Bugün adetimin 3.günü ama yok gibi bişey anlayamıyorum yani sizin adetiniz kaç gün gecikti peki?Ay gerçekten aynı durumu ben de yaşıyorum insan çok ikilemde kalıyor gıcık bir durum regl.bitince test yapsam mı yapmasam mi kararsızım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün adetimin 3.günü ama yok gibi bişey anlayamıyorum yani sizin adetiniz kaç gün gecikti peki?Ay gerçekten aynı durumu ben de yaşıyorum insan çok ikilemde kalıyor gıcık bir durum regl.bitince test yapsam mı yapmasam mi kararsızım
Bende gecikme olmadı ama kahverengi gibi geliyor kanım ve normale göre daha az oldu kanamamBugün adetimin 3.günü ama yok gibi bişey anlayamıyorum yani sizin adetiniz kaç gün gecikti peki?
Hımm inşallah olur hamilelik istiyorsan canımama bitince bi test yap bence içinde tereddüt kalmasınBende gecikme olmadı ama kahverengi gibi geliyor kanım ve normale göre daha az oldu kanamam
İnşallah hepimizin olur yapacağım kaç gün sonra yapsam kiHımm inşallah olur hamilelik istiyorsan canımama bitince bi test yap bence içinde tereddüt kalmasın
Bittikten 2veya 3 gün sonra yap bence ben yapmıycam çünkü ümidimi kaybettim o negatif sonucu bir daha görmek istemiyorum inşallah iyi haberlerini alırız ayy merakla bekliyorum haberini özgeİnşallah hepimizin olur yapacağım kaç gün sonra yapsam ki