Transfer süreci

nzlnzl6296

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2022
31
10
18
31
Merhaba arkadaşlar. Ocakta tüp bebeğe başladım opu işlemim vs oldu bitti şükür. Şimdi histereskopi için regl günümü bekliyorum. Sonrasında nasipse transfer olacak.
Transfer yaptıranlar yaklaşık adetin kaçıncı günü başlıyor ve bitiyor bilgi verirmisiniz? Bir de histereskopi olanlar hemen sonraki ay transfer oluyor mu?

Merhabalar öncelikle hayırlı olsun umarım pozitifi görürsün canım. Ben dondurulmuş transfer olacağım ikinci reglimi olduğum zaman kontrole gittim be doktorum rahim kalınlaşsın diye Estrofeme başlattı. 7-8 gün sonraya randevu verdi. Gittiğimde Climara bant verdi östrojen hormonun yükselsin diye ve yarına kontrolüm var sanırım her şey iyi giderse transfer gününü verecek bana. Şu an folik asit ile birlikte bunları kullanıyorum. Bana başka bir şey vermedi canım. Yarın ne olur bilemem. Histereskopi yaptırmadığım için cevap veremeyeceğim maalesef

Hayırlı olsun inşallah sizde pozitifi görürsünüz

Ikinci reglinizi oldugunuzda kacinci gun gittiniz ilk gun mu? Genelde 2-3. gun cagiriyorlar ama

5.7 mm çıkmış. Oda yeterli değilmiş normal kalınlığı en az 7 mm olmalıymış
Hadi ya, benimde korktuğum şey rahmimde yapısıklık var . İnsallah sonrasında yeterli kalınlığa ulaşır. Sonraki süreç nasıl olacak peki diğer ay mı olacak transfer?

Yaklaşık reglinin 15. Ve 19. Günleri arasında oluyor canım

Merhaba canım, evet ben histeroskopi olup birde rahime çizik attırdım diğer ayda transfer oldum

Merhaba canım, evet ben histeroskopi olup birde rahime çizik attırdım diğer ayda transfer oldum
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Nerde yaptırdınız tüp bebeği
Aminnn canım sağol, RABBİM dileyen herkeze nasip etsin aminnn kıbrıs lefkoşada yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…