- 13 Haziran 2022
- 31
- 10
- 18
- 31
- Konu Sahibi nzlnzl6296
-
Hayırlı olsun inşallah sizde pozitifi görürsünüzMerhabalar öncelikle hayırlı olsun umarım pozitifi görürsün canım. Ben dondurulmuş transfer olacağım ikinci reglimi olduğum zaman kontrole gittim be doktorum rahim kalınlaşsın diye Estrofeme başlattı. 7-8 gün sonraya randevu verdi. Gittiğimde Climara bant verdi östrojen hormonun yükselsin diye ve yarına kontrolüm var sanırım her şey iyi giderse transfer gününü verecek bana. Şu an folik asit ile birlikte bunları kullanıyorum. Bana başka bir şey vermedi canım. Yarın ne olur bilemem. Histereskopi yaptırmadığım için cevap veremeyeceğim maalesef
Benim teansferim iptal oldu rahmim istenilen kalınlığa gelmemişHayırlı olsun inşallah sizde pozitifi görürsünüz
Ikinci reglinizi oldugunuzda kacinci gun gittiniz ilk gun mu? Genelde 2-3. gun cagiriyorlar amaMerhabalar öncelikle hayırlı olsun umarım pozitifi görürsün canım. Ben dondurulmuş transfer olacağım ikinci reglimi olduğum zaman kontrole gittim be doktorum rahim kalınlaşsın diye Estrofeme başlattı. 7-8 gün sonraya randevu verdi. Gittiğimde Climara bant verdi östrojen hormonun yükselsin diye ve yarına kontrolüm var sanırım her şey iyi giderse transfer gününü verecek bana. Şu an folik asit ile birlikte bunları kullanıyorum. Bana başka bir şey vermedi canım. Yarın ne olur bilemem. Histereskopi yaptırmadığım için cevap veremeyeceğim maalesef
Ne kadar kalınlık oldu ki iptal oldu.Benim teansferim iptal oldu rahmim istenilen kalınlığa gelmemiş
Aaa :/ kac mm idi rahminizBenim teansferim iptal oldu rahmim istenilen kalınlığa gelmemiş
5.7 mm çıkmış. Oda yeterli değilmiş normal kalınlığı en az 7 mm olmalıymışNe kadar kalınlık oldu ki iptal oldu.hayırlısı olsun gec olsun güç olmasın
5.7 çıktıAaa :/ kac mm idi rahminiz
Hadi ya, benimde korktuğum şey rahmimde yapısıklık var . İnsallah sonrasında yeterli kalınlığa ulaşır. Sonraki süreç nasıl olacak peki diğer ay mı olacak transfer?5.7 mm çıkmış. Oda yeterli değilmiş normal kalınlığı en az 7 mm olmalıymış
Yaklaşık reglinin 15. Ve 19. Günleri arasında oluyor canımMerhaba arkadaşlar. Ocakta tüp bebeğe başladım opu işlemim vs oldu bitti şükür. Şimdi histereskopi için regl günümü bekliyorum. Sonrasında nasipse transfer olacak.
Transfer yaptıranlar yaklaşık adetin kaçıncı günü başlıyor ve bitiyor bilgi verirmisiniz? Bir de histereskopi olanlar hemen sonraki ay transfer oluyor mu?
Evet regli bekliyorum tarlusal verdi. Regl başlayınca baştan başlayacağım canımHadi ya, benimde korktuğum şey rahmimde yapısıklık var . İnsallah sonrasında yeterli kalınlığa ulaşır. Sonraki süreç nasıl olacak peki diğer ay mı olacak transfer?
Merhaba canım, evet ben histeroskopi olup birde rahime çizik attırdım diğer ayda transfer oldumMerhaba arkadaşlar. Ocakta tüp bebeğe başladım opu işlemim vs oldu bitti şükür. Şimdi histereskopi için regl günümü bekliyorum. Sonrasında nasipse transfer olacak.
Transfer yaptıranlar yaklaşık adetin kaçıncı günü başlıyor ve bitiyor bilgi verirmisiniz? Bir de histereskopi olanlar hemen sonraki ay transfer oluyor mu?
Hayırlı zamanda olsun inşallahEvet regli bekliyorum tarlusal verdi. Regl başlayınca baştan başlayacağım canım
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Nerde yaptırdınız tüp bebeğiMerhaba canım, evet ben histeroskopi olup birde rahime çizik attırdım diğer ayda transfer oldum
Amin canım inşallahHayırlı zamanda olsun inşallah
Merhaba canım, evet ben histeroskopi olup birde rahime çizik attırdım diğer ayda transfer oldumMerhaba arkadaşlar. Ocakta tüp bebeğe başladım opu işlemim vs oldu bitti şükür. Şimdi histereskopi için regl günümü bekliyorum. Sonrasında nasipse transfer olacak.
Aminnn canım sağol, RABBİM dileyen herkeze nasip etsin aminnnSağlıkla kucağınıza alın inşallah. Nerde yaptırdınız tüp bebeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?