Benim 2 defa progesteron hormonu yüksek diye transferim ertelendi. Yumurta çatlayıp doğal akışında devam ettiği için hormon yükseliyor buda embriyonun tutmasını engellediği için doktorlar iptal ediyor. Bunun önüne geçmek için adet olduktan sonra lucrin depot iğnesi var onu kullanınca bu hormonu salgilamasinin önüne geçiyorlar.Merhabalar öncelikle aynı yolu yürüyen çok arakadaşım var biliyorum umarım hepimiz için yolun sonu güzel olur...
Transfere 5 gün kala progesteron değeri 3,5 olduğu için transfer ertelendi başına gelenler var mı? Birde neden olması gerekenden yüksek çıkıyor onu anlayamıyorum bu konuda bilgisi tecrübesi olan varsa bekliyorum
Bende de yüksek çıkıp ertelenmiştiMerhabalar öncelikle aynı yolu yürüyen çok arakadaşım var biliyorum umarım hepimiz için yolun sonu güzel olur...
Transfere 5 gün kala progesteron değeri 3,5 olduğu için transfer ertelendi başına gelenler var mı? Birde neden olması gerekenden yüksek çıkıyor onu anlayamıyorum bu konuda bilgisi tecrübesi olan varsa bekliyorum
Aslında bende doğal siklusla olsun istemiştim çok ilaç kullanmak istemediğim için ama doktorum ilaçla daha kontrollü olduğunu söylediBende de yüksek çıkıp ertelenmişti
Bir sonraki transfer için doğal siklus ( femera kullandım ) istedim , o seferde değerlerim normal çıktı sorun olmadı
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederimBenim 2 defa progesteron hormonu yüksek diye transferim ertelendi. Yumurta çatlayıp doğal akışında devam ettiği için hormon yükseliyor buda embriyonun tutmasını engellediği için doktorlar iptal ediyor. Bunun önüne geçmek için adet olduktan sonra lucrin depot iğnesi var onu kullanınca bu hormonu salgilamasinin önüne geçiyorlar.
Bugün haberi alınca resmen duygu patlaması yaşadım o kadar üzüldüm ki hiç böyle bişeyin olma ihtimali konuşulmamıştıBenim 2 defa progesteron hormonu yüksek diye transferim ertelendi. Yumurta çatlayıp doğal akışında devam ettiği için hormon yükseliyor buda embriyonun tutmasını engellediği için doktorlar iptal ediyor. Bunun önüne geçmek için adet olduktan sonra lucrin depot iğnesi var onu kullanınca bu hormonu salgilamasinin önüne geçiyorlar.
Tedaviniz nasıl sonuçlandı?Bende de yüksek çıkıp ertelenmişti
Bir sonraki transfer için doğal siklus ( femera kullandım ) istedim , o seferde değerlerim normal çıktı sorun olmadı
Biliyorum kolay değil o kadar uğraş uğraş tekrar başa sar insanı hem üzer hemde sinir eder ama yapcak bisey yok malesef doktor ne diyorsa ona uymak zorundayız. Benim 2 defa iptal olunca doktor lucrin iğnesi verdi hersey yolundaydi hormonlar istenilen değerde çıktı transfer için gün verdiler 2 gün kala eşimi acile kaldırdık yatışı yapıldı biz şehir dışından İstanbula geliyoruz eşim gelemiycegi için mecburen bu seferde ben iptal ettim transfer olmadım bu ayın 6sinda transfer olucaktim kaldı yine.Bugün haberi alınca resmen duygu patlaması yaşadım o kadar üzüldüm ki hiç böyle bişeyin olma ihtimali konuşulmamıştı
Siz nasıl karşıladınız ve tedaviniz nasıl sonuçlandı
Çok çok geçmiş olsunBiliyorum kolay değil o kadar uğraş uğraş tekrar başa sar insanı hem üzer hemde sinir eder ama yapcak bisey yok malesef doktor ne diyorsa ona uymak zorundayız. Benim 2 defa iptal olunca doktor lucrin iğnesi verdi hersey yolundaydi hormonlar istenilen değerde çıktı transfer için gün verdiler 2 gün kala eşimi acile kaldırdık yatışı yapıldı biz şehir dışından İstanbula geliyoruz eşim gelemiycegi için mecburen bu seferde ben iptal ettim transfer olmadım bu ayın 6sinda transfer olucaktim kaldı yine.
Bu tedavinizde de estrofem felan kullandınız mı?Biliyorum kolay değil o kadar uğraş uğraş tekrar başa sar insanı hem üzer hemde sinir eder ama yapcak bisey yok malesef doktor ne diyorsa ona uymak zorundayız. Benim 2 defa iptal olunca doktor lucrin iğnesi verdi hersey yolundaydi hormonlar istenilen değerde çıktı transfer için gün verdiler 2 gün kala eşimi acile kaldırdık yatışı yapıldı biz şehir dışından İstanbula geliyoruz eşim gelemiycegi için mecburen bu seferde ben iptal ettim transfer olmadım bu ayın 6sinda transfer olucaktim kaldı yine.
Yumurta olur evet tabiki şansın var deneyin benceÖncelikle yorumunuz için teşekkür ederim
Daha bugün ölçüm yapılmıştı 22 mm folikül göründü yani çatlasa bu şekilde görünürmüydü
Bu durumda olurda doğal gebelik olabilir mi
Sağol canım ben geçen yaz 1 tubbebek yaptık olmadı bu ikinci deneme olucak kasım ve aralıkta iptal oldu ocakta ara verdim şubatta tekrar başladım bu seferde böyle olunca artık ya martta yada nisanda devam ederim Allah kısmet ederse yine bir aksilik olmazsa.Çok çok geçmiş olsun
Sizde yeni yaşamışsınız bu durumu
Allah kolay etsin hepimize
Yumurta nin catladigini ultrasondan değil bu değerin yüksek olmasından anlıyorlar tabiki şansın var deneyin benceÖncelikle yorumunuz için teşekkür ederim
Daha bugün ölçüm yapılmıştı 22 mm folikül göründü yani çatlasa bu şekilde görünürmüydü
Bu durumda olurda doğal gebelik olabilir mi
Evet canım sabah 2 öğlen 2 akşam 2 olmak üzere günde 6 tane kullandımBu tedavinizde de estrofem felan kullandınız mı?
Çok sağolun açıklamalarınız iyi geldi cevap bulamayınca daha panik oluyor insanYumurta nin catladigini ultrasondan değil bu değerin yüksek olmasından anlıyorlar tabiki şansın var deneyin bence
Sende sağol canım hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah bu işler biraz meşakkatli sabırlı olmak lazım hiç stres yapma sakın olmaya çalış. Adetten sonra tek seferde doktor yazıyor reçete sana o söylüyor adetten sonra kaçıncı günü vurman gerektiğiniÇok sağolun açıklamalarınız iyi geldi cevap bulamayınca daha panik oluyor insan
Umarım güzel sonuçlar alırsınız bu kadar emeğin sonunda
Peki lucrini nasıl kullandınız? Adette mi transferde mi ve tek sefer mi?
Sende sağol canım hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah bu işler biraz meşakkatli sabırlı olmak lazım hiç stres yapma sakın olmaya çalış. Adetten sonra tek seferde doktor yazıyor reçete sana o söylüyor adetten sonra kaçıncı günü vurman gerektiğini
Sende sağol canım hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah bu işler biraz meşakkatli sabırlı olmak lazım hiç stres yapma sakın olmaya çalış. Adetten sonra tek seferde doktor yazıyor reçete sana o söylüyor adetten sonra kaçıncı günü vurman gerektiği
Bu arada İstanbul'da nerede tedavi görüyorsunuzSende sağol canım hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah bu işler biraz meşakkatli sabırlı olmak lazım hiç stres yapma sakın olmaya çalış. Adetten sonra tek seferde doktor yazıyor reçete sana o söylüyor adetten sonra kaçıncı günü vurman gerektiğini
İstanbul tubbebek merkezi Doktor Aret kamardaBu arada İstanbul'da nerede tedavi görüyorsunuz
Pozitif olduTedaviniz nasıl sonuçlandı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?