Hastaneye yollamıstım test sonucunu, hemsireler aradı bilgi vermek için, gayet iyiymiş artış , 1 agustosa kalp atısını duymak icin randevu verdilerdoktorunla gorusebildin mi?
ayyy masallahh super cok sevindimmHastaneye yollamıstım test sonucunu, hemsireler aradı bilgi vermek için, gayet iyiymiş artış , 1 agustosa kalp atısını duymak icin randevu verdiler
yasamamak lazim zaten alinan ilaclar kabiz yapar ama yediklerine dikkat ederek olmamak lazim senin durumun gayet iyi dikkat etmissin ne guzel... bende yasamadim hic surekli kayisi yedimm...Bir şey sormak istiyorum transferden sonra kabızlık yaşamak şart mıdır? Ben hiç kabızlık sorunu yaşamadım acaba kötü mü algılamalıyım bu durumu?
Bende sürekli kayısı yiyorum su içiyorumyasamamak lazim zaten alinan ilaclar kabiz yapar ama yediklerine dikkat ederek olmamak lazim senin durumun gayet iyi dikkat etmissin ne guzel... bende yasamadim hic surekli kayisi yedimm...
hadi hayirlisi insallahhh transferden once basla yedigine ictigine 16 sindan sonra hersey daha onemli oluyorHayir dondurulmus embriyo transferi olucam estrofem kullaniyorm suanda 16 sında kontrol var ozaman belli olucak heralde ne zaman olacagi
kacinci gun oldu bugun seninBende sürekli kayısı yiyorum su içiyorumo zaman sevindim
Evet 5'inci gün dün transfer edildi daha yenikacinci gun oldu bugun senin5. gun yuklenmisti dimi sana
Basladm bile canm smdiden saglikli beslenmeye calisiyorm transfer oldugunda dahada dikkat edicem insallah.hadi hayirlisi insallahhh transferden once basla yedigine ictigine 16 sindan sonra hersey daha onemli oluyor
Ay daha cok yeni insallah seninde guzel haberini alicaz burdanEvet 5'inci gün dün transfer edildi daha yeni
Valla hiç hissim yok dua ediyorum benimle kalması içinAy daha cok yeni insallah seninde guzel haberini alicaz burdannasl hissediyosun peki suan
Olumlu düşun guzel olsun ben inaniyorum olucakValla hiç hissim yok dua ediyorum benimle kalması içinkullandığımız iğneler zaten yan etki yapıyor ayırt edemiyorum o yüzden Allah utandırmasın bizleri doktorum çok ümitli konuştu bende ümidimi kaybetmemeye çabalıyorum keşke daha erken öğrenmenin bir yolu olsaydı
Bahçeci cem çelik kuzum doktorumuz bile aynı seninleOlumlu düşun guzel olsun ben inaniyorum olucaksev bebisini seninle kalmasini soyle hangi merkezdeydin sen?
Aaa evet hatirladm simdiBahçeci cem çelik kuzum doktorumuz bile aynı seninle
Kuzum zaten transfer için aldıklarında odadan ameliyathane girişinde biraz beklettiler oraya embriyolog geldi yumurtalarımdan 1 tane 4bc transfer edileceğini aynı kalite de 2 sinin dondurulacağını diğer 2 sinin de 6'ıncı güne gidileceğini söyledi. Doktorum geldi bu sırada beklerken nasılız iyiyiz değil mi bilmem iyi miyiz hocam dedim iyiyiz herşey harika çocuğunu alıp gidiceksin buradan dedi :) sonra transfer oldum odaya gelicem dedi odaya geldi elimi tuttu bi 5 dk hiç bırakmadı herşey çok iyi dedi motive etti baya 12 gün sonra test de görüşüp mutlu olacağız dedi gitti. 30 dk dinlendim çıktım eve geldim zaten :)Aaa evet hatirladm simditontis doktorum cok iyi ya embriyo icin ne dedi sana transfer olduktan sonrami bilgi verdi nasl oldu anlatirmisin bana?
Yaaa cok guzel yüzumdeki tebessumu anlatamam sanaKuzum zaten transfer için aldıklarında odadan ameliyathane girişinde biraz beklettiler oraya embriyolog geldi yumurtalarımdan 1 tane 4bc transfer edileceğini aynı kalite de 2 sinin dondurulacağını diğer 2 sinin de 6'ıncı güne gidileceğini söyledi. Doktorum geldi bu sırada beklerken nasılız iyiyiz değil mi bilmem iyi miyiz hocam dedim iyiyiz herşey harika çocuğunu alıp gidiceksin buradan dedi :) sonra transfer oldum odaya gelicem dedi odaya geldi elimi tuttu bi 5 dk hiç bırakmadı herşey çok iyi dedi motive etti baya 12 gün sonra test de görüşüp mutlu olacağız dedi gitti. 30 dk dinlendim çıktım eve geldim zaten :)
İnşallah ben her iki ihtimale de hazırladım kendimi olursa çok sevinicem ama olmazsa da çok üzülmücem kendime söz verdim. Allah izin verirse her şey olur çünkü biliyorumYaaa cok guzel yüzumdeki tebessumu anlatamam sanacok mutlu oldum gercekten embriyonun durumu iyi demekki doktorumuz guzel konuşmus.
Hadi bakalim geri sayima başlıyoruz
ilk mi bu transfer? insallahh tutunuyordur su an sana ilk 4 gun cokkk onemlii en bol dua yi bugunlerde yapİnşallah ben her iki ihtimale de hazırladım kendimi olursa çok sevinicem ama olmazsa da çok üzülmücem kendime söz verdim. Allah izin verirse her şey olur çünkü biliyorum
Bende ayni senin gibi dusunuyorm canm donmuslarla bidaha denerim uzulmicem diyormİnşallah ben her iki ihtimale de hazırladım kendimi olursa çok sevinicem ama olmazsa da çok üzülmücem kendime söz verdim. Allah izin verirse her şey olur çünkü biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?