İnşallah 2ye katladığını da görürsün. Dondurulmuş embriyolarından çözünürken bozulan oldu mu. Kaç çözdürüldü ve kaçı kondu canımbenim de su an merak ettigim bu saatden sonra kimyasal olma sansi olurmu acaba? korkuyorum degerlerim dusecek diye bana da su 2 gun gecmez simdi... tup bebek surecinin zorluklari her evresi gergin...
aminnn darisi tum isteyenlerinn basinaaaHayirli olsun inşallah hamileligin rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin
Eveet susamın seninle artiksonucum 8. gune 61.43 yani ben simdi hamilemiyimtutundumu susam im bana
1 e 1 :))) baska dondurulmusum yoktu benden zaten cok yumurta cikmiyorİnşallah 2ye katladığını da görürsün. Dondurulmuş embriyolarından çözünürken bozulan oldu mu. Kaç çözdürüldü ve kaçı kondu canım
aminnnn cok cok tesekkur ederim darisi gercektenn tum isteyene olsunn ben hala soktayimm rabbim herkese yasatsin bu guzel soklariiEveet susamın seninle artikhayirli ugurlu olsun Allahm dogdugu gunleride gostersin insallah darisi bana
Allah razi olsun bogazm dugumlendi bian bu yazdiginizi okurken..aminnnn cok cok tesekkur ederim darisi gercektenn tum isteyene olsunn ben hala soktayimm rabbim herkese yasatsin bu guzel soklariisimdi gidip guzelce dusumu aliim kuran imi okuyayim ... hepimiz icinde dua ederim...
Ne güzel bozulmamişda ve tutunmuş. Benim gibi bekleyenlere de nasip olur İnşaAllah1 e 1 :))) baska dondurulmusum yoktu benden zaten cok yumurta cikmiyor
Canim benimde transferden sonra 8. Gunum bugun. Dondurulmus 1 embryo yerlestirdiler. 4. Gun embriyosu. Senin kacinci gun embriyosuydu birde ne gibi belirtiler vardi vucudunda ne gibi degisiklikler vardi134.67 cıktı canım transferden sonra 10. Gündü test zamanım
Yaa harika çok duygulandımsonucum 8. gune 61.43 yani ben simdi hamilemiyimtutundumu susam im bana
benim adim da yasemin :)) namaz su an kilmiyorum secde namazlarim da var ama kalp atisina kadar secde ve sukur namazini bekleticemm ederimm tabikiAllah razi olsun bogazm dugumlendi bian bu yazdiginizi okurken..
2 rekat sükur namazi kilın.
benim adım yasemin adımi vererek dua edermisin benm bebegmde bana konuldugunda tutunsun.
kulun kula duasi kabul olurmuş.
Benimde 4. Gün 2 embriyo yerleştirdiler. Belirtilere çok takılma herkeste farklı oluyor ve bence sebep ilaçlar, benim şu an karın ve kasık ağrım var, 2-3 aksamdır yattıgımda belimde çok agrıyor, bugün de nedense midemde biraz kötü ve hafif baş dönmelerim var anlamadığım. Pek iyi hissetmiyorum bugün aslına bakarsan, umarım hayırlara vesiledir.Canim benimde transferden sonra 8. Gunum bugun. Dondurulmus 1 embryo yerlestirdiler. 4. Gun embriyosu. Senin kacinci gun embriyosuydu birde ne gibi belirtiler vardi vucudunda ne gibi degisiklikler vardi
Aynen canım hep bir bekleyiş hali var maalesef , bende yarın 2. Testimi yapıcam değerlerim artmışmı diye bakıcaz, ona gore hastaneden randevu alacağim ( tüp bebek merkezi ilk ultrason icinde takip etmeye devam ediyor) Gel gör ki bende acayip bir heyecan var. Seni çok iyi anlıyorum canım. Ama pozitif düşünelim lütfen. Hersey cok güzel olacak hayırlısıylabenim de su an merak ettigim bu saatden sonra kimyasal olma sansi olurmu acaba? korkuyorum degerlerim dusecek diye bana da su 2 gun gecmez simdi... tup bebek surecinin zorluklari her evresi gergin...
İnşallah pozitifi görürsün sağlıkla canımBende bugün 5. Gün embriyo transferimi oldum. 22 'si test günüm bana da dua edin kızlar
Memnun oldm adaşım tesekkur ederimbenim adim da yasemin :)) namaz su an kilmiyorum secde namazlarim da var ama kalp atisina kadar secde ve sukur namazini bekleticemm ederimm tabiki
15 temmuz benim test gunum canim. Bende de bel agrisi kasik agrisi ates basmasi asiri duygusallik var. Sanki adet olacakmisim gibi. Umarim pozitif olur canim ikimizinde. Genelde 3. Gun ve 5. Gun embriyosu koyuyorlar. 4. Gun embriyosu cok duymuyorumBenimde 4. Gün 2 embriyo yerleştirdiler. Belirtilere çok takılma herkeste farklı oluyor ve bence sebep ilaçlar, benim şu an karın ve kasık ağrım var, 2-3 aksamdır yattıgımda belimde çok agrıyor, bugün de nedense midemde biraz kötü ve hafif baş dönmelerim var anlamadığım. Pek iyi hissetmiyorum bugün aslına bakarsan, umarım hayırlara vesiledir.
Kimisinde hiç bir belirti olmuyor, bence kişiye göre değişiyor herşey canım. Senin ne zaman test günün ?
Benim pozitif çıktı ama tabi düzenli artıyor olması önemli şu anda , benimde aynen adet olacakmısım gibi agrılarım oluyor. Umarım pozitifi görürsün sende. Benden transferin 10. Günü test istemişti hastane.15 temmuz benim test gunum canim. Bende de bel agrisi kasik agrisi ates basmasi asiri duygusallik var. Sanki adet olacakmisim gibi. Umarim pozitif olur canim ikimizinde. Genelde 3. Gun ve 5. Gun embriyosu koyuyorlar. 4. Gun embriyosu cok duymuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?