Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hm anladım inşallah öyledir son günler ya korkmaya başladım eğer tuttuda bebek bir sıkıntı falan olursa die aklıma geldi cumartsi kan testi günüm biran önce sonuçlansaydı son günler daha stresli olmaya başladıKişiden kişiye değişiyor canım.genelde iğne ilaclardan dolayı o ağrılar oluyor diyorlar
İgneler yapiyr birde yatmak kafayı takma belirti aramaaa yaBugün transferde 8 günüm aşırı şekilde bel ve kasık ağrısı yaşamaya başladım benim gibi olanlar varmı acaba biraz korktum normal bir durummu ???
İlk günler çok sorgulamıyordum fakat son iki gün kaldı kan testine herseyde bişey arar oldum haklısın aslında rahat olmam gerekİgneler yapiyr birde yatmak kafayı takma belirti aramaaa ya
Test yapsan çıkar aslnda neden yapmadnİlk günler çok sorgulamıyordum fakat son iki gün kaldı kan testine herseyde bişey arar oldum haklısın aslında rahat olmam gerek
YaptımTest yapsan çıkar aslnda neden yapmadn
Kiz baya var ya ne güvenmiyon bariz buradayım diyr biri hatali olsa digeridemi hatalı maşallahYaptımhemde 3 kere ama onlarada güvenemiyorum pek
Bak koyulasarak gitmis var var git kan ver cikar bu kirmiziligaYaptımhemde 3 kere ama onlarada güvenemiyorum pek
Yaa inşallahBak koyulasarak gitmis var var git kan ver cikar bu kirmiziliga![]()
Ben kimyasal gebelik yaşadım tüp bebekle 10 cu gün yatgmda silikdi böyle degildi ki takma kafaya onu bu şekilde koyuysa betada yüksektir gibijYaa inşallahbiraz silik ya tam çizgi göremeyince korktum yarın sabah yine test yapcam
Birde çok araştırıyorum testler pozitif çıkıp sonrasında kimyasal gebelik durumu yaşayanlar falan varya korkutuyor beni biraz
Ayrica millet hayalet çizgi arıyor öyle hamile çıkıyorlar. Benim arkadaşım da 10 cu gün test yaptgnda ayni böyleydiYaa inşallahbiraz silik ya tam çizgi göremeyince korktum yarın sabah yine test yapcam
Birde çok araştırıyorum testler pozitif çıkıp sonrasında kimyasal gebelik durumu yaşayanlar falan varya korkutuyor beni biraz
Hm anladım sen tekrar denedijmi peki tüp bebek kaç yaşındasın bu aradaBen kimyasal gebelik yaşadım tüp bebekle 10 cu gün yatgmda silikdi böyle degildi ki takma kafaya onu bu şekilde koyuysa betada yüksektir gibij
Denedm 2 ci kez bu seferde negatf oldu ocakda beklemedym şuan 24 yasndymHm anladım sen tekrar denedijmi peki tüp bebek kaç yaşındasın bu arada
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun benimde ilk denemem 25 yaşındayım bendeDenedm 2 ci kez bu seferde negatf oldu ocakda beklemedym şuan 24 yasndym
Özeldi. Bi problem yok öyle bariz şu esimde spremlerde biri var biri yok diyr sebepsiz infertiliteyzAnladım canım hakkında hayırlısı olsun benimde ilk denemem 25 yaşındayım bende
Sen hangi hastanede denedin problemin neydi eğer özel değilse
Hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah en kısa sürede bebeğine kavuşursun Allah isteyen herkese nasip etsinÖzeldi. Bi problem yok öyle bariz şu esimde spremlerde biri var biri yok diyr sebepsiz infertiliteyz
Amin amin inşallah dileyen isteyen herkeze nasip etsin yaradanHakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah en kısa sürede bebeğine kavuşursun Allah isteyen herkese nasip etsin![]()
Ben de transferde 8. Gündeyim. Gerçekten aynı şekilde bel ve kasık ağrısı yaşıyorum..Bugün transferde 8 günüm aşırı şekilde bel ve kasık ağrısı yaşamaya başladım benim gibi olanlar varmı acaba biraz korktum normal bir durummu ???
Korkma canım benim belirtilerimde 4. Gün başlamıştı iğne ilaçlardanBen de transferde 8. Gündeyim. Gerçekten aynı şekilde bel ve kasık ağrısı yaşıyorum..