Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

benim de su an merak ettigim bu saatden sonra kimyasal olma sansi olurmu acaba? korkuyorum degerlerim dusecek diye bana da su 2 gun gecmez simdi... tup bebek surecinin zorluklari her evresi gergin...
İnşallah 2ye katladığını da görürsün. Dondurulmuş embriyolarından çözünürken bozulan oldu mu. Kaç çözdürüldü ve kaçı kondu canım

İnşallah 2ye katladığını da görürsün. Dondurulmuş embriyolarından çözünürken bozulan oldu mu. Kaç çözdürüldü ve kaçı kondu canım
1 e 1 :))) baska dondurulmusum yoktu benden zaten cok yumurta cikmiyor

Eveet susamın seninle artik hayirli ugurlu olsun Allahm dogdugu gunleride gostersin insallah darisi bana
aminnnn cok cok tesekkur ederim darisi gercektenn tum isteyene olsunn ben hala soktayimm rabbim herkese yasatsin bu guzel soklarii simdi gidip guzelce dusumu aliim kuran imi okuyayim ... hepimiz icinde dua ederim...

aminnnn cok cok tesekkur ederim darisi gercektenn tum isteyene olsunn ben hala soktayimm rabbim herkese yasatsin bu guzel soklarii simdi gidip guzelce dusumu aliim kuran imi okuyayim ... hepimiz icinde dua ederim...
Allah razi olsun bogazm dugumlendi bian bu yazdiginizi okurken..
2 rekat sükur namazi kilın.
benim adım yasemin adımi vererek dua edermisin benm bebegmde bana konuldugunda tutunsun.
kulun kula duasi kabul olurmuş.

Cok sevindim tutan arkadaslara bekleyenlere de sabirlar diliyorum benim p.tesi kondu yat kalk otur evin icinde dolan biseyler ye geciyor calisan bayanim hareketsizlikten yoruldum

134.67 cıktı canım transferden sonra 10. Gündü test zamanım
Canim benimde transferden sonra 8. Gunum bugun. Dondurulmus 1 embryo yerlestirdiler. 4. Gun embriyosu. Senin kacinci gun embriyosuydu birde ne gibi belirtiler vardi vucudunda ne gibi degisiklikler vardi

sonucum 8. gune 61.43 yani ben simdi hamilemiyim tutundumu susam im bana
Yaa harika çok duygulandım Allahım sağ salim kucağına almayı da nasip etsin bize de aynı sevinci yaşatsın rabbim

Allah razi olsun bogazm dugumlendi bian bu yazdiginizi okurken..
2 rekat sükur namazi kilın.
benim adım yasemin adımi vererek dua edermisin benm bebegmde bana konuldugunda tutunsun.
kulun kula duasi kabul olurmuş.
benim adim da yasemin :)) namaz su an kilmiyorum secde namazlarim da var ama kalp atisina kadar secde ve sukur namazini bekleticemm ederimm tabiki

Canim benimde transferden sonra 8. Gunum bugun. Dondurulmus 1 embryo yerlestirdiler. 4. Gun embriyosu. Senin kacinci gun embriyosuydu birde ne gibi belirtiler vardi vucudunda ne gibi degisiklikler vardi
Benimde 4. Gün 2 embriyo yerleştirdiler. Belirtilere çok takılma herkeste farklı oluyor ve bence sebep ilaçlar, benim şu an karın ve kasık ağrım var, 2-3 aksamdır yattıgımda belimde çok agrıyor, bugün de nedense midemde biraz kötü ve hafif baş dönmelerim var anlamadığım. Pek iyi hissetmiyorum bugün aslına bakarsan, umarım hayırlara vesiledir.
Kimisinde hiç bir belirti olmuyor, bence kişiye göre değişiyor herşey canım. Senin ne zaman test günün ?

benim de su an merak ettigim bu saatden sonra kimyasal olma sansi olurmu acaba? korkuyorum degerlerim dusecek diye bana da su 2 gun gecmez simdi... tup bebek surecinin zorluklari her evresi gergin...
Aynen canım hep bir bekleyiş hali var maalesef , bende yarın 2. Testimi yapıcam değerlerim artmışmı diye bakıcaz, ona gore hastaneden randevu alacağim ( tüp bebek merkezi ilk ultrason icinde takip etmeye devam ediyor) Gel gör ki bende acayip bir heyecan var. Seni çok iyi anlıyorum canım. Ama pozitif düşünelim lütfen. Hersey cok güzel olacak hayırlısıyla

Kızlar smdi lavabodan geldim çok açık pembe kan geldi az bişey bu normal mi ilk defa oluo bole bişey yerleşme kanaması olmuş olabilir mi?

15 temmuz benim test gunum canim. Bende de bel agrisi kasik agrisi ates basmasi asiri duygusallik var. Sanki adet olacakmisim gibi. Umarim pozitif olur canim ikimizinde. Genelde 3. Gun ve 5. Gun embriyosu koyuyorlar. 4. Gun embriyosu cok duymuyorum

15 temmuz benim test gunum canim. Bende de bel agrisi kasik agrisi ates basmasi asiri duygusallik var. Sanki adet olacakmisim gibi. Umarim pozitif olur canim ikimizinde. Genelde 3. Gun ve 5. Gun embriyosu koyuyorlar. 4. Gun embriyosu cok duymuyorum
Benim pozitif çıktı ama tabi düzenli artıyor olması önemli şu anda , benimde aynen adet olacakmısım gibi agrılarım oluyor. Umarım pozitifi görürsün sende. Benden transferin 10. Günü test istemişti hastane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…