- 13 Haziran 2017
- 138
- 106
- 33
- Konu Sahibi kun fe yekunn
-
Bncede insan meraktan ölüyor. Ne olcak diye. Bende 8 Ağustos test yaptıracağım.Transfer gününü saymazsak ki sayılmıyor bugün 6. Günüm
Çatlıyorum resmen haftaya çarşamba test günü
Kaçıncı gün embiryosu canım seninki ?Benimki 5. Gün embiryosu test tarihi 6 agustosBncede insan meraktan ölüyor. Ne olcak diye. Bende 8 Ağustos test yaptıracağım.
Benimde 5. Gun embriyosu canm.Kaçıncı gün embiryosu canım seninki ?Benimki 5. Gün embiryosu test tarihi 6 agustos
Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah canımmBenimde 5. Gun embriyosu canm.
Amiin canm. Doktorun ne dedi sana. Yemen gerekenler falan?Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah canımm
Protein ağırlıklı Beslen sürekli yatma hasta değilsin sen dedi.Normal hayatına dön fakat ağır iş yapma çok fazla yorulma dedi .Sana neler dedi?Amiin canm. Doktorun ne dedi sana. Yemen gerekenler falan?
Rabbim kucağına almayı da nasip etsin canım.Ilk deneme de mi tuttu ?Taze transfer mi canım?kızlar ince bir dilim anansa yiyin hergun tutunmayı arttırır diyolar ben yemıştim cok sukur pozitif oldu
evet cnm ilk seferde taze trasfer yapıldı son 40-45 gunum artık hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimizRabbim kucağına almayı da nasip etsin canım.Ilk deneme de mi tuttu ?Taze transfer mi canım?
Çok az kalmış canım Rabbim bir sancı da kurtarsın bizler için de dua et olur mu?evet cnm ilk seferde taze trasfer yapıldı son 40-45 gunum artık hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz
Bana da ona benzer seyler dedi. Ayakata 10 dk dolaşınca başım dönüyor ve bugun ikincci gunum sag kasigim agriyi icerden bisiy batiyor gibi ve beliminde sag tarafi agriyoProtein ağırlıklı Beslen sürekli yatma hasta değilsin sen dedi.Normal hayatına dön fakat ağır iş yapma çok fazla yorulma dedi .Sana neler dedi?
Bnde kabak cekirdegi aldim dun faydasi olurmukikızlar ince bir dilim anansa yiyin hergun tutunmayı arttırır diyolar ben yemıştim cok sukur pozitif oldu
Canım benim de sağ kasıkta batma gibi sancı var belim hafif ağrıyor bir şey olöaz inşallah Merak etme normal şeyler bunlar .Ben ananas yiyorum .Avakado yiyorum .Ceviz badem kabak çekirdeği .Bi de havuç suyu içiyorum bunların iyi geldiğini duymuştumBana da ona benzer seyler dedi. Ayakata 10 dk dolaşınca başım dönüyor ve bugun ikincci gunum sag kasigim agriyi icerden bisiy batiyor gibi ve beliminde sag tarafi agriyobisiy olmamistir dimi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?