- 28 Ocak 2024
- 15
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi karakedi34
-
Tuttuğu zaman 5.gün yapınca çıkıyor . Ben de daha önce hep öyle oldu . Bu sefer 3. Gün yaptım silikti . Bugün 5.gün çizgi koyulaşacağına azalmış . Sanırım 5.günde beta 30 larda olması gerekiyor . Benim kimyasal oldu yine diye düşünüyorum. Ve gerçekten bıktım artık . Kan tahlili verip iğneyi bırakıcam bugün
salı günü bir hafta olucak ilk idrarka ozaman tekrar denicem korkuyorumSabah ilk idrarla dene bakalım bide
Yap bakalım sabah, haber etinşallah tutmuştur erken yaptığım için çıkmamıştır çok korkuyorum salı günü ilk idrarla denicem salı bir hafta olucak
Merhaba sonucunuz ne oldu acabakızlar salı günü transfer oldım bugün pelvik kemiğim ağrıdı başka belirtim yok test yaptım negatif çıktıçokmu erken yaptım 5. gün embriyosu çok kaliteli dedi embriyolog
burdaki kızlar yapmış 5. gün pozitif çıkmış bende yapim dedim ama negatifti sizce ne yapmalıyım çokmu erken baltım acaba
elhamdülillah pozitif sonucum rabbim isteyen herkese nasip etsinMerhaba sonucunuz ne oldu acaba
Ayyyy çok sevindim tebriklerrr aminnnnelhamdülillah pozitif sonucum rabbim isteyen herkese nasip etsin
6. gün kan verdim pozitif çıktı sonra eve geldim ertesi gün sabah idrar testi yaptım idrarımdada potif çıktı rabbim herkese bu muazzam duyguyu tatdırsınAyyyy çok sevindim tebriklerrr aminnnntransfer günü dahil kaçıncı gün gördünüz:)
Merhaba öncelikle çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız6. gün kan verdim pozitif çıktı sonra eve geldim ertesi gün sabah idrar testi yaptım idrarımdada potif çıktı rabbim herkese bu muazzam duyguyu tatdırsın
69 çıkmıştıMerhaba öncelikle çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızBenim de bugün 5. Günüm bir negatif bir çoook silik görünüyor.Çok sabırsızım.6. Gün kan değeriniz kaç gelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?