• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer süreci

nzlnzl6296

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
16
Merhaba arkadaşlar. Ocakta tüp bebeğe başladım opu işlemim vs oldu bitti şükür. Şimdi histereskopi için regl günümü bekliyorum. Sonrasında nasipse transfer olacak.
Transfer yaptıranlar yaklaşık adetin kaçıncı günü başlıyor ve bitiyor bilgi verirmisiniz? Bir de histereskopi olanlar hemen sonraki ay transfer oluyor mu?☺️

Merhabalar öncelikle hayırlı olsun umarım pozitifi görürsün canım. Ben dondurulmuş transfer olacağım ikinci reglimi olduğum zaman kontrole gittim be doktorum rahim kalınlaşsın diye Estrofeme başlattı. 7-8 gün sonraya randevu verdi. Gittiğimde Climara bant verdi östrojen hormonun yükselsin diye ve yarına kontrolüm var sanırım her şey iyi giderse transfer gününü verecek bana. Şu an folik asit ile birlikte bunları kullanıyorum. Bana başka bir şey vermedi canım. Yarın ne olur bilemem. Histereskopi yaptırmadığım için cevap veremeyeceğim maalesef

Merhabalar öncelikle hayırlı olsun umarım pozitifi görürsün canım. Ben dondurulmuş transfer olacağım ikinci reglimi olduğum zaman kontrole gittim be doktorum rahim kalınlaşsın diye Estrofeme başlattı. 7-8 gün sonraya randevu verdi. Gittiğimde Climara bant verdi östrojen hormonun yükselsin diye ve yarına kontrolüm var sanırım her şey iyi giderse transfer gününü verecek bana. Şu an folik asit ile birlikte bunları kullanıyorum. Bana başka bir şey vermedi canım. Yarın ne olur bilemem. Histereskopi yaptırmadığım için cevap veremeyeceğim maalesef
Hayırlı olsun inşallah sizde pozitifi görürsünüz 😍😍

Ikinci reglinizi oldugunuzda kacinci gun gittiniz ilk gun mu? Genelde 2-3. gun cagiriyorlar ama

Back