Ya öylemii çok sevindimm ne zaman yaptınız transfer işleminiMerhaba canım bende 3 saatlik yol yaptım çok şükür bisey olmadi doktorum sorun olmaz dedi ister on koltuğu biraz yartir ister arkaya yat nasıl rahat edersen
30 ocakta yaptırdım çok şükür bugün keseyi gördükYa öylemii çok sevindimm ne zaman yaptınız transfer işlemini
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin inşallah30 ocakta yaptırdım çok şükür bugün keseyi gördük
Amin çok teşekkür ederim Allahim en yakın zamanda sana isteyen herkese nasip eder inşallah ❤Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin inşallah
Anladım canım iyi yapmışsınızBenim de 3 saatti yolum. Riske girmeyelim dedik o gün yola cıkmadık dinlendik.
Amin inşallah Allah razı olsunAmin çok teşekkür ederim Allahim en yakın zamanda sana isteyen herkese nasip eder inşallah ❤
Anladım canım. Doktorum yolculuk yapabilirsin dedi aslında ama yine de bi sormak istedim tecrübesi olan arkadaşlara teşekkür ederimBenim 6 saatti yolum doktorum 2 gün mutlaka dinlen öyle yola çık demişti bizde kayinvalidede kaldık 3 saat 5 saat riske atmayın derim ya apart ya da otelde 2 gün konaklayin dinlenin derim
Anladım canım çok teşekkür ederim sevindim bir sorun olmadığınaBen transferden birkaç gün sonra doktoruma danışarak İstanbul Dan Amasya’ya gitmiştim çok şükür sıkıntı olmadı
Merhaba evet bana da öyle söyledi doktorum bi sorun olmaz dedi ama işte yine de bi danışayım dedimMerhaba. Benim doktorum transferden sonra 3 saatten fazla araba yolculuğu önermedi o gün için. 24 saat sonra sıkıntı yok dedi
Ama sanırım sizin yol trafik falan olursa uzaya bilirim anladığım kadarıyla. Bence riske atmayın ve o gün aynı yerde kalınMerhaba evet bana da öyle söyledi doktorum bi sorun olmaz dedi ama işte yine de bi danışayım dedim
Aslında trafik olmuyor dümdüz yol ama hâla kararsızız bakalım teşekkürlerAma sanırım sizin yol trafik falan olursa uzaya bilirim anladığım kadarıyla. Bence riske atmayın ve o gün aynı yerde kalın
Yaa maşallah Allah bağışlasın çok sevindimm8 saat yolculuk yaptim, suan kucagimda uyuyor 55 gunluk minigim