• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Bende bugün 5. Gün embriyo transferimi oldum. 22 'si test günüm bana da dua edin kızlar 🙏
isallah guzel haberlerini alirsin ben ilk gun dus almadim ama ikinci gun ilik su ile dus alip kuran okumaya basladim... ilk 3 gun tutunma sureci bu surecte bol boll dua et...

ben beklemedeyken buraya girip yazmiyor ve okuyordum sana da hep dua etmistim... bir kac kisi daha vardi ettigim.. isallah senin susamin da sana tez vakitte tutunsun...
Yaa cok cook tesekkur ederim canim🙏🏻 Allah kabul etsin insallah tez zamanda😊🙏🏻 Hic birimizin kucagi bos kalmasın🙏🏻 Tekrar yaz bana merak ederim gelismeleri😌😘

isallah guzel haberlerini alirsin ben ilk gun dus almadim ama ikinci gun ilik su ile dus alip kuran okumaya basladim... ilk 3 gun tutunma sureci bu surecte bol boll dua et...
bende bugün duş almayı düşünmüyorum yarın alırım diye düşünüyorum. bildiğim duaları ezbere okuyorum , bilmediklerimi dinliyorum. Allah'ım güldürsün yüzümüzü 🤲🏻

Arkadaşlar merhaba bnm az once lavaboda pembe lekelenme geldi tuvalet kağıdına normal mi sizce yerleşme kanaması olabilir mi bugun transferimin 6. Gunu

Arkadaşlar merhaba bnm az once lavaboda pembe lekelenme geldi tuvalet kağıdına normal mi sizce yerleşme kanaması olabilir mi bugun transferimin 6. Gunu
Olabilir tabi, hatta bence ihtimal büyük.. regl için erken çünkü.. hadi inşallah tutunur bebişin sana🙏🏼

Olabilir tabi, hatta bence ihtimal büyük.. regl için erken çünkü.. hadi inşallah tutunur bebişin sana🙏🏼
İnş canım ya regl olamam zaten doktorum 3 aylık menepoz iğnesi vurmuştu çikolata kistimi baskılamak için 3 ay regl olmıcam zaten inş yerleşmedir yaa

bence hemen doktorunu aramalisin icinin daha rahat etmesi icin bende de damar gibi bisey gelmisti aklimmm yerinden cikmisti 🥺🥺

bence hemen doktorunu aramalisin icinin daha rahat etmesi icin bende de damar gibi bisey gelmisti aklimmm yerinden cikmisti 🥺🥺
Cnm hemşire transferden snra hafif lekelenmeler olabilir endişe etmeyin demişti o yuzden aramıştım suan hiç bişey yok zaten senin kaçıncı gun olmuştu lekelenmen?

Arkadaşlar merhaba sayfada yeniyim. Yardımcı olursanız cooook sevinirim.
1kürtajım oldu ve kromozon bozuklugu dendi. Bu nedenle tüp bebek yaptırdık pgt yapıldı. Bugun transferin 10. Günü değerim 0.112 çıktı yani umutlar hayaller sıfır.. kromozom bozuklugu olupta normal hamile kalan varmı ? Lütfen dönüş yapar mısınız 😞😞😞😞

Cnm hemşire transferden snra hafif lekelenmeler olabilir endişe etmeyin demişti o yuzden aramıştım suan hiç bişey yok zaten senin kaçıncı gun olmuştu lekelenmen?
benim leke gibi degildi bildigin damar gibi biseydi 5. gun geldi benim ki

Arkadaşlar merhaba sayfada yeniyim. Yardımcı olursanız cooook sevinirim.
1kürtajım oldu ve kromozon bozuklugu dendi. Bu nedenle tüp bebek yaptırdık pgt yapıldı. Bugun transferin 10. Günü değerim 0.112 çıktı yani umutlar hayaller sıfır.. kromozom bozuklugu olupta normal hamile kalan varmı ? Lütfen dönüş yapar mısınız 😞😞😞😞
Gecmis olsun, canin sagolsun🙏🏻 Allah diledikten sonra oluyor sakin umudunu yitirme. Ben de pazartesi negatif sonucumu aldim😔Her sey nasip kismet..

Aynen canım hep bir bekleyiş hali var maalesef , bende yarın 2. Testimi yapıcam değerlerim artmışmı diye bakıcaz, ona gore hastaneden randevu alacağim ( tüp bebek merkezi ilk ultrason icinde takip etmeye devam ediyor) Gel gör ki bende acayip bir heyecan var. Seni çok iyi anlıyorum canım. Ama pozitif düşünelim lütfen. Hersey cok güzel olacak hayırlısıyla 🙏🏼🙏🏼
senden guzel haberler bekliyoruz bugun allahin izniyle ☺️☺️ :anneadayı:

Hayırlı uğurlu olsun :) benimde sekizinci günde değerim 42.8 çıkmıştı, bugün kan verdim inşallah değerim katlanmıştır. Sizde belirti var mı hiç?
yok hatta onceki transferler de goguslerim acidan olduruyordu simdi hic bi sey yok
insallah degerlerin guzelce yukselmistir ben cok korkuyorum bi aksilik olurda duser diye yuregim agzimda yarini bekliyorum 🥺

Birazdan gidip verecegim kan, dua edin benim icin inşallah yukselmiştir.. agrım var baya ve midem de kotu sabah gidemedim anca gidiyorum
midenin kotu olma sebebi estorfem.. eger kullaniyorsan tabi o cok migde bulantisi yapiyor benim su an fenaa mesela... hadi insallah guzel haberlerinle gel az sonra kuran okuycam ederimm sana da dua 🙄☺️😌

midenin kotu olma sebebi estorfem.. eger kullaniyorsan tabi o cok migde bulantisi yapiyor benim su an fenaa mesela... hadi insallah guzel haberlerinle gel az sonra kuran okuycam ederimm sana da dua 🙄😌
Estrofem kullanmıyorum ben , crinone jel kullanıyorum hormon olarak sadece

Back