Transfer ve progesteron değeri

SmyySvm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2025
21
3
1
35
Merhabalar öncelikle aynı yolu yürüyen çok arakadaşım var biliyorum umarım hepimiz için yolun sonu güzel olur...
Transfere 5 gün kala progesteron değeri 3,5 olduğu için transfer ertelendi başına gelenler var mı? Birde neden olması gerekenden yüksek çıkıyor onu anlayamıyorum bu konuda bilgisi tecrübesi olan varsa bekliyorum

Benim 2 defa progesteron hormonu yüksek diye transferim ertelendi. Yumurta çatlayıp doğal akışında devam ettiği için hormon yükseliyor buda embriyonun tutmasını engellediği için doktorlar iptal ediyor. Bunun önüne geçmek için adet olduktan sonra lucrin depot iğnesi var onu kullanınca bu hormonu salgilamasinin önüne geçiyorlar.

Bende de yüksek çıkıp ertelenmişti

Bir sonraki transfer için doğal siklus ( femera kullandım ) istedim , o seferde değerlerim normal çıktı sorun olmadı

Bende de yüksek çıkıp ertelenmişti

Bir sonraki transfer için doğal siklus ( femera kullandım ) istedim , o seferde değerlerim normal çıktı sorun olmadı
Aslında bende doğal siklusla olsun istemiştim çok ilaç kullanmak istemediğim için ama doktorum ilaçla daha kontrollü olduğunu söyledi

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim
Daha bugün ölçüm yapılmıştı 22 mm folikül göründü yani çatlasa bu şekilde görünürmüydü
Bu durumda olurda doğal gebelik olabilir mi

Bugün haberi alınca resmen duygu patlaması yaşadım o kadar üzüldüm ki hiç böyle bişeyin olma ihtimali konuşulmamıştı
Siz nasıl karşıladınız ve tedaviniz nasıl sonuçlandı

Bugün haberi alınca resmen duygu patlaması yaşadım o kadar üzüldüm ki hiç böyle bişeyin olma ihtimali konuşulmamıştı
Siz nasıl karşıladınız ve tedaviniz nasıl sonuçlandı
Biliyorum kolay değil o kadar uğraş uğraş tekrar başa sar insanı hem üzer hemde sinir eder ama yapcak bisey yok malesef doktor ne diyorsa ona uymak zorundayız. Benim 2 defa iptal olunca doktor lucrin iğnesi verdi hersey yolundaydi hormonlar istenilen değerde çıktı transfer için gün verdiler 2 gün kala eşimi acile kaldırdık yatışı yapıldı biz şehir dışından İstanbula geliyoruz eşim gelemiycegi için mecburen bu seferde ben iptal ettim transfer olmadım bu ayın 6sinda transfer olucaktim kaldı yine.

Çok çok geçmiş olsun
Sizde yeni yaşamışsınız bu durumu
Allah kolay etsin hepimize

Bu tedavinizde de estrofem felan kullandınız mı?

Daha bugün ölçüm yapılmıştı 22 mm folikül göründü yani çatlasa bu şekilde görünürmüydü
Yumurta olur evet tabiki şansın var deneyin bence
Çok çok geçmiş olsun
Sizde yeni yaşamışsınız bu durumu
Allah kolay etsin hepimize
Sağol canım ben geçen yaz 1 tubbebek yaptık olmadı bu ikinci deneme olucak kasım ve aralıkta iptal oldu ocakta ara verdim şubatta tekrar başladım bu seferde böyle olunca artık ya martta yada nisanda devam ederim Allah kısmet ederse yine bir aksilik olmazsa.

Yumurta nin catladigini ultrasondan değil bu değerin yüksek olmasından anlıyorlar tabiki şansın var deneyin bence

Yumurta nin catladigini ultrasondan değil bu değerin yüksek olmasından anlıyorlar tabiki şansın var deneyin bence
Çok sağolun açıklamalarınız iyi geldi cevap bulamayınca daha panik oluyor insan
Umarım güzel sonuçlar alırsınız bu kadar emeğin sonunda
Peki lucrini nasıl kullandınız? Adette mi transferde mi ve tek sefer mi?

Sende sağol canım hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah bu işler biraz meşakkatli sabırlı olmak lazım hiç stres yapma sakın olmaya çalış. Adetten sonra tek seferde doktor yazıyor reçete sana o söylüyor adetten sonra kaçıncı günü vurman gerektiğini

Bu arada İstanbul'da nerede tedavi görüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…