• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transfer sonrası

karakedi34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2024
15
3
1
26
kızlar salı günü transfer oldım bugün pelvik kemiğim ağrıdı başka belirtim yok test yaptım negatif çıktı 😔 çokmu erken yaptım 5. gün embriyosu çok kaliteli dedi embriyolog
burdaki kızlar yapmış 5. gün pozitif çıkmış bende yapim dedim ama negatifti sizce ne yapmalıyım çokmu erken baltım acaba

Tuttuğu zaman 5.gün yapınca çıkıyor . Ben de daha önce hep öyle oldu . Bu sefer 3. Gün yaptım silikti . Bugün 5.gün çizgi koyulaşacağına azalmış . Sanırım 5.günde beta 30 larda olması gerekiyor . Benim kimyasal oldu yine diye düşünüyorum. Ve gerçekten bıktım artık . Kan tahlili verip iğneyi bırakıcam bugün

Tuttuğu zaman 5.gün yapınca çıkıyor . Ben de daha önce hep öyle oldu . Bu sefer 3. Gün yaptım silikti . Bugün 5.gün çizgi koyulaşacağına azalmış . Sanırım 5.günde beta 30 larda olması gerekiyor . Benim kimyasal oldu yine diye düşünüyorum. Ve gerçekten bıktım artık . Kan tahlili verip iğneyi bırakıcam bugün

evet çok zor aşamalar ama pes etme rabbimin nasibi vardır vallahi bilmiyorum çok su tüketiyorum gece denedim dün ama negatifti inşallah erken baktığım içindir tutmadı diye çok korkuyorum salı günü bir hafta olcak salı günü sabah ilk idrarla denicem

kızlar salı günü transfer oldım bugün pelvik kemiğim ağrıdı başka belirtim yok test yaptım negatif çıktı 😔 çokmu erken yaptım 5. gün embriyosu çok kaliteli dedi embriyolog
burdaki kızlar yapmış 5. gün pozitif çıkmış bende yapim dedim ama negatifti sizce ne yapmalıyım çokmu erken baltım acaba
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba

6. gün kan verdim pozitif çıktı sonra eve geldim ertesi gün sabah idrar testi yaptım idrarımdada potif çıktı rabbim herkese bu muazzam duyguyu tatdırsın😍😍
Merhaba öncelikle çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🥰Benim de bugün 5. Günüm bir negatif bir çoook silik görünüyor.Çok sabırsızım.6. Gün kan değeriniz kaç gelmişti

Back