• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Ayyy çok heyecanlı 😍 Allahım inşallah inşallah sonuç pozitiftir 🙏🏻
Canım kan verdim sonuç yarın çıkar dediler,ama ben dayanamayıp erken gebelik testi aldim gelirken. Ama yarın sbh ilk idrarla yap, nette ilk idrarla yapın yazıyor diyo eşim, yaptırmıyo🤦😅 kesin sonuç verir mi bu test aceba

IMG_20191022_111923.webp

Canım kan verdim sonuç yarın çıkar dediler,ama ben dayanamayıp erken gebelik testi aldim gelirken. Ama yarın sbh ilk idrarla yap, nette ilk idrarla yapın yazıyor diyo eşim, yaptırmıyo🤦😅 kesin sonuç verir mi bu test aceba

Eki Görüntüle 2547150

Nasıl yarın, neden yarın 🤦🏻‍♀️ Ben hiç kullanmadım canım o gebelik testlerinden ama varsa zaten çıkar sabah da olsa öğle de olsa 😊

Eki Görüntüle 2547150
Valla ben de heyacanlarından yerine😍 Belirtilerin nasıl canım?

Nasıl yarın, neden yarın 🤦🏻‍♀️ Ben hiç kullanmadım canım o gebelik testlerinden ama varsa zaten çıkar sabah da olsa öğle de olsa 😊
Bilmiyorum ki canım,yarın sbh alabilirsiniz sonucu dediler,daha erken öğrenemez miyiz hastaneyi arayıp bilgilendiricez dedi eşim ama en erken yarın diyip gönderdiler, hayırlısi inşallah 🙏
Valla ben de heyacanlarından yerine😍 Belirtilerin nasıl canım?
Zerre belirti yok canım ne bel ne kasık ağrısı,ne lekelenme ne başka bişey, çok normalim,sanki hiç transfer olmamış gibi 😕anlamadım. Ama hayırlısı Rabbimden inşallah 🙏

Eki Görüntüle 2547150

Paketi görünce bi heycanlandım ula 😍😍

Yedek varmı açıp yapsan?

Ben 3 nüde bu testlerle öğrendim kan vermeden direk dr gittim

Bilmiyorum ki canım,yarın sbh alabilirsiniz sonucu dediler,daha erken öğrenemez miyiz hastaneyi arayıp bilgilendiricez dedi eşim ama en erken yarın diyip gönderdiler, hayırlısi inşallah 🙏

Aslında barkod veriyorlar internetten sonuçları takip etmek için ya da e-nabıza da düşebilir 🤷🏻‍♀️

Paketi görünce bi heycanlandım ula 😍😍

Yedek varmı açıp yapsan?

Ben 3 nüde bu testlerle öğrendim kan vermeden direk dr gittim
Yaa bonus Ümit oldun bana şimdi amaa😍😍 inşallah bende bununla öğrenirim kandan önce o zmn,birazdan yapıp sonucu yazarım 🙏
Aslında barkod veriyorlar internetten sonuçları takip etmek için ya da e-nabıza da düşebilir 🤷🏻‍♀️
Barkod aldım canım aslında akşam bakarım inşallah netten

Kızlar erken gebelik testinin sonucu negatif :KK43:

Eklentiler

• IMG_20191022_122425.webp
    IMG_20191022_122425.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 68
Kuzucum erken olabilir mi peki siz daha iyi bilirsiniz bugün normal döngüde kaçıncı günün?
İnşallah erkendir de o yüzden çıkmamıştır canım, idrardan önce kana geçer bu hormon derler ama ümidimi kesmek istemiyorum o yüzden.normal döngü de bugün 22.gun canim, transferin de 8.gunu oluyor.suan adetime bir hafta var inşallah akşam sistemde yüksek kan sonucunu görürüm yaa :(

İnşallah erkendir de o yüzden çıkmamıştır canım, idrardan önce kana geçer bu hormon derler ama ümidimi kesmek istemiyorum o yüzden.normal döngü de bugün 22.gun canim, transferin de 8.gunu oluyor.suan adetime bir hafta var inşallah akşam sistemde yüksek kan sonucunu görürüm yaa :KK43:

Tabi önce kanda idrarda daha sonra bakıyoruz ya normal şekilde olunca bile.

Hiç içini karartma sen allahtan ne gelirse ona teslimsin zaten. Daha ortada net bi son yok.

Kendine oyalanıcak bişeyler bul mutfağa gir tiramisu yap 😍

İnşallah erkendir de o yüzden çıkmamıştır canım, idrardan önce kana geçer bu hormon derler ama ümidimi kesmek istemiyorum o yüzden.normal döngü de bugün 22.gun canim, transferin de 8.gunu oluyor.suan adetime bir hafta var inşallah akşam sistemde yüksek kan sonucunu görürüm yaa :KK43:
İnşallah canım🙏🏻

Meraba bende yarın kan vericem pek yazmıyorum ama sürekli okuyorum yazıları.hakkımızda hayırlısı inşallah hepimizin bebişleri de olur.2.trasnferim benimde.
İnşallah cnm güzel haberler verirsin bize yaz olurmu ama idrardan bakabilirsin...

Back
X