- 30 Nisan 2023
- 1.704
- 1.813
- 31
- Konu Sahibi Sofiasofia
Kızlar ya transferden sonra test gününe kadar beklemek ne kadar zormuş , bebişim bana tutundu mu tutunmadı mı kafamda tonla soru siz ne alemdesiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Al benden de o kadar valla buralara girmemeye çalışıyorum çok düşünüyorum yoksaaa ama geçmiyor zamanKızlar ya transferden sonra test gününe kadar beklemek ne kadar zormuş , bebişim bana tutundu mu tutunmadı mı kafamda tonla soru siz ne alemdesiniz
Bende bazen gülmesem mi diyorum çocuğa birşey olmasın diyeBen de öyleee hala içerde mi acaba diye düşünüyorum kocam sürekli güldürüyor benim kahkahalar da anormal jsdjdj inşallah duruyordur
Ya hayır gülün mutlu olun içiniz rahat etsin diye biraz yavaş gülersiniz :) olacağı varsa olacak , zaten araştırdığım kadar ile ilk 48 saatte tutunuyormuş :) eğer sağlıklı bir hücre ise tutunur bırakmaz böyle desem de ben de hapşırdıktan sonra bi endişe duyuyorum djdjjf sonra sıkı tutunduysa bi şey olmaz diyip rahatlamaya falan çalışıyorum fjfkfBen de öyleee hala içerde mi acaba diye düşünüyorum kocam sürekli güldürüyor benim kahkahalar da anormal jsdjdj inşallah duruyordur
Benim de 5.günüm ya ben odadayken daha kahkaha attım bddhdhjdjdfj hiç normal gülmüyorum jddjdjYa hayır gülün mutlu olun içiniz rahat etsin diye biraz yavaş gülersiniz :) olacağı varsa olacak , zaten araştırdığım kadar ile ilk 48 saatte tutunuyormuş :) eğer sağlıklı bir hücre ise tutunur bırakmaz böyle desem de ben de hapşırdıktan sonra bi endişe duyuyorum djdjjf sonra sıkı tutunduysa bi şey olmaz diyip rahatlamaya falan çalışıyorum fjfkf
Bizim yirmibesekim ile 2 gün oldu yarın 3. Güne giricez , sizin ne kadar oldu :)
O zaman kısmet olup tutunca buraya kızlar ben kahkaha attım baya tuttu diye bilgi verirsin transfer sonrası gülenler rahatlarBenim de 5.günüm ya ben odadayken daha kahkaha attım bddhdhjdjdfj hiç normal gülmüyorum jddjdj
İnşallaaahhh hepimizinki tutarO zaman kısmet olup tutunca buraya kızlar ben kahkaha attım baya tuttu diye bilgi verirsin transfer sonrası gülenler rahatlar
Amin peki testi ne zaman yapacaksın 10. Gün mü 12. Gün mü :)İnşallaaahhh hepimizinki tutar
Hadi ya yarın hemen hemen son he ozaman elimizden geleni yapalım Allah’ın izniyle olur inşallahYa hayır gülün mutlu olun içiniz rahat etsin diye biraz yavaş gülersiniz :) olacağı varsa olacak , zaten araştırdığım kadar ile ilk 48 saatte tutunuyormuş :) eğer sağlıklı bir hücre ise tutunur bırakmaz böyle desem de ben de hapşırdıktan sonra bi endişe duyuyorum djdjjf sonra sıkı tutunduysa bi şey olmaz diyip rahatlamaya falan çalışıyorum fjfkf
Bizim yirmibesekim ile 2 gün oldu yarın 3. Güne giricez , sizin ne kadar oldu :)
15 gün sonra istedi testi, ben dayanabilir miyim kız 8.gün yapıcam o cesareti bulabilirsem, 8 de yapmazsam ovitrelle vurucam mecbur kanı da idrarı da etkiliyor diğer günlerde mlsf jxjzjsAmin peki testi ne zaman yapacaksın 10. Gün mü 12. Gün mü :)
Yap bakalım benim arkadaşım 5.gün embriyosu 5.günde öğrenmiş15 gün sonra istedi testi, ben dayanabilir miyim kız 8.gün yapıcam o cesareti bulabilirsem, 8 de yapmazsam ovitrelle vurucam mecbur kanı da idrarı da etkiliyor diğer günlerde mlsf jxjzjs
( Ovitrelle tutunmayı destekliyormuş zaten 8.gğne kadar tutunan tutunmuş olur diye düşünüyorum da dr ların bir bildiği vardır napak )
Yani transferden sonraki dönemde ovitrelle mi vurulacaksınız , ilk defa duydum böyle bi şey15 gün sonra istedi testi, ben dayanabilir miyim kız 8.gün yapıcam o cesareti bulabilirsem, 8 de yapmazsam ovitrelle vurucam mecbur kanı da idrarı da etkiliyor diğer günlerde mlsf jxjzjs
( Ovitrelle tutunmayı destekliyormuş zaten 8.gğne kadar tutunan tutunmuş olur diye düşünüyorum da dr ların bir bildiği vardır napak )
İdrarda mı kuzumYap bakalım benim arkadaşım 5.gün embriyosu 5.günde öğrenmiş
Evet canımİdrarda mı kuzum
Yani internette 48. Saate kadar tutunuyor , daha sonrasında Rahime kan gittikçe bu tutunmaya destek oluyor diye okudum 8 gün sonra ovitrelle nin anlamı ne acaba15 gün sonra istedi testi, ben dayanabilir miyim kız 8.gün yapıcam o cesareti bulabilirsem, 8 de yapmazsam ovitrelle vurucam mecbur kanı da idrarı da etkiliyor diğer günlerde mlsf jxjzjs
İnanın bilmiyorum sorunca böyle diyorlar birkaç doktor daha yapıyormuş böyle. Bu üçüncü denemem, üçünde de yaptık. Mesela ilkşnde kanda 50 küsür çıktı iğneden olabilir iki gün sonra tekrar ver dediler yarıya düştü. İkinci denemede ilk kan 75 çıktı iğneden olabilir ikinciyi ver dediler yarıya düştü shshsh yani gülsem mi ağlasam mıYani internette 48. Saate kadar tutunuyor , daha sonrasında Rahime kan gittikçe bu tutunmaya destek oluyor diye okudum 8 gün sonra ovitrelle nin anlamı ne acaba
Belirti aramak için erken ama varmı birşeylerYani internette 48. Saate kadar tutunuyor , daha sonrasında Rahime kan gittikçe bu tutunmaya destek oluyor diye okudum 8 gün sonra ovitrelle nin anlamı ne acaba