Selamlar medikalpark pendikte tedavi görüyorum ödemenin buyuk kismini opu günü aliniyo kalanı transfer günü.Kızlar selam. Transfer ücreti etik olarak ne zaman alınmalı? Kayseri memorial ilk girişte tüm ücretleri alacak sanırım, doğru bir yaklaşım mı? Eşim bu yüzden tercih etmeyelim diyor transfer günü alınmalı transfer parası diyor, belki hamile kalacaksın yine kendiliğinden o para orda mı duracak diyor. çünkü pco olduğum için taze transfer olmuyor. İki üç ay sonraya transfer istiyoruz. Düşünceleriniz nedir? Ben de eşime hak verdim açıkçası
Selamlar medikalpark pendikte tedavi görüyorum ödemenin buyuk kismini opu günü aliniyo kalanı transfer günü.
Bizden transfer günü tüm ücret alındı.
Geri iade ediyorlar . Yumurta olmadı mesela embriyo oluşmadı transfer yok diyelim iade ediyorlar
Selam herkese tekrar kızlar anladığım kadarıyla kimseden önden hepsi alınmamış. Bir kez daha arayıp netleştireceğim durumu. Eşim vazgeçecek sanırım. Bebek kokusunu özledimSelamlar medikalpark pendikte tedavi görüyorum ödemenin buyuk kismini opu günü aliniyo kalanı transfer günü.
Önden verdik biz ödemeyiSelam herkese tekrar kızlar anladığım kadarıyla kimseden önden hepsi alınmamış. Bir kez daha arayıp netleştireceğim durumu. Eşim vazgeçecek sanırım. Bebek kokusunu özledim
Hangi hastanede yaptırdın canımÖnden verdik biz ödemeyi
Konya Novafertil tüp bebek merkeziHangi hastanede yaptırdın canım
Memorial kayseriyi bilmiyorum ama Şişli memorial ödemeyi kademe kademe alıyor, başladığın zaman, opu günü, transfer günü olarakKızlar selam. Transfer ücreti etik olarak ne zaman alınmalı? Kayseri memorial ilk girişte tüm ücretleri alacak sanırım, doğru bir yaklaşım mı? Eşim bu yüzden tercih etmeyelim diyor transfer günü alınmalı transfer parası diyor, belki hamile kalacaksın yine kendiliğinden o para orda mı duracak diyor. çünkü pco olduğum için taze transfer olmuyor. İki üç ay sonraya transfer istiyoruz. Düşünceleriniz nedir? Ben de eşime hak verdim açıkçası
Memorialden memoriale değişiyor mu acaba ki?Memorial kayseriyi bilmiyorum ama Şişli memorial ödemeyi kademe kademe alıyor, başladığın zaman, opu günü, transfer günü olarak
Hiç bilmiyorumMemorialden memoriale değişiyor mu acaba ki?
Canım tüp bebek atıyorum 100 bin tl önce bir kısmını veriyorsun evet ama ödemenin hepsini yumurta opu da bitirmiş oluyorsun diye biliyorum transfer 2 ay sonra olcak mesela o güne bi kısım ödeme kalabiliyormu? yablısmı biliyorum?Memorial kayseriyi bilmiyorum ama Şişli memorial ödemeyi kademe kademe alıyor, başladığın zaman, opu günü, transfer günü olarak
Yok canım öyle değil, ilk başladığın gün kan alınınca ödüyorsun ben şimdi kaç ödedik hatırlamıyorum, opu günü ödedik, 2 ay sonrada transfer günü ödedikCanım tüp bebek atıyorum 100 bin tl önce bir kısmını veriyorsun evet ama ödemenin hepsini yumurta opu da bitirmiş oluyorsun diye biliyorum transfer 2 ay sonra olcak mesela o güne bi kısım ödeme kalabiliyormu? yablısmı biliyorum?
Bana verilen kagıtta tıtarın tamamı yumurta toplama günü alınacaktır yazıyor yenimi değiştirdiler acabaYok canım öyle değil, ilk başladığın gün kan alınınca ödüyorsun ben şimdi kaç ödedik hatırlamıyorum, opu günü ödedik, 2 ay sonrada transfer günü ödedik
Ben aralıkta yapmıştım o zaman değişmiş olabilirBana verilen kagıtta tıtarın tamamı yumurta toplama günü alınacaktır yazıyor yenimi değiştirdiler acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?