Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Bir şey sormak istiyorum transferden sonra kabızlık yaşamak şart mıdır? Ben hiç kabızlık sorunu yaşamadım acaba kötü mü algılamalıyım bu durumu?

Bir şey sormak istiyorum transferden sonra kabızlık yaşamak şart mıdır? Ben hiç kabızlık sorunu yaşamadım acaba kötü mü algılamalıyım bu durumu?
yasamamak lazim zaten alinan ilaclar kabiz yapar ama yediklerine dikkat ederek olmamak lazim senin durumun gayet iyi dikkat etmissin ne guzel... bende yasamadim hic surekli kayisi yedimm...

yasamamak lazim zaten alinan ilaclar kabiz yapar ama yediklerine dikkat ederek olmamak lazim senin durumun gayet iyi dikkat etmissin ne guzel... bende yasamadim hic surekli kayisi yedimm...
Bende sürekli kayısı yiyorum su içiyorum o zaman sevindim

Hayir dondurulmus embriyo transferi olucam estrofem kullaniyorm suanda 16 sında kontrol var ozaman belli olucak heralde ne zaman olacagi
hadi hayirlisi insallahhh transferden once basla yedigine ictigine 16 sindan sonra hersey daha onemli oluyor

hadi hayirlisi insallahhh transferden once basla yedigine ictigine 16 sindan sonra hersey daha onemli oluyor
Basladm bile canm smdiden saglikli beslenmeye calisiyorm transfer oldugunda dahada dikkat edicem insallah.
Peki senin ozellikle şunu ye bunu ye diyecegin bisey varmi?

Ay daha cok yeni insallah seninde guzel haberini alicaz burdan nasl hissediyosun peki suan
Valla hiç hissim yok dua ediyorum benimle kalması için kullandığımız iğneler zaten yan etki yapıyor ayırt edemiyorum o yüzden Allah utandırmasın bizleri doktorum çok ümitli konuştu bende ümidimi kaybetmemeye çabalıyorum keşke daha erken öğrenmenin bir yolu olsaydı

Olumlu düşun guzel olsun ben inaniyorum olucak sev bebisini seninle kalmasini soyle hangi merkezdeydin sen?

Olumlu düşun guzel olsun ben inaniyorum olucak sev bebisini seninle kalmasini soyle hangi merkezdeydin sen?
Bahçeci cem çelik kuzum doktorumuz bile aynı seninle

Aaa evet hatirladm simdi tontis doktorum cok iyi ya embriyo icin ne dedi sana transfer olduktan sonrami bilgi verdi nasl oldu anlatirmisin bana?
Kuzum zaten transfer için aldıklarında odadan ameliyathane girişinde biraz beklettiler oraya embriyolog geldi yumurtalarımdan 1 tane 4bc transfer edileceğini aynı kalite de 2 sinin dondurulacağını diğer 2 sinin de 6'ıncı güne gidileceğini söyledi. Doktorum geldi bu sırada beklerken nasılız iyiyiz değil mi bilmem iyi miyiz hocam dedim iyiyiz herşey harika çocuğunu alıp gidiceksin buradan dedi :) sonra transfer oldum odaya gelicem dedi odaya geldi elimi tuttu bi 5 dk hiç bırakmadı herşey çok iyi dedi motive etti baya 12 gün sonra test de görüşüp mutlu olacağız dedi gitti. 30 dk dinlendim çıktım eve geldim zaten :)

Yaaa cok guzel yüzumdeki tebessumu anlatamam sana cok mutlu oldum gercekten embriyonun durumu iyi demekki doktorumuz guzel konuşmus.
Hadi bakalim geri sayima başlıyoruz

Yaaa cok guzel yüzumdeki tebessumu anlatamam sana cok mutlu oldum gercekten embriyonun durumu iyi demekki doktorumuz guzel konuşmus.
Hadi bakalim geri sayima başlıyoruz
İnşallah ben her iki ihtimale de hazırladım kendimi olursa çok sevinicem ama olmazsa da çok üzülmücem kendime söz verdim. Allah izin verirse her şey olur çünkü biliyorum

benimde doktorum bahceci umuttan sabri bey bende doktorumu cokkk seviyorumm benimde transferim 3 bc ile oldu ben ilk gun hic kalkmadim 2. gun dusumu aldim ve rahatca evin icinde dolandim ilk 4 gun evden cikmadim sonrasinda ciktim... ben yiycek olarak gercekten cok boll meyve tukettim hergun her aksam uyumadan once yogurt yedim cokk bol su tukettim genel olarak saglikli beslendim :)) bide hep susam im aklimda oldugu icin her yedigime besmele cekip susam ima sifa olsun dedim :)))

İnşallah ben her iki ihtimale de hazırladım kendimi olursa çok sevinicem ama olmazsa da çok üzülmücem kendime söz verdim. Allah izin verirse her şey olur çünkü biliyorum
ilk mi bu transfer? insallahh tutunuyordur su an sana ilk 4 gun cokkk onemlii en bol dua yi bugunlerde yap

Bende ayni senin gibi dusunuyorm canm donmuslarla bidaha denerim uzulmicem diyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…