silikdi böyle degildi ki takma kafaya onu bu şekilde koyuysa betada yüksektir gibij

Ayrica millet hayalet çizgi arıyor öyle hamile çıkıyorlar. Benim arkadaşım da 10 cu gün test yaptgnda ayni böyleydi

Bugün transferde 8 günüm aşırı şekilde bel ve kasık ağrısı yaşamaya başladım benim gibi olanlar varmı acaba biraz korktum normal bir durummu ???
Ben de transferde 8. Gündeyim. Gerçekten aynı şekilde bel ve kasık ağrısı yaşıyorum..

Back