Transfer sonrası

Ben de öyleee hala içerde mi acaba diye düşünüyorum 🤣 kocam sürekli güldürüyor benim kahkahalar da anormal jsdjdj inşallah duruyordur 🥲🌼🤲🏻
Ya hayır gülün mutlu olun içiniz rahat etsin diye biraz yavaş gülersiniz :) olacağı varsa olacak , zaten araştırdığım kadar ile ilk 48 saatte tutunuyormuş :) eğer sağlıklı bir hücre ise tutunur bırakmaz ♥️ böyle desem de ben de hapşırdıktan sonra bi endişe duyuyorum djdjjf sonra sıkı tutunduysa bi şey olmaz diyip rahatlamaya falan çalışıyorum fjfkf

Bizim yirmibesekim yirmibesekim ile 2 gün oldu yarın 3. Güne giricez , sizin ne kadar oldu :)

Ya hayır gülün mutlu olun içiniz rahat etsin diye biraz yavaş gülersiniz :) olacağı varsa olacak , zaten araştırdığım kadar ile ilk 48 saatte tutunuyormuş :) eğer sağlıklı bir hücre ise tutunur bırakmaz ♥️ böyle desem de ben de hapşırdıktan sonra bi endişe duyuyorum djdjjf sonra sıkı tutunduysa bi şey olmaz diyip rahatlamaya falan çalışıyorum fjfkf

Bizim yirmibesekim yirmibesekim ile 2 gün oldu yarın 3. Güne giricez , sizin ne kadar oldu :)
Benim de 5.günüm 🙏🏻 ya ben odadayken daha kahkaha attım bddhdhjdjdfj hiç normal gülmüyorum jddjdj

Hadi ya yarın hemen hemen son he ozaman elimizden geleni yapalım Allah’ın izniyle olur inşallah 🤲🏼🤲🏼

Ama aşırı heyecanlıyım bazen kaşığıma ağrı giriyor karnım ağrıyor hasta mı olcam acaba diyorum ama olmazsa da bir daha ki adetle tekrar başlayacağım ama bunu düşünmek de istemiyorum kafam baya karışık 🥹

Amin 🙏 peki testi ne zaman yapacaksın 10. Gün mü 12. Gün mü :)
15 gün sonra istedi testi, ben dayanabilir miyim kız 8.gün yapıcam o cesareti bulabilirsem, 8 de yapmazsam ovitrelle vurucam mecbur kanı da idrarı da etkiliyor diğer günlerde mlsf jxjzjs

( Ovitrelle tutunmayı destekliyormuş zaten 8.gğne kadar tutunan tutunmuş olur diye düşünüyorum da dr ların bir bildiği vardır napak )

15 gün sonra istedi testi, ben dayanabilir miyim kız 8.gün yapıcam o cesareti bulabilirsem, 8 de yapmazsam ovitrelle vurucam mecbur kanı da idrarı da etkiliyor diğer günlerde mlsf jxjzjs

( Ovitrelle tutunmayı destekliyormuş zaten 8.gğne kadar tutunan tutunmuş olur diye düşünüyorum da dr ların bir bildiği vardır napak )
Yap bakalım benim arkadaşım 5.gün embriyosu 5.günde öğrenmiş

Yani transferden sonraki dönemde ovitrelle mi vurulacaksınız , ilk defa duydum böyle bi şey

Yani internette 48. Saate kadar tutunuyor , daha sonrasında Rahime kan gittikçe bu tutunmaya destek oluyor diye okudum 8 gün sonra ovitrelle nin anlamı ne acaba 🤔

Yani internette 48. Saate kadar tutunuyor , daha sonrasında Rahime kan gittikçe bu tutunmaya destek oluyor diye okudum 8 gün sonra ovitrelle nin anlamı ne acaba 🤔
İnanın bilmiyorum sorunca böyle diyorlar birkaç doktor daha yapıyormuş böyle. Bu üçüncü denemem, üçünde de yaptık. Mesela ilkşnde kanda 50 küsür çıktı iğneden olabilir iki gün sonra tekrar ver dediler yarıya düştü. İkinci denemede ilk kan 75 çıktı iğneden olabilir ikinciyi ver dediler yarıya düştü shshsh yani gülsem mi ağlasam mı

X