- 30 Nisan 2023
- 2.029
- 2.061
- 53
- 31
Ben kendi doktoruma yarı ilaçlı siklus istiyorum dedim ,yani tam doğal değildi ama çok daha konforluyduAslında bende doğal siklusla olsun istemiştim çok ilaç kullanmak istemediğim için ama doktorum ilaçla daha kontrollü olduğunu söyledi
Teşekkür ederimBen kendi doktoruma yarı ilaçlı siklus istiyorum dedim ,yani tam doğal değildi ama çok daha konforluydu
Öncesinde estrofem ve bant kullanıyordum , o ilaçlar beni çok yordu. Sonra yarı ilaçlı siklus istiyorum dedim, başta çok istekli değildi ama ısrarımı görünce kabul etti
Femera 5 gün kullandım sonra yumurtalar büyüyünce de çatlatma iğnesi 1 hafta sonra da transfer. Çok daha rahat geçirdim bu süreci ve tuttu.
Bence bi araştırın. Doğal siklusta aşırı uzun sürüyor diye doktorlar istemiyor ama femara ile yarı ilaçlı siklus çok daha hasta dostu geldi bana
Bende oradayım çok şaşırdım şuanİstanbul tubbebek merkezi Doktor Aret kamarda
Himm ozan beye de muayene oluyorum her zaman Aret bey muayene etmiyor arada Murat bey ile ozan bey bakıyorBende oradayım çok şaşırdım şuanama doktorum ozan bey
İnşaallah güzel sonuçlarla ayrılırız merkezdenHimm ozan beye de muayene oluyorum her zaman Aret bey muayene etmiyor arada Murat bey ile ozan bey bakıyor
Merbaha benim 6.58 çıktı ve ertelendi bi yumurta çatlamış dedi hemşire hanım. Bi sonraki ay bunun plmaması için lıcrin depot diye bi iğne vuruldum geçici menopoz iğnesiymiş o ay yumurta oluşumunu engelliyo bu ay da transferim oldu çok şükürMerhabalar öncelikle aynı yolu yürüyen çok arakadaşım var biliyorum umarım hepimiz için yolun sonu güzel olur...
Transfere 5 gün kala progesteron değeri 3,5 olduğu için transfer ertelendi başına gelenler var mı? Birde neden olması gerekenden yüksek çıkıyor onu anlayamıyorum bu konuda bilgisi tecrübesi olan varsa bekliyorum
Hadi hayırlısıyla güzel sonuçlarınız olsun inşaallahMerbaha benim 6.58 çıktı ve ertelendi bi yumurta çatlamış dedi hemşire hanım. Bi sonraki ay bunun plmaması için lıcrin depot diye bi iğne vuruldum geçici menopoz iğnesiymiş o ay yumurta oluşumunu engelliyo bu ay da transferim oldu çok şükür
Evet 1 kez 3.75 lik vuruldum amin inşallah teşekkür ederim sizin için de güzel hayırlı sonuçlar olsun inşallahHadi hayırlısıyla güzel sonuçlarınız olsun inşaallah
Kaçıncı gündesiniz?
Lukrini 1 seferlik mi kullandınız
AminEvet 1 kez 3.75 lik vuruldum amin inşallah teşekkür ederim sizin için de güzel hayırlı sonuçlar olsun inşallah
Merhaba canım benim de başıma geldi işte bu ay doğal da olsa ilaçlıda olsa olabiliyormuşMerhabalar arkadaşlar benim de doğal siklus olacak iki hafta önce progesteron değerim 10 yüksek çıktı bana da gonalf ve femara yüksek çıkınca transfer iptal edildi hemen iki hafta sonra tekrar hasta oldum yani çok erken oldum bu sefer de doktorum bir ay daha bekleyelim dedi yani bu hastalık da olmayacak transferi bir sonraki tır hastalığımı bekliyorum inşallah o zaman hormon sonuçlarım iyi çıkar bu şekilde olan var mı yumurtası erken gelişen çünkü erken geliştiği için progesteron değerim yüksek çıktı
Aslında sen bilirsin canım 2.adettemi başlanıyor tekrarHimm ozan beye de muayene oluyorum her zaman Aret bey muayene etmiyor arada Murat bey ile ozan bey bakıyor
Amin inşallahİnşaallah güzel sonuçlarla ayrılırız merkezden
Evet İptal olunca adet olduğunda ara diyorlar eğer başlamak istiyorsam arayıp haber veriyorum onlarda rendavu veriyorlar eğer başlamak istemiyorsam bu ay aramıyorum.Aslında sen bilirsin canım 2.adettemi başlanıyor tekrar
Sağol canımEvet İptal olunca adet olduğunda ara diyorlar eğer başlamak istiyorsam arayıp haber veriyorum onlarda rendavu veriyorlar eğer başlamak istemiyorsam bu ay aramıyorum.
Peki tekrar ücret istendi mi sizdenEvet İptal olunca adet olduğunda ara diyorlar eğer başlamak istiyorsam arayıp haber veriyorum onlarda rendavu veriyorlar eğer başlamak istemiyorsam bu ay aramıyorum.
Evet sadece transfer için tekrar ücret ödeyecegim çünkü donmuş embirolarim var. Zaten tedaviye başlarken verilen evraklarda kalem kalem yazıyor hangi işlemler için ne kadar ödeme yapılacağı.Peki tekrar ücret istendi mi sizden
Merhabalar öncelikle aynı yolu yürüyen çok arakadaşım var biliyorum umarım hepimiz için yolun sonu güzel olur...
Transfere 5 gün kala progesteron değeri 3,5 olduğu için transfer ertelendi başına gelenler var mı? Birde neden olması gerekenden yüksek çıkıyor onu anlayamıyorum bu konuda bilgisi tecrübesi olan varsa bekliyorum
Merhabalar ben adetin besinxi günü kontrole gittim yumurtalarının catlamadigini söyledi doktor ve ovitrelle kullandım 1 hafta sonra transfer yapıldı onceside E2 progestona bakılmadi transferden 1 saat sonra kan aldılar E2 100 progeston 11 çıkmıştı öncesinde rahim kalinlastirmak için iğne sonrasında tutunma için iğne vurunmadim sadece folik asit ve duphaston kullanıyorum çok şükür tutunma olduMerhabalar öncelikle aynı yolu yürüyen çok arakadaşım var biliyorum umarım hepimiz için yolun sonu güzel olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?