- 8 Temmuz 2022
- 16
- 34
- 34
- Konu Sahibi ruzgarcansu55teyze
merhaba arkadaşlar bende deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istedim belki bende birilerine yardımcı olurum bende 5 yıllık evliyim son3 yılını hiç korunmadım. ama ne yazıkki snuc negatif basarısızdı.Doktora göründük hic bir sıkıntı yok dendi..stres yapmayın falan felan en son tüp bebek yapmaya karar kıldık eşimle .tedaviye basladık evet gercekten cok duygusal ve zor bir sürec ..anacak doktorumuz o kadar ılımlı o kadar iyiydi ki bizi gercekten rahatladiyordu yumurta olusumu yumurta toplama vs. işlemleri gectiktenden tam 4 ay sonra transferim gerceklesti. 2 adet dondurulmus embriyo yerleştirildi. Neden bilmiyorum ama bnm bekleme sureçim cok rahattı . kafama takmadım stres özellikle asala hayatımı ele gecirmesine izin vermedim hergün internet uzerinden meryem ve yusuf surelerini dinledim.kendimi dinlendirdim ve gercekten cok rahattım.. 11 . günün sabahı 2 adet test alıp sabagın ilk idarında baktım evet sonuc pozitifti ilk beta degerim80 di 2. beta degerim200 olmustu . tabi o heyecanla herkeze hamile kaldığımı dile getirdim cunku kendimi tutamıyordum . sakın siz yapmayın arkadaşlar gercekten cok geze geliniyor bir hafta sonra kese görülmeye gittim ancak 2 gün önce iğnelrimi alamamistım. özellikle ilaclarınız saati saatine ve doktorunuz bırakın diyene kadar bırakmayın.. kese görmeye gittk ve keseyi gördük hersey cok iyiydi anacak eve geldikten 2 saat sonra lekelenme ile baslayan kesik kesik kanamalar başladı .. doktorumu aradım .. suan için kan sulandırıcı yı kesmemi istedi normal olur dedi fazla olursa gelmemi istedi . yatıp dinlendim ancak ayaga kalkmam ile kanamam bir nüks etti allahtan eşim yanımdaydı o beni sakinlestirdi. ama bn hayımda byle bi kanama görmedim.. kendime ağlamakdan durduramıyodum korkuyordum.. ve korktuğum başıma geldi bütün uğraşlara karşı kesem bozulmuştu... kürtaj olayından cok korkuyordum.. doktorum birkac gün bekle kendiliğiden düşme ihtimali cok yüksek dedi . o gece o kadar cok dua ettim ki yuce rabbim sesimi duydu . gercekte kürtaja gerek olmadan kendiliğinden düştü 3 haftalıktı ama hemen kendimi o kadar bağlamışımkı bnm için gercekten cok zor bir sürecte uzun bir sure kendime gelemedim doktorum 4 ay beklememi istedi ancak bn o kadar yıprattım ki kendimi tam 1 yıl sonra tekrar deneme gücü buldum hersey yolunda gitti transferim gerceklestii bugün 8. günüm bu sefer biraz agrılı hassasiyetli kramblı geciyor ama kendimi asla odaklamiyorum .. şu bi gercekki gercekten ne ne kendimi darlıyorum ne bunaltıyorum ne de surekli dusunuyorum.. cok rahatım cünkü allahım neylerse güzel eyler vardr bi bildiği bi sebebi o yuzden herseyi akışına bıraktım allahım herseyin hayırlısını versinn arkadaşlar buda benm hikayem belki olumlu belki olumsuz sonuclanabilir ..sakın vazgecmeyin pes etmeyin ama en önemliside kendinizi yıpratmayın